Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç bisikleti olarak katlanır bisiklet tavsiyesi

@Littledumb merhabalar,
ben eşime ve kendime c7a almıştım 7 vitesli. Hafif yokuşlarda yeterli oluyor, şimdiki muadili şu,

(link)

Ama 8 vites olsun ille diyorsanız şunu düşünebilirsiniz, ekstadan selesi pompa olarak da kullanılıyor ki bu çok önemli bir artı.

(link)

Buarada bayadır bisiklet kullanmadım demişsiniz, bir şeye dikkat çekeyim, katlanırların gidon boğazı olmadığı için normal bisikletten biraz daha dengesiz oluyor. Kısa sürede alışırsınız ama römorkla nasıl olur bilemedim. Kullananlar var tabi ama biraz araştırın römork işini
Şimdiden hayırlı olsun

Scudo
tesekkur ederim. Bunlar mandalsız değil mi? illa 8 vites olması sart değil ama acıbademdeyim her yeri yokus, sehir isi kullanmayı dusunmesem de zamanla alısır kullanmak isterim diyorum. cocuk koltugu illa takılmıor değil katlanıra? cocugu bırakma sansım pek olmadıgı icin arkamdan gelsin diye dusunuordum romork icin ama 3-4 ay tek binip pratık yaparım en az 300-400km diyorum romorke gecmeden.

Ben teşekkür ederim. Ya mandaldan kastınızı pek anlamadım açıkçası.bilen arkadaşlar yardımcı olur. Römork her halukarda takılır gibi ama yine de bilen arkadaşlar söylesein yanlış yönlendirmeyeyim.
Yokuş işi biraz performansa bağlı . İlk aldığınızda en küçük yokuş bile çok zorlayıcı geliyor ama şehir ya da yol bisikletiniz de olsa performans düşük olunca bu yaşanıyor.
Ha yokuşlar aşırı dikse elbette zorlayacaktır ama 8vitesin avantajı büyük bir vites deyip geçmemek gerekiyor, yokuşa gelince insan hemen bir küçük dişli arıyor:)
Hatta forumda 8 vitesi de artıranlar vardı.

lastik mandalı diye geciyor, anahtar kullanmaya gerek kalmadan mandalla acıyorsunuz. romork takılısı boylece kolay oluyor.

ben bir iki ay önce dahon aldım. 7 vites. marine d7. genel olarak memnunum ama yokuşta biraz yoruyor. yani orda bir vites daha arıyorsun. o yüzden 8 vitesten şaşmayın derim.

Merhaba herkese ben de uzun zamandır katlanır bakıyorum. Kararımı da verdim aslında Tern Link D8 bakıyorum. Sorum şu bu aralar alan varsa iyi fiyat veren yerlere yönlendirme bekliyorum. Nakit almayı planlıyorum. Teşekkürler.

Merhaba, ben tern link d8 imi 1 mayısta Kısmet bisikletten aldım. Peşin ödediğim için baya bi indirim yapıldı. 1700tl ye aldım.

Buraya yazmadım. İki gün önce aldım tern link d8'imi. Ben de bayağı bir pazarlıkla benzer fiyata aldım. Sağolsunlar kilit ve ön far da hediye ettiler. Şimdilik çok memnun kaldım. Açıkcası almadan önce bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmemiştim. Artık bence bir Tern Link D8 başlığı olmalı. Herkese iyi pedallamalar.

merhabalar,
bugun sirkeciye dahon vitesse d8 almak için gittim ama tamamen boşa çabaymış,sadece 2 dükkan var asli bisiklet ve yurt bisiklet ikisininde elinde ürün yokmuş olsa ne olurdu nakit ödeyeceğim dediğimde 1710 tl dediler,sanirim efor bisikletti tern link d8 inceledim 1650 tl dediler ön ve arka far ve eldiven hediye ediyolardi ama tern katlama olayını pek beğenmediğim için düşünmedim,arkadaşlar önerebileceğiniz başka bir yer veya dükkan varmidir dahon almak için teşekkürler

Satılmadıysa sahibinden de bir tane dahon D8 var. İki aylık. Ben elcikten vitesli istediğimden dahon yerine tern almıştım. Bence ona bir bakın.

Edit: Satılmış.

Ama sahibindende dahon satan mağazalardan fiyat alabilirsiniz. Bayağı bir indirim yapıyorlar.

şimdi bende onlara bakiyordum çok teşekkürler :)

Merhaba Yakın Zamanda Bende Bir Katlanır Bisiklet Sahibi Olmayı Düşünüyorum Başlangıç Olaraka Decathlonda Baktığım Btwin 320 Çok Hoşuma Gitti Ve Fiyatıda Gayet Makul Geldi Marka Hakkında Bilgisi Olanlar Varsa Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler..

merhaba. tern link d8 baktıgım bir modeldi.ortakoy kackar 1650tl nakit veriyor. feneryolu bike&outdoor camurluk ve bagaj cıkarırsan nakit 1650 demisti. ben Tern link c8 aldım 1400tl nakit fiyata Ortakoy kackardan. satıcının kendisi de bisikletci farkın oldukca az oldugunu baslangıc seviyesi ve kullanım alıskanlıgımdan ötürü c8 in bana yeteceğini soyledi. Cocuk koldugunu da takabileceğimizi belirtti.

bir de arkadaslar katlanıra cocuk koltugu takılmaz diyoruz ama yabancı bir forumda 50cm bosluk var ise fotodaki gibi baglanır denmis. kullanan var mı

