okuyucuoptik
Hayat Felsefem Bisiklet ☪
- Tepki
- 488
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arabada kadınlar olunca noluyor? O hıyarı bişey yapmadan bıraktınız ya. "Bana nasılsa bişey olmadı" diyecek tekrar öküzlüklerine devam edecek. Cesaret verdiniz. Ama kafa göz el kol sargıda bikaç ay yatsaydı kulağına küpe olurdu aklına böyle daçmalıklar bi daha geldiğinde hatırlardı ve çekinirdi. Yanlış yapmışlar.
Kesinlikle katılıyorumTutup öldüresiye döveceksin
Hocam ben soğumam@CIPTIS Bende almayı düşünüyorum, gravel yada yol bisikleti ama bu tür magandaları görünce çekinmiyor değilim. Hatta bir hevesle askılı tayt ve forma gözlük aldım. Şuan kafam karışık bir hal aldı. Hırsızlık yapmaya yeltenen mi dersin, insan hayatını hiçe sayanmı dersin, ekipman hırsızlığı mı dersin, ne ararsan var. Gelde soğuma🙄🤔😑
Şu yazdıklarınızı okumak gerçekten çok üzüyor beni.Yani keşke haksız olsanız ama maalesef maalesef maalesef haklısınız.Yaşım ilerledikçe böyle olaylara,hukukun suçlular karşısında çaresiz kalmasına şaşırıyorum.Ve buradaki insanların daha da fazla üzüleceği ve muhtemelen aynı cevabı vereceği şu soruyu bırakıyorum:Bu bisikletçi arkadaşımızın başına gelen olay bir millletvekilinin kızına,bir savcının oğluna veya üst düzey bir yetkilinin eşine gelmiş olsaydı(tabi ki istemeyez,insanız çünkü)sonuç ne olurdu??İnşallah bu yazılanlar bizi haksız çıkarır ve en ağır cezayı alır bu mahlukatArkadaşlar her tarafın kamera olsa seni ittikten sonra geri gelip söküp alırlar. Yaralıysan öldürmeye teşebbüs ederler veya ölmeni beklerler. Kask aynasından geri takibi yapmaya çalışıyorum. Şimdi plaka açık bisikletçi arkadaşımıza bunu yapan sefil yaratığın hakim karşısına çıkması en az bir yılı alır.
Olayı darpa bile sokmayacaklar. Savcı tutuksuz yargılanması üzerine karar alacak. Yaralanma ve ölümle sonuçlanmadığı için .Sonra bu arkadaşı tekrar sıkıştıracaklar ifadeni değiştir veyahut yumuşat diye , bu kez savcı kovuşturmaya gerek yok kararı alacak. Daha neler diye dediğinizi duyabiliyorum.
Bir yerden sonra ne kadar güçlü iradende olsa uğraşmaktan bıkkınlık geliyor. Sistem müsait. Adalet denilen olgu zorbaların kendinden daha zayıflarını kanun önünde bertaraf etmesi için oluşturulmamış ama ince hesaplarla dönüştürülmüş .
Şimdi bu olayın takipçisi olalım. Hepimiz tehdit altındayız. Çıplak imza kampanyası yapalım kamuoyu oluşturalım. Ha şuna da varım Avukat Forum üyemiz varsa aramızda davaya Müdahil olalım. Gerekirse 50-100 neye gücümüz yeterse arkadaşın yanında olalım. Ne dersiniz sevgili arkadaşlar. Bisiklet Federasyonuna baskı yapıp kamuoyu oluşturup davaya müdahil edebiliriz. Bir işe yaramış olurlar. Lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Kardeşim konu başlığında yazılanların çoğunu okudum ona istinaden istemeden de olsa olası sonuçları öngörerek aktarmaya çalıştım. Forumdaki Canlar içlerini dökmüş kesinlikle hem fikirim. Esas mesele kızmayla ,dert yanmayla birşey elde edemeyeceğimizi anlamam oldu.Şu yazdıklarınızı okumak gerçekten çok üzüyor beni.Yani keşke haksız olsanız ama maalesef maalesef maalesef haklısınız.Yaşım ilerledikçe böyle olaylara,hukukun suçlular karşısında çaresiz kalmasına şaşırıyorum.Ve buradaki insanların daha da fazla üzüleceği ve muhtemelen aynı cevabı vereceği şu soruyu bırakıyorum:Bu bisikletçi arkadaşımızın başına gelen olay bir millletvekilinin kızına,bir savcının oğluna veya üst düzey bir yetkilinin eşine gelmiş olsaydı(tabi ki istemeyez,insanız çünkü)sonuç ne olurdu??İnşallah bu yazılanlar bizi haksız çıkarır ve en ağır cezayı alır bu mahlukat