Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Belgrad ormanı yolunda düşürülmeye çalışılan bisikletçi

bir gün çoluğunun çocuğunun canına bir şey olur hatırlar bugünü.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Geçmiş olsun ama yazıklar daha çok olsun...
Artık hangi halet-i ruhiye içinde, neyin kafasında iseler bunun 'eğlence' değil 'cana kast' olarak değerlendirilip yasal işlem yapılması, bu mahluk ve benzerlerinin cezalandırılması...
Acaba yıllardır bunun gibi kaç ileti yazmışızdır
sayısını unuttuk...
Toplum - Adalet -Vatandaşlık -Yurtseverlik -Empati - Diğerkâmlık/Özgecilik...
Bu kavramlar bize ne ifade ediyor, nereye gidiyoruz ?
Not: Şu anda bu konuyu 2740 kişi okuyor...

Dün oradaydım. Gerçekten o yolda şeridi paylaş tabelaları var ama normalde araçların sığabileceği kadar şerit mevcut.
Bu o.ç nin yaptığı ayrı bir şerefsizlik o ayrı.

Fakat kenardaki otu çöpü toplayıp geliş gidiş bisiklet yolu yapsalar daha iyi olur.
Çünki hanımla geçen giderken konuştuk hakikaten bisiklet kullanmak zor o yollarda.
Kenarda kıyıda çok ufak tefek yabani ot vb var.
İBB bisiklet şeysileri oralara bir el atsa.

Gerçi daha bisiklet yolları olayı, sanal toplantılar filan da ortada kaldı.
3 Haziran Dünya bisiklet gününde İBB başkanı bisiklete binip sosyal mesaj verecekti sözde kaldı herşey.

Bu şeref yoksunu primatlar bi bitmediler, bitmezler de.
Ankara'da Eskişehir yolundan işe giderken, aracını üzerime sürüp (bilerek) sonra dikiz aynasından sırıtan bir canlıya tanık oldu bu gözler.
Arkadaş da ucuz atlatmış.
Islatıp dövmek en uygun çözüm kanımca.

Video sahibiyle iletişim içerisindeyim.. Aslında arkadaş storyde paylaşmıştı ve kendinden yaşadıgı olay ile ilgili bir kaç bilgi almıştım ve o kişinin cezasız kalmamasını adına topluluk sitelerinde paylaşmak istedim.. Arkadaş sanırım bisikletforum üyesi değil foruma çagırıp gerekli açıklama yapmasını isteyecegim.
Buradan ve ekşi sözlükten bu çirkin olay için bisiklet camiası adına yazılan entryler için teşekkür ederim.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Bu zor günlerde neredeyse tek eğlencemiz bisiklet orada bile rahat olamıyoruz araba mı sıkıştırıcak kamyon mu sıkıştırıcak yeni olarak bir de fiziksel şiddet eklendi sonumuz hayır olsun.

Geçen bitanesi Üsküdar Tünele cıkarken beni sıkıştırıyordu, adamın suratına baktım gülüyor, eğleniyor, haz alıyor !!!

Böyle hasta ruhlu olduğu insanlar olduğu sürece daha çok böyle olaylarla karşılaşırız...

Ekşi Sözlük'te bile hakkında 8 sayfa entry girildiği halde, bisiklet (!) forumda yalnızca 2 sayfa entry girilen üzücü olay.
Siz Aliexpress'de ucuz ürün kovalamaya devam edin gençler.

@MertV Bu kişilerin derinliklerine insen.
Karısından tırsan, normal hayatta ezik, patrona, ona buna yalakalık yapan haysiyet yoksunu ezik şerefsiz karaktersizliği ile karşılaşırsın.
Tek eğlence ve güç göstergeleri direksiyon.

Arkadaşı allah korumuş resmen. çok geçmiş olsun. sıkıştırmalara artık alıştık ama bu biraz ölüme kastetme olmuş. şikayet edilmeli ve gündemde kalması sağlanmalıdır.

ekşi de yazdım biraz yorumlarımı.

Her zaman söylemişimdir.Yine söyleyeyim.Yola çıktığınızda ''Herkes birer katil, beni öldürmek istiyorlar'' diye biraz paranoyakça hareket etmelisiniz.

Her zaman söylemişimdir.Yine söyleyeyim.Yola çıktığınızda ''Herkes birer katil, beni öldürmek istiyorlar'' diye biraz paranoyakça hareket etmelisiniz.

Arabada av tüfeği taşınabildiğini öğrendiğimden beri bu şekilde yola çıkıyorum ben...

Tutup öldüresiye döveceksin
Bu söze katılıyorum ama elinden geldiğince yaşatarak öldürene kadar döveceksin.

Tam teçhizat bisiklet sürenleri kolay hedef gibi görüyorlar sanırım. "Bak bunda çakı, bıçak, silah vb. bir şey yok, cebi falan da yok zaten." Aynı tel örgü arkasından havlayan itler gibi. Bence kamerayla polise gitse çok rahat bulunur. Ama polis uğraşır mı ayrı mevzu.
Taytımın, pantalonumun, eşortmanımın, şortumun bg. ne giyersem bel kısmının sağ arkasında bıçağım takılıdır. Canlıya kullanmak için taşımam ama gerekirse kullanırım.

Şuraya yazmadan önce bi yardıra yardıra bastım güzellemelerimi. Hiç bir işe yaramıyor tabi ama ne yapalım başka? Daha tam anlamıyla yollara düşememiş olan biri olarak, kamera aldırtacaklar zorla. Böyle bir tipsizi tespit etsem her değiştirmesinde tekerlerini yeniden patlatırdım. Sırıta sırıta.

Allahtan yavaş gidiyormuş. Millet kafayı yemiş, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı bu nedir. Bulunarak Adam yaralamaya ve öldürmeye teşebbüsten yargılanmalıdır

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri