Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç seviyesi mtbciyi üzen hareketler

1.76 boyla 21 vites l kadro alıp günlerce cebelleşmiştim ...:koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Fırat Ç.
:D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@boneandbone
Giant escape air modeli bisiklet öneririm sana hehe kisaca yazi bunu anlatir

@atasoy
Ehehe aynen abi

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@boneandbone
Carraro big 927 (mtb) ayrıca sportive 225 tur da var ... ;)

• Beğen
@historiyst
Ikisini satip guzel bi fitness al dostum mesela Trek fx serisi yada scott sub serisi veya giant escape serisi

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Asıl mevzu başlangıç seviyesi mtb lafı nereden çıktı ? Bence ergenliğe girişte olan çocuklara bisikletle fazla uzağa gitmesin mahallede dolaşsın gönlü olsun çocuğun bu ergenlik dönemi başlangıç seviyesindeki değişimlerini azaltsın diye özellikle çift amörtisörlü mtb alındığından çıkma bu tabir . Yoksa komponent falan filanla alakası yok

Bisiklete ilk başlamanın adımı bisiklet sürmenin başlangıç seviyesine ilk başlangıcı bunlarla yaptığımız için başlangıç seviyesi mtb tabiri çıkıyor

• Beğen
@MAERKEK
Başlangıç seviyesi her yerde var. Örneğin slx ya da 105 için yarış giriş seviyesi olarak sınıflandırılıyor. :ckskc:

@Mustafa Zeybek
Benim hayatla ilgili genel görüşüm : Bu başlangic seviyesi psikolojisinden asla kurtulamayacagimizdir.
Insan kendi ruhunu, hayat gorusunu, ufkunu , insanlik erdemlerini üst seviyeye çikarmak icin calismalidir. Yoksa bisiklet dedigin 4 demir iki teker bisey.
Ne demis Unlu filozof Recep Bülbülses ;
"_ Olsa da pisikletin dura eysli ,
Sen hep paçozdun ucuzdun.
Onu hor gördün, ötekine laf soktun, şurdakini boş gördün.
Kimsesiz kaldin bak
Eline ne geçti "

@Mustafa Zeybek

Tourney ne oluyo dış kapının dış kulpu mu ?:)

Yarış filan diyordumda iyice hevesimi kaçırdınız tourneyle yarışa mı gidilir :(

Ortalamam düz yolda 30 civarı ama kompadentler tourney e naapalım doların allah belasını versin gidelim corelli alalım yapcak bişii yok :acpsnr:

Merhaba
Kompenentlerin performansa etkisi çok fazla değildir. Ust seviye sistemler Rahat ve temiz geçiş sunar. Onun dışında ağırlıkları fazladır torneylerin

@mariokaldato peki pedala uygulanan gücün aktarılması bakımından önemli bir fark var mı? cidden merak ediyorum mesela bendeki tourney tx55 modeli aliminyum hem hafif hem hızlı atıyor bir kere bu yavaş demedim,360 gr arka aktarıcım mesela

@Hakan38 yalnız değilsin 9 yıldır tourney deyim :) ehehe ilk shimano sistemli bisikletim de tourney di şimdiki de napalım hayatta derdimiz sadece keşke bu olsa :)

Geri