bsklt07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 801
- İsim
- tuğrul
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Videonun hasthaglerine bakarsanız yasal zorunluluktan dolayı reklam olduğu etiketlenmiş. Bu kadar yakın tarihli olması da ayrı bir soru işareti. Daha fazla bir şey dememe gerek yok, Çağrı Bey fikrini belirtmiş. Biz de kendi fikrimizi mantıksal nedenleriyle beraber gösteriyoruz. Ama sizin neden bu kadar agresif bir tutum sergilediğinizi anlamıyorum. Şahsım üzerinizdeki ithamlarınızı görmezden gelerek kendimi anlatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bir de onur, haysiyet diye bağırmanızı da mantıksız buluyorum, herkesin ahlak anlayışı kendine. Fikrimizi, altı çizerek söylüyorum ki nedenleriyle beraber, söylemek ne zaman onursuzluk oldu? Konuyu başka yerlere çekmenize anlam veremeyerek daha fazla uzatmak istemiyorum, gereksiz tartışmaya da girmek istemiyorum. Bu arada teşekkür ederim, sayenizde başlık açabilmek için gerekli mesaj sayısını geçtim.😁Ortada olan hiçbir şey yok. "Videoyu izlemediğiniz ne kadar belli. Keşke bir izleseydiniz." diye yazmışsınız. Daha ortada yayınlanmış bir video bile yok; sadece 44 saniyelik tanıtımı var. Siz neye dayanarak kimi neyle itham ettiğinizin farkında mısınız acaba?
Eğer deha seviyesinde, çok istisnai bir zekaya sahip değilseniz, eskilerin tabiriyle "Böyle şeylere aklınızın ermeye başladığı zamanlar" genellikle 7-8 yaş dönemine tekabül eder. 18 yaşında olduğunuza göre, ömrünüzdeki bu 10 seneye en fazla ne sığdırmış olabilirsiniz diye düşünüyor insan. Yazdıklarınızdan anladığımız kadarıyla da çoğunlukla komplo teorileriyle doldurmuşsunuz kafanızın içini.
Bu dünyada herkes, her şey satılık değildir. İnsanların saygınlığı, şeref ve haysiyeti vardır ve birçoğumuz bunların üzerine titrer. Bu kavramları kafanıza estiği gibi ayaklarınızın altına alamazsınız.
Her insana "Parası neyse verelim" diyerek, hayatı boyunca inşa etmeye çalıştığı saygınlığını yerle yeksan edecek şeyler söyletemez, yaptıramazsınız. Eğer hayata bu gözle bakıyor, herkesin satılık olduğunu düşünüyorsanız problem sizdedir; her şeyi komplo teorileriyle açıklama çabanızdan kaynaklanıyordur.
videodaki durumla ilgisiz yorum. videoda 58 yaşındaki adam köpek havladı diye korkudan yere düşüyor. adam 58 yaşına dek köpeklere karşı ne yapılacaını öğrenmemiş, bilgisiz, bilinçsiz korkağın teki ise biz ne yapalım? adamın turşusunu mu kuralım?
Mümkünse götürüp korunaklı bir yerde bakın ki en azından sayenizde bazılarının hayatı kurtulur.20 yildir hicbir duzgun politika gelistirme, duzgun bir planlama yapma (gerci multecilerde bile yapilmadi), populasyonlarini dengelemek icin hicbir sey yapma, kisirlastirmakla ugrasma sonra neymis katliam yapacakmis?!
Zor yaparsin! Kendi adima gerekirse davalik olurum ama Valilik calisanlarini gordugum yerde alinmalarina izin vermem, en azindan 2-3 can kurtaririm!
Bu üyeye ve bu Üyenin forumda saçmalamasına müsade eden forum yönetimine laf anlatmak aynen şu eylem gibi:
Ben ne anlatmak istiyorum siz ne söylüyorsunuz. İki üç mesaj yukarıya bakın benim eleştirdiğim o üye. Yani aynı şeyden bahsediyoruz. Bunu anlamak gerçekten bu kadar zor mu? Neyse ben ifade edememişim demekki kendimi.Sen alıntıladığım yorumu okudun mu? O sana "normal" geldiyse, sana her şey saçmadır. Asıl sorun, senin abesle iştigal etmen.
