Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başakşehir

Hoş geldiniz geçmiş olsun.Evet bencede sizi cok yormayacak bir yol bisikleti size iyi gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: tahsink44
Scudo
@Abdullah Cimis

Aslinda daha önceleri bisiklet kullaniyordum. Tam tekrar baslamaya karar vermisken kriz gecirdim. Tabii tercihlerimde değişmek durumunda kaldi.

tapatalklasaktami talklasak

@fatihtemizer

Teşekkür ederim. Daha önce yariş bisikleti hiç kullanmadim. Merak etmiyor degilim.yada tur bisikleti alabilirim.Elektrikli bile düşünmüyor degilim.

tapatalklasaktami talklasak

Once deneyin sonra kararinizi verirsiniz hayirlisi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Umarım iyi bir karar alırsınız.
Ara sıra Başakşehir'e geliyorum ben de. Tavsiyem bir gün Decathlon'a gitmeniz. Orada test etme şansınız da var. Zeytinburnu Marmara Forum şubesinde sürüş parkuru da yapmışlar.

• Beğen
Basaksehirde kullanacaksaniz tavsiyem şehir bisikleti olacak. Cok yokuş var. Neresinden bu ara

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ziya A.

Teşekkür ederim.ORada ki bisikletlere baktım.Rockrider 5.2'de kullandım.Bu sefer biraz daha iyi bir şey almak istiyorum.

Teşekkür ederim.

@Ediko

@Uygar A

Teşekkür ederim.Aslında başak şehirde pek kullanmayı düşünmüyorum.
Başakşehir 4ncü Etap 1nci kısımdayım. istanbul çarşının biraz ilerisinde.
Siz ne taraftasınız?

Hoş geldiniz.

• Beğen
Ben Metropark'taım Onurkent girişinde

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geçmiş olsun, düzenli bisiklet sürmek kalp sağlığınıza iyi gelecektir :)

Bisiklet tercih ederken size tavsiyem; anladığım kadarıyla rahatsızlığınızdan dolayı hız size uygun değil, bu yüzden her yönü ile hızlı gitmek için tasarlanmış olan yol bisikleti değil de önceliği konfor olan şehir veya tur bisikletlerini tercih etmenizi öneririm.

Bu arada ben de kayaşehirde ikamet etmekteyim.

Unutmayın yol bisikletleri aerodinamiktir, fakat ergonomik değildir.

• Beğen
Teşekkür ederim Bilal Bey,
3000-4000 TL lik bir bütçe ayırmayı planlıyorum.
Tavsiye edeceğiniz model var mı?
1000 TL lik bir model de tavsiye etseniz hayır demem.:)
Aslında bununla ilgili konu açmayı planlıyorum ama önce forumu okumak istedim.Biraz bilgi edinip daha sonra konu açmayı düşünmüştüm.Daha yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.

Dediğiniz gibi hız yapmam yasak, daha doğrusu rekabete dayalı bütün sporlar yasak.Yüzmek serbest ama yarışmak yasak gibi.

Eğer faydası olacaksa, bisiklet kullancağım yerler genelde , florya sirkeci arası sahil , gürpınar büyükçekmece sahil.
Avcılar - silivri
Ve başak şehir tabii ki.:)

Kapıkulede arabayı bırakıp , bisikletle Yunanistan'a geçmeyide düşünüyoruz.

Düşünceleriniz güzel, hatta Yünanistan'a geçme fikriniz çok daha güzel :)
Bu amaçlar doğrultusunda bence size uygun bisiklet türü tur veya hybrid; aralarında çok büyük farkalar yok, küçük ayrıntılar var.

Zamanla kendinize güveniniz arttıkça ve kondisyonunuz geliştikçe tabi bir de vakit ayırabilirseniz şehirler arası hatta ülkeler arası turlar yapabilirsiniz. Küçük ayrıntıları dahi seyrederek, gezerek istediğiniz yerde mola verip tulumunuzla çadırınızla kamp kurarak, yavaş ama kararlı ve bir o kadar keyifli yollar katedebilirsiniz.

Tur bisikletçiliği konusunda ülkemizde bildiğim kadar ile en önde giden mağaza (link)
Gerçekten çok kaliteli ürünler satarlar, bisikletinden tüm aksesuarlarına kadar genellikle ömürlüktür:) ama aynı doğrultuda pahalıdırlar.

Merhaba,

Eğer rotalarınız rampalı olacaksa size yol bisikleti tavsiye ederim. 9 kilo ağırlığıyla yokuş çıkarken sizi yormaz.
Hatta bütçenizle 7,5-8 kg birşey bile alabilirsiniz.

Bu arada fiyatları hakkında bilgim yok ama elektriklileri de araştırabilirsiniz.

• Beğen
Ucuz olan elektrikli modellerin (ucuzdan kastım ayırdığım bütçeye uygun) ağırlığı 20 kg civarında.PAhalı olanlar ise daha hafif.Hatta bataryayı çıkardığınızda 10 kg ve altına düşenler var.

Geçenlerde Başakşehir'de katlanabilir bisikletim ile turladım. Başakşehir'in yokuşlarında hiç zorlanmadım desem yeridir. Sular Vadisi girişindeki Burger King'in önünden İstanbul Çarşı'ya doğru çıktım. Sonra Vadi'ye doğru geri döndüm. Vadi'nin sonuna kadar geri gidip, yine Burger King'in önünden hareketle İstanbul Çarşı'ya kadar (Aygüller Restaurant'ın orası) gittim. Harika idi. Bir gün birlikte turlamak isterim.
(Kullandığım bisiklet Carraro Flex 20")

Ziya bey tam olarak Aygüllerin karsindaki bloklarda oturuyorum.ben de dun burgerking den baslamak uzre yuruyordum.
Tabii turlariz ama benim birsure bisiklete binmem yasak.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri