Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Belgrad ormanı

Ben pazar öğleden önce (eğer fazla yağış durumu olmazsa) gitmeyi düşünüyorum.
Bu tip muallakta kalan havalarda hep radara bakıp çıkıp çıkmama kararı veriyorum, o yüzden pazar sabahı 9 gibi belli olur ancak :)
(link)

@Sefa coşkun Maslak'tan bisikletle geçiyorsanız Acıbadem Hastanesi'nin oradan katılabilirim.

Scudo
@Sefa coskun @KaanG Yagista surus yapmayi severim aslinda ama orman camur oluyor. Bende de camurluk vs yok. Camur banyosu yapmak istemiyorum acikcasi. :) Ben de yarin sabah duruma bakip son anda ya gidecegim ormana ya da gitmeyecegim. Gitmeye karar verirseniz buradan bildirirseniz iyi olur.

OK sabah son duruma göre bakıp yazarım çıkıp çıkmayacağımı.

Saat 9 itibarı ile Maslak'ta ciddi yağmur yağıyor. Bu hafta sonunu da pas geçeceğim galiba :(

Saat 3 de orada olucam. Guzel geciceginden eminim. Gelecek arkasasara duyrulur :)

Sultanciftliginde arkadaslar varsa biseyler yapabiliriz

niyetimiz gitmekti ama yagmurdan dolayı iptal oldu.Bir de akşam iş dönüşü yagmurda düşünce tuzu biberi oldu :) Artık başka sefere.

Bu gün saat 3 ten akşam 9 a kadar pedalladım. ormanın sonundaki köye de gittim :)
Yerler hafif ıslak ve bazı yerler çamurluydu. Çamurluğum olmamasına rağmen her şey süperdi.
Abartısız 200-300 fotoğraf çektim. Ormanda baya vakit geçirmiş olduğum halde birde gölün orada 20 li yaşlarında arkadaşla muhabbete daldık ve hava iyice karardı.
Üstüne birde aile işletmesi olan mütevazi bir restoran buldum. orada da karnımı doyurup yola çıkayım derken oradaki görevli beni uyardı sakın bisklet ile dönüşe geçme dedi. Nedenini sorunca Kocaman domuzlardan tilkilerden ve yabani hayvanlardan bahsedince biraz tırstım doğrusu. Gerçi araba ile gelmiş araba ile dönücektim. Güzel muhabbetinin ardından yola koyuldum o zifiri karanlıkta. O göz gözü görmeyen karanlıkta korkusuzca bisiklet sürmenin keyfi paha biçilemezdi :)
Ormandan ayrıldığım anda 4-5 dk sonra solumda kocaman bir domuz beliriverdi :) inanamadım kocamandı. Daha sonra 3-5 tane tilki gördüm. Arkadaşın dediği sonuna kadar çıktı. Siz siz olun sakın geç saatlerde bisiklet ile dönüşe geçeyim demeyin. Koca 6 saatimi doya doya temiz hava soluyarak spor ile geçirdim ve herşey süperdi. Umarım burada bulunan arkadaşlar ile buluşup organize olur ve gezeriz.İyi forumlar dilerim :)

@senturkhamit
Gerçekten güzel bir tur olmuş, fotoğraf da paylaşırsan içimizin daha çok gitmesi bakımından iyi olur.. :) 1-2 hafta sonrasında ben de haftasonları müsait olacağım gibi gözüküyor.. Bir çamurluk alayım, sonrasında kadıköyden beraber gideriz arkadaşlarla uzunca tur yaparız, ya da arabayla oraya götürürüm bisikleti. Havalar da serinledi ufaktan da..

@Navigare İstediğin fotoğraf olsun :)
Gölete dikkatli bakarsanız arka arkaya giden kaplumbağaları görebilirsinizIMG_5498.JPG IMG_5499.JPG IMG_5501.JPG IMG_5532.JPG IMG_5722.JPG IMG_5729.JPG IMG_5748.JPG IMG_5789.JPG IMG_5826.JPG IMG_5828.JPG IMG_5840.JPG IMG_5894.JPG IMG_5944.JPG IMG_6109.JPG IMG_6132.JPG IMG_6154.JPG IMG_6173.JPG IMG_6177.JPG IMG_6189.JPG IMG_6196.JPG IMG_6218.JPG IMG_6228.JPG IMG_6245.JPG IMG_6251.JPG IMG_6342.JPG IMG_6397.JPG IMG_6399.JPG IMG_6402.JPG IMG_6404.JPG IMG_6407.JPG IMG_6460.JPG IMG_6502.JPG IMG_6515.JPG IMG_6516.JPG IMG_6521.JPG IMG_6522.JPG IMG_6523.JPG IMG_6525.JPG . Hatta daha dikkatli bakarsanız şirinleri bile görebilirsiniz :)
Biraz fazla oldu ama kusura bakmayın :)

@dodobir Malesef rota kaydetmedim. Gelmeliydin çok şey kaçırdın hava da mis gibiydi ve kalabalık değildi :)

• Beğen
Tepkiler: dodobir
@senturkhamit Fotograflar harika. :) Ilk fotograflardaki patika yol neresinde kaliyor ormanin onu cozemedim. Ayvad bendine gitmisin galiba?

Bir dahaki sefere beraber surus yapmak uzere diyeyim. :)

• Beğen
Tepkiler: senturkhamit
@dodobir Belgrat girişinden hemen solundaki yoldan araç ile devam ettim.5 km civarı gittikten sonra yolun sonundaki araç park yerinin berisindeki piknik alanının karşı istikameti. Hatta ufak bir büfe filan var onun çaprazındaki yer. Atlar filan hep oradan geçiyor.
Umarım birlikte sürüş yaparız. Forumdakiler filan da toplansak grup olarak daha bi keyif vereceğine inanıyorum.

@Insansevmem Mükemmel bir fikir. Keşke insanımız bizim topladığımız çöpleri görüpte biraz ders alsa diyeceğim ama inadına kirletmeye devam ediyorlar.
Böyle bir etkinlik varsa ben seve seve gelirim.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@senturkhamit ben forumda yeniyim soyle 3-5 senelik biri varsa boyle bir seye vesile olmamiza yardimci olursa super olur

@senturkhamit Anladim. Benim gibi Bahcekoy'den aracla girip ayni yere park etmisin. O zaman Ayvad bendi degil, Komurcu bendi herhalde o fotograflardaki.

@Insansevmem Cop durumu gercekten felaket. Ne zaman ormana gitsem surusun yarisi icimden insanlara kufretmekle geciyor bu yuzden. Yalniz o kadar cop var ki bir kac bisikletliyle halledilebilecek bir durum degil malesef. Ormana belediyenin ciddi olarak el atmasi lazim. Ana yollara bakiyorlar ama ara patikalara hic dokunmuyorlar veya kirk yilda bir ugruyorlar herhalde temizlemek icin. Ilgili belediyeleri sikayet yagmuruna tutabiliriz?

@senturkhamit iyi turlamışsın gerçekten..Tam istediğim tarzda yerlerde gezmişsin..:) ekibi oluşturalım yavaştan...

• Beğen
Tepkiler: senturkhamit
Geri