Ben ne anlatmak istiyorum siz ne söylüyorsunuz. İki üç mesaj yukarıya bakın benim eleştirdiğim o üye. Yani aynı şeyden bahsediyoruz. Bunu anlamak gerçekten bu kadar zor mu? Neyse ben ifade edememişim demekki kendimi.
Yani diyorum ki o varlığa laf anlayacağınıza duvara anlatın duvara.
Problem değil, sistematik bir şekilde saçmalıyor, provoke ediyor, tahrik ediyor ve hiç bir şey olmuyor zaten.Ben yanlış anlamış olabilirim ama sizin "bu" diye bahsettiğiniz kişiyi oradan anlamak mesajda zor. Bana diyorsunuz sandım. Pardon.
Kimse kabul etmek istemiyor ama bizde bazı insanlar bile apartmanda yaşamaya uygun değilken bu hayvanlar apartmanda yaşamaya nasıl uygun olabilir?sokak köpeklerini sahiplendirelim diye bir proje var.
Sokak köpeklerinin çoğu koyun keçi ebadında.(yaklaşık 70 cm) ve havladığında ortalığı inletiyor. Böyle bir köpeğin sesini yüzlerce metre uzaktan duyabilirsiniz.
Böyle bir durumda o mahallede huzur kalmaz!!!
merak ettiğim: açık alanda yaşamaya uygun böyle hayvanları, şehir içinde evlere sokmak, hele hele apartmana sokmak, çok ciddi komşuluk krizlerine, köpek gürültüsü nedeniyle kavgalara sebep olabilir.
mesela ben ya komşumla bu sıkıntıyı çözmek için yasal yol bulacağım. Ya da bulamazsam kendi kanununlarımı uygulayacağım. İki köpek sabahtan akşama akşamdan sabaha sürekli havlayıp ortalığı inletiyor. Uyku huzur bırakmıyor.
Sahiplendireceksiniz bunu dikkate alın lütfen. Bu çok ciddi bir tehlike.:😉😉
Video altındaki yorumları görünce (neredeyse hepsi video içindeki mevcut durum savunularını eleştiriyor) geleneksel medya ve günümüze bıraktığı artıklarının dünyası ile halkın dünyası arasındaki dikotomiyi çok net görüyoruz. Beni bu liberalimsilerin halkın çocuklarını köpekten değersiz görmesi rahatsız etmedi, çünkü bunların ABD propagandası ile 70 yıldır beyinlerine çakılmış fakir=kötü, zengin ya da orta sınıf=iyi şeklindeki anti hümanist kodlamayı yıkmak imkansız. Ancak kendinin sol ya da sosyal demokrat olduğunu iddia eden bir takım yine geleneksel sayılabilecek medyanın tutumu, aslında ülkemizde solun ne kadar liberalleştiğini ve halkın çoğunluğundan kopuk yaşadığını gösteriyor.Evrim Agaci'na da laf atilmis onu gormemistim Bilimle yaklasamiyorsak konuya zaten bosuna birseyler anlatiyoruzdur, o zaman cok da yazmaya gerek yok.
Ama belki hani ufak da olsa belki biraz perspektif verebilecek baska bir yayin flu tv'de yayinlanmis:
Evrim ağacı YouTube kanalı farkındayız değil mi? orada konuşan Çağrı bey de akademisyen değil youtuber. Zaten akademisyen de olsa onu eleştirmek de bilimi kabul etmemek değil tabi ki.Olayı bilimsel zeminde tartışmak için elde veri yok, verinin olmadığı yerde bilimsel değerlendirme olmaz.Evrim Agaci'na da laf atilmis onu gormemistim Bilimle yaklasamiyorsak konuya zaten bosuna birseyler anlatiyoruzdur, o zaman cok da yazmaya gerek yok.
Ama belki hani ufak da olsa belki biraz perspektif verebilecek baska bir yayin flu tv'de yayinlanmis: