no76
Aktif Üye
- Tepki
- 383
- İsim
- Suat Küçük
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Herkese merhaba, son durumları paylaşmak istedim, aynı sorunu yaşayanlara yada merak edenlere bir faydası okursa mutlu olurum. Rahatsızlığımin baslangicindan beri Üçüncü ayın sonuna geldik ve ben son 2 haftadır bisiklet sürmeye başladım. Son bir haftadır iki güne bir 20 km sürüyorum. Bisiklet sürüslerimin sonunda herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum. Hemen şunu da belirteyim, Dropbar kullanmaya devam ediyorum. Bisikletim Gravel, corelli Goat 2.0 modeli. Gidon yükseltme aparatı ile biraz daha yükselttim, gövdenin duruşu için daha konforlu oldu, bele daha az yük biniyor., Ödem çözücü ilaçlar, 12 seanslık Hilt lazer ve evde sürekli yaptığım infrared lamba seansları, bunların yanında; B12 kollajen ve diğer takviyeler, artı Core kası egzersizleriyle ve dinlenme iyileşme süreciyle toparladigimi düşünüyorum. Bilmeyenler için hatırlatayım, 3 beyin cerrahi, 1 fizyoterapiste 1 norolag acilen ameliyat olmamı söylemişlerdi!....ağrılarım tamamen geçti çok şükür, sol bacagimdaki incelmenin zamanla düzeleceğini düşünüyorum, uyuşmalara gelince, sadece sol ayak basparmagim civarında ki uyuşmalar gidip geliyor....Ağır cisimleri rahatça kaldirabiliyorum, hareketlerimde herhangi bir kısıtlama yok.... Aklıma gelenler bunlar, binlerce kez şükrediyorum, Allah herkese şifa bulmayı nasip etsin.... Sonuç olarak öğrendiğim şudur; Fıtık uygun terapi yontemleri, dinlenme, gerekli takviyelerle iyilesebilen bir rahatsizliktir..... Son tur videomu da atıyorum, bir maşallahınızı alırım artık, sağlıkla kalın🥴😉👍