Dosyalar

• photo.jpg
    photo.jpg
    42,4 KB · Okunma: 87
Merhaba bende yakın zamanda katlanır bisiklet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım carora 121 ve 106 sizce hangisini almayalım yardımcı olur musunuz lütfen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carraro, bianchi, salcano... keşke bu markalar katlanır olayına girmeseydi hiç. Kendi marka değerlerini kaybediyorlar. Üçünün de katlanır mekanizmaları hiç güven vermiyor. İki pedal çevirin her yerinden ses geliyor. Sonuç olarak asla güven vermiyor. Btwin 320 yi de al, vur bunlara. Sele borusu mandali oynak, gidon boğazı mekanizması saçma sapan, katlamak için kan ter içinde kaliyorsunuz. 1 ay önce bir arkadaşa kron fd1000 aldık. O fiyata enfes bi bisiklet yapmışlar. Komponentler, birçok dahon ve tern e göre çok çok daha iyi. Taş gibi bisiklet. Forumda bi kadro kırılma konusu var. Ne zaman biri kron dese bundan bahsediliyor. Şehir efsanesine dönüşecek resmen. Bu 4 üne yaklaşmayın derim. Ucuz etin yahnisi cümlesinin en net örnekleri. Dahon ve tern i hariç tutarsak bu 4 bisikletin sadece selesine oturun zaten bana hak vereceksiniz

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Şehir efsanesi dediğiniz olay bende etkili oldu ve alacakken almadım. Arkadaş kendine muhattap da bulamamış, şirketten hiç yardımcı olmamışlar. Çok önemli olaylar bence bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Jackhammer
Maalesef tüketici haklarında sicili tertemiz bir ülke değiliz. Dahon ya da tern sizce buradaki müşterisi için ölüp bitiyor mu? Dahon un en büyük distribütörü, ufacık bir soruma 1 hafta sonra maalesef yok diye döndü. Hangi bisikleti alırsanız alın kullandığınız zemin, durum...vs bir ton şey için problem yaşayabilirsiniz. Ben de size kron ile ilgili zerre probleminizi halledecek bayii söyleyebilirim mesela. Anlatmak istediğim, saydığım modeller arasında kron açık ama çok açık farkla daha iyi. Diğerlerini alan azsa, ve kronu o hale getirecek bir hamle onlar üstunde denenmediyse ( ki denense bence 4 parçaya falan ayrılabilir, zira sadece otururken bile her an ikiye ayrılabilirim izlenimi veriyor) bu diğerlerinin nispeten daha iyi olma ihtimalini asla vermez.

Merhabalar...........
Tur ve mtb den sonra bir de katlanır düşünüyorum.
Boy-kg :1,85m - 85kg
Decathlon daki hoptown serileri, sağlamlığı, marka güvenirliği ve ekonomikliğiyle ilgimi çekmesine rağmen "Önerilen kullanıcı boyu aralığı : 1.45 m / 1.78 m" uyarısını koymuşlar. 1,85 boylarındaki biri için katlanır öneriniz var mıdır. Dahon veya Tern modelleri uzun boylular için uygun mudur. Yanıt verecek olacaklara şimdiden teşekkürler.

@batu aksel
Dahon da max 190 cm yazar. Benim boyum 191 cm. Hicbir sıkıntı yok. Şöyle bir durum var. Sirtiniz dumduz koltukta oturur gibi bisiklet sürmeyi beklemeyin. Agirliginiz biraz elciklere baskı yapacak illa ki. Hoptown larda o uyarı kadrolarına çok da guvenmedikleri için olabilir. Omur boyu kadro garantisi veriyorsa illa ki sınırlamaları da çok olacak kendi başını agritmamasi için. Gidon direğinin uzadığı modeller de var. Ama onlarda katlayıp açarken 1 parca daha ugrastiriyor. Ayrıca gidon boyunun çok uzatılması belki surusunuzu rahatlatır ama bisikletin dengesini bozar. Zaten max buraya kadar yukselt uyarısı var. Dahon da mariner modeli gidon uzatmalı. Tern i bilmiyorum. daha uygun birşey arıyorsanız kron ve fd 1000 öneririm. Bu arada hoptown ları asla önermem !

• Beğen
Tepkiler: batu aksel
Bende de kron xc1000 var, açıkçası çok da fazla bisiklet deneme şansım olmadı ama gayet memnunum hatta daha önce bir arıza durumu meydana geldiğinde adamlar su cevabı verdi bana özet olarak " kadro jant vb üzerinde kron yazan ne varsa kırıp getirebilirsiniz bisikleti kargosu bana ait olmak üzere gönderin gerekli değişim yapılsın" dediler ben sansimi zorlayıp aynakolda problem var diyince garanti kapsamına girmediğini söylediler açıkçası kullanıcısi olmama rağmen ki Sarıkamış gibi daglik taşlık bir yerde becerebildigim kadar bisikletle atlayıp ziplayan zaten düz yoldan hiç bahsedilemeyecek bir ortamda kullanıyorum bisikletimi ve hiç bir problem yaşamadım, forumdaki yorumlardan dolayı soğumaya basladim. Buna karsin katlanır bisikleti fd 500 ve fd1000 le ilgili okuduklarımız da ciddi bir ilgi var. Çok sağlam görece hafif ve fiyatına göre çok iyi olduğu yönünde. Salcano vb diğer markaların güven vermediği dahon tern in yüksek fiyatlarla başı çektiği btwin modellerinin ulaşılabilir hoş tasarımlar olup sele borusu vs gibi kronik sıkıntıları olduğu bahsedilmis hep.. katlanır bisiklet konusunda kafam çok karışık yani. Gidip görmeden denemeden olmayacak ama kronum candir

Geri