Scudo Sports

Başakşehir

mrb'lar arkadaşlar :) Başakşehir 1.etapta oturuyorum ..tanışmak isteyen :hhhhhh: birlikte pedal cevirirken aynı zamanda güzel bi arkadaşlık yürütelim diyen kaç kişiyiz...? :krnz::uzgnm:daha hızlı iletişim icin whatsaaptan iletişim kurabiliriz 0555 846 46 08 :harika: bu arada agustosun son haftasında kamplı karadeniz bisiklet turuna cıkıyorum eslik etmek cıkarmı?:pcok mu yanlızım neee :D:rolleyes:

Scudo
merhabalar başakşehir 2.etapdayım bende.
yakın zamanda bir bisiklet alacağım tanışmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: omer.f.tasdemir.10
merhaba ben her iki gün de bir bisiklete binerim istersen katılabilirsin sana yakınım

@5pinn @cemal akgül Tabikide harika olur,Tanışmak :rolleyes: ,birbirimize olan yakın mesafenin avantajınıda kullanmak birbirimizi teşvik edici bisiklete binme konusunda :kyfmyrn: telefon numaramı vermiştim whatsaap'tan iletişim kurman mümkün mü? birbirimize irtibatımız,iletişimiz daha sağlıklı olur ;)

Bende Kayaşehir de oturuyorum.davete icabet edebilirim

Bizim Başakşehir çapında bir kulübümüz var.
Katılmak isteyen herkese kapımız açıktır.
Instagram: (link)
Facebook: (link)
WhatsApp grup katılım linki: (link)

1. Etapta oturuyorum 16 yaşındayım mosso cavalierim car turlamak isteyenler yazabilir ama biraz yoruluyorum 30 kilometreyi 2 saatte gidiyorum

Slm arkadaşlar bende başakşehirde ikamet ediyorum sürekli olarak gittiğiniz güvenilir işinin ehli bisiklet tamircisi yedek parça satan yer varmı paylaşabilirseniz sevinirim herkese iyi günler

İsmini yada konumunu söylemişsiniz @ahmettkc benim jantımda dikey bozulma var atlama yapıyor onu düzeltebilir mi acaba şimdiden teşekkürler

@Halilbilginer sanırım atak bisikletten bahsediliyor. güvenilir iyi bir tamircidir. ama bana biraz pahalı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Halilbilginer
@ahmettkc ulaştım uğrayacağım yanına teşekkürler Ahmet bey

Başakşehir bisikletçileri mi gözlerim doldu o kadar kalabalıkmıyız?

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
@Mtn. Hocam başakşehir'de yıllardır Türkiye'de olamayacak kadar kaliteli bisikletçiler var
Hatta şöyle söyleyeyim başakşehir'de Türkiye şampiyonu falan var yani Abdülkadir Özoğul da başakşehir'de 😊

Güvercintepe Mahallesi nde oturuyorum siz

bende başakşehir 2. etaptayım

Geri