Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç bisikleti olarak katlanır bisiklet tavsiyesi

Konuyu hafiften dürtüyorum. Arkadaşlar işe gitmek için kullanacağım, arkasında evrak çantamı koyabileceğim, çamurluklu, katlanma süresi hızlı ve pratik olan bir katlanır bisiklet düşünüyorum. Maksimum vereceğim fiyat 1.200 TL olacaktır. Önerilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
merhaba hocam,sıfır ayarında 20 km ancak binilmiş dahon vybe d7 206 bisikletimi satıyorum,bakmanda yarar var,sahibinden ilan no: 323575879

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Dağhan Teşekkürler. Mesai sonrası bakacağım. ;)

Baslangic icin ki baslangic derken bisiklet gecmisim çocukluğuma dayanir. Istanbul sartlarinda gezi-tur icin nasil bir bisiklet tercih edilmasi lazim ?

garantisiz tern bisiklet alacağım. ileride parçalardan kaynaklı büyük masraf çıkaracak sorunla karşılaşır mıyım?

@massaget teşekkür ederim cevabınız için mesela parçalar hareketli olduğu için gevşeyebiliyor,sonra lastik patlaması,frenin tutmaması,jant ayarları gibi sorunlar kaçınılmaz olacak yetkili servise götürürsem benden abartı ücret istemelerinden korkuyorum

@Olgay Çelik Servise gitmek zorunda degilsin. Fakat alirken iyi bir bisikletciye goturmende fayda var. Yalniz satici yaninda olmasinki herseyi rahatca sorabilesin.

Arkadaşlar Merhaba. Katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. Çok bir bütçe ayırmak istemiyorum. Sadece haftasonları ve bazı akşamlar sahilde dümdüz bir bisiklet yolunda kullanıcam. Btwin Hopetown 320 modeline baktım sadece fakat Dahon Tern Mosso gibi modelleri de web den inceledim fiyatları yüksek ama değer mi bilemedim. Sizce nasıl bir katlanır bisiklet almalıyım? Şimdiden teşekkürler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Uzun yıllar sonra ilk kez bir bisiklet almayı düşünüyorum. Başlangıç olarak 1000 tl fiyata 2. el 2015 model Dahon Vybe 7 model bir katlanır bisiklet sizce nasıldır? Bir de zincirli modelller işe geliş yaparken kıyafetlere yağ falan çok yapar mı? Çocukluğumda bisiklete binerken çok pantolon paçası dişliye takıp parçaladım ve yağladım.

@aLis_ Bisiklet temizse alınır, zincir paçanızı yağ yapmaz, eğer pantolonunuzun paçası çok genişse ya da aynakola değecekse paça bandı takarsınız.

@hlksnrr çok teşekkür ederim.

genellikle takım elbise giymek durumundayım, açıkçası o yüzden biraz tedirginlik yaşıyordum. Paça bandı mantıklı bir öneri gibi çok teşekkürler.

@aLis_ Yorumlara katılıyorum fakat alabiliyorsanız kayışlı yani zincirsiz modellere bakın derim. Yağlama derdi olmayacak bisikletiniz ve paçanız temiz kalacak.Paça bandı bazen takmayayım şurası zaten diyebiliyorsunuz bazen :)

@D.Mustafa kayışlı bisikletler çok güzel ancak bütçe olarak şu an durumum o kadar yok. yukarıda belirttiğim gibi şimdi ikinci el bir bisikletle başlayacağım. zamanla belki çok beğendiğim tilt 940 ı alabilirim. bir de bulunduğum şehirde 3-4 bisiklet tamircisi var ve hepsi kayışlı sistemi kötülüyorlar. durum böyle olunca da ister istemez zincirlilere yönleniyorum.

@aLis_ Neden kötülüyorlar sizce? Bir düşünelim 10.000 km ömrü olan bir sistem olduğu için bakım parası zincir değiştirme arka aktarıcı,ve dişli sisteminden para yontamayacakları için. Herkesi aynı kefeye koymuş olmayayım işini dürüst ve doğru şekilde yapanları tenzih ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve aLis_
@D.Mustafa ben sebebini anlayabiliyorum ancak bir sıkıntı olduğu zaman mecburen o ustalara gitmek gerekiyor. o yüzden de ilk bisikletimde özellikle bütçe sebebiyle kayışlı bisiklet düşünmüyorum.

@aLis_ Size tamamen hak veriyorum.Başlangıç olarak güzel bir düşünce.Bende o şekilde başladım ve şuan yavaştan kayışlı sistemlere geçmeyi düşünüyorum. Eğer alırsanız düşündüğünüz bisikleti lütfen paylaşın ki görelim bizde nasılmış. :)

Arkadaşlar kayışlı bisikletlerin herhangi bir zararı var mıdır ? şehir içi normal kullanımlarda geçerli. Hafta da maksimum 20 kilometre.
Bütçe olarak bin tl düşünüyorum. İkinci el/Sıfır fark etmez.
Model marka olarak ne önerirsiniz?
1,80 boy-75 kiloyum.
20 inç, 7 vites bisiklet uygun mudur?

Geri