Scudo Sports

Başakşehir

bende başakşehir onurkentte oturuyorum buralardada her gün bisikletle tek başıma dolaşıyorum

Scudo
Cuma sabahı oturduğum sitenin önünden araba ile geçerken gördüğüm bisikletli kim acaba?:)
Bu arada
Ufuk Bey mail attım en kısa zamanda görüşelim.
Emre Fidan Bey sanırım bu civarda 3 kişi olduk sanırım. Toplanabiliriz.

Ben de başakşehirdeyim... :) Görmemiştim konuyu. Benim de msn adresim selman_93_fb@hot.. Buluşalım gezelim inşallah. Bu arada onurkentin arkasındaki fuzul evlerindeyim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Yavaş yavaşta olsa çoğalmaya başladık sanırım başakşehirde. Umarım yakın zamanda toplanıp bişeler yapabiliriz :)

Merhaba arkadaşlar ben de Onurkent'te oturuyorum ama bu mesajı sizden biraz yardım almak için yazıyorum.

Yaklaşık 15 gün önce sular vadisindeki Sheesha kafenin önünde bağlı olarak bıraktığım Carraro marka bisikletim 2 ay ancak kullanabilmiştim ki çalındı. Polise de gittim ama özen göstereceklerini sanmıyorum. Siyah, disk frenli, Carraro marka bir bisiklet gördüğünüzde iletirseniz sevinirim.

Umarım sizlerin de başına gelmez.

@Onur Şimşek

Geçmiş Olsun kardeş Umarım bulabilirsin. Bizde buralarda bakarız artık öyle bir bisikletin dikkat çekiceğini düşünüyorum. Buralarda görürsek düşüeriz ensesine. Tabi halen tek parçamıdır onu bilemem.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Onur Şimşek
Arkadaşlar,
Ekim ayının ilk haftasında bahçeşehire Altınolukdan dönüyorum.2 kısımda gül adası bloklarındayım.Öncelikle tanışacağız ve daha sonra gezi turları yapacağız.Her hafta sonu kesin gezilerimiz olacak.

• Beğen
Arkadaşlar, bir kaç aydır Başakşehir'de bisiklet kullanıyorum ama foruma yeni üye oldum. 4.Etaptayım. Olimpiyat stadı, Onurkent, Oyakkent ve Başakşehir etaplarını turluyorum. Selamlar...

• Beğen
slmlar bende ikitelli de oturuyorum bisiklet almaya karar verdim inş hafta içi alcam turlarınıza katılırım saygılarımla...

• Beğen
Mrb Başakşehirli bisikletçilerle yan yana, pedal padala dolaşıp, bisikleti hayatımızda daha aktif kullanmak için bir araya gelelim lütfen.

Herkese merhabalar, ismim Serkan KÖK, İstanbul Başakşehirde oturuyorum 23 yaşındayım.Aslen Kastamonu'luyum.Şu anda ünv. okuyorum onun haricinde LC Waikiki'de çalışıyorum.Akşamları genelde yürüyorum iş çıkışı, çok yakın bi zamanda Sedona 325 sahibi olmayı planlıyorum.Herkese keyifli forumlar dilerim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Merhaba;

Başakşehirdeki en aktif grup Kayaşehir bisiklet grubu. Alttaki bağlantıdan gözatabilirsiniz.

(link)

Serkan Bey forum hoş geldiniz. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim. Umarım en yakın zamanda istediğiniz bisiklete kavuşursunuz.

Hoşbuldum, istediğim bisiklet 325'di ama bügün çitayı biraz daha yükselterek 345 aldım.Kayaşehir grubuyla binmek nasip olur umarım birgün..

Aranıza yeni katıldım. Geçirdiğim kalp rahatsızlığı nedeni ile bisiklet sporu artık benim için zorunluluk haline gelmiştir.
Henüz bisiklet almadım.alım noktasında sizlerinde fikrini soracağım elbette.
Hobilerim off road , trekking , fotoğraf çekmek , kamp yapmak.Kısacası doğa sporları ilgimi çekiyor.
Ama alacağım bisiklet daha çok yol için olacak sanırım.Çünkü artık hoplamak zıplamak vs yasak.
Görüşmek üzre.

hoşgeldiniz :) başladıktan sonra zorunluluk değil de farklı bir hastalık gibi isteyeceksiniz sürekli. onun için başlamadan önce iyi düşünün.

Geri