Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başakşehir

@tahsink44

Size özelden yazdım Tahsin Bey..

Scudo
ömer faruk 89 istanbu! doğumluyum.Aslen Gümüşhaneliyim
Bisiklete merakım ilgim,alakam işyerinde ustanın heveslendirmesiyle bendeki sigarayı bırakma isteğiyle bir bisiklet sahibi oldum :) bianchi touring 713 sahibi oluverdim 1,5 ay oldu.

uzun yolu seviyorum haftanın 3 günü iş yerine yolu uzatmassam başakşehir,ikitelli,halkalı,sefaköy,florya gidiş geliş 32km. Günlük ortalama 30km yapıorum tek başıma aştıgımda oluyor 50km vs . :alkis:

Başakşehir bölgesinde oturanlara duyrulunur... :utn:

Saygı ve selametle görüşmek dileklerimle...:)

2010 dan beri kimseden ses çıkmamış. Yok mu başakşehirde bisiklet sevdalısı ?

Şamlar'dayım yakınız aslında ama ses seda yok

Bahçetepe sitesinde kayasehir girişi sayılır orada oturmaktayim. Akşamarı başakşehir de turlayacak arkadaşlara katılmak isterim. İlla başakşehir de şart değil başakşehir den başka yerlere de gidilebilir yeterki yol arkadaşı olsun.

yok mu başakşehirde benden başka bisiklete binmek isteyen kişi????

@selo06sarac yakınız, Kayaşehir üzerinden Şamlara doğru gel bi gün buluşuruz, Arnavutköy başlığına da bakabilirsin.

Selamlar yarın bizde 2 arkadaş güneşliden başakşehire geleceğiz, sular vadisini bitirip üst yoldan tekrar geri döneceğiz.

saat kaç gibi geleceksiniz eğer öğleden sonra ise size eşlik etmek isterim.

@selo06sarac Ben de fenertepedeyim de kayaşehirin yokuşlu ve dolaştırcı yollarından başakşehire gelmek uzun sürüyör yeni yolu bekliyorum yapılınca 5dk ya başakşehirdeyim.

abiler,ablalar bn 1.etaptayım planlarınıza dahil edebilirsiniz. ;)

@nbacıshaquılle @omer.f.tasdemir.10 Bende Kayaşehir girişinde yeni yapılan Bahçetepe sitesi var ordayım akşamları sular vadisini tek başıma bi yukarı bi aşğıya gitmekten sıkıldım o yüzden akşamları turlayacak arkadaş arıyorum.

güneşliden gelen arkadaşlar noldu ses seda yok?

Arkadaşlar merhaba yarın akşam saat18 de küçük bi tur yapmayı düşünüyorum gelmek isteyen olursa beklerim yaklaşık 30km

@cemal akgül merhaba acaba nerede ikamet etmektesiniz. Ben Kayaşehir girişinde Bahçetepe sitesinde oturmaktayım akşamları hava şartları ve iş imkan verdiği sürece turlamaktayım. Hasta olmasaydım yarın sizinle tanışıp turlamak isterdim.

Evim ispartakule de işyerim İkitelli'de genelde yaptığım turimage.png

Şöyle bir kendine getirelim konuyu. Başakşehir'in facebook'ta aktif olmayan, yöneticisine ulaşılamayan, sallanmayan grubu malesef bizi bıktırdı. Hem Başakşehir'li pedalcıların tanışması, dayanışması, hem koordinasyonu için yeni grup açtık. Şu an yeniyiz, üyelerimizle beraber inşallah güzel şeyler olacak. Grup kimsenin tekelinde değil, herkese açık. Buyrunuz buradan;

(link)

Başakşehir ve çevresindeki bisikletcilere ulaşıp aktif olarak bi gurup klüp vs kurmayı ve aktif bir şekilde etkinlikler düzelmesi hedefliyoruz Başakşehirdeki bisikletciler bize katılır sevinirim.

Geri