@senturkhamit Valla hocam akşam karanlığında asfaltı yol haricinde zannetmiyorum ki giriyim gündüz gözüyle insan ürperiyor. Bir de gece olunca insan korkar diye düşünüyorum
Bugun gittim ben ormana. Yagmurlardan sonra ortam biraz serinlemis guzel olmus. Su birikintileri olusmus, arada bir onlara denk geliyorsunuz ama camura batma cikma olayi yok henuz. Sinekler de biraz azalmis. Bu da guzel.
@Navigare Ayni rotada sure kastigim icin durup cekmedim hic. Hos normalde de selenin altindaki cantadan cep telini cikarip cekmeye useniyorum bisiklet surerken.
Surus sirasinda copleri eseleyen dort tane oldukca sevimli yavru kopek gordum. Bi onlari cekmedigime uzuldum sonradan.
@senturkhamit @Navigare @ermang@MTE ile beraber cok guzel bir surus yaptik. Ufak sanssizliklar, kazalar yasandi ama sonunda cok guzel bir surus yaptigimiza ikna olmus vaziyette evlerin yolunu tuttuk. Bir dahaki suruse katilamayan ve katilmak isteyen arkadaslari da bekleriz.
Geziden fotograflari da Hamit arkadasimiz ekler yakinda.
Ben de geleyim diye niyetlendim, ama erken kalkamadım. Saat 10 gibi çıkabildim ancak evden, 3 saat binip geri döndüm . Muhtemelen siz de o sıralar ormandaydınız ama katılamadım. Belki de karşılaşmışızdır bir yerlerde Neyse bir dahaki sefere
Hep istediğim şeydir orman da bisiklet sürmek ama hem ulaşım hem zaman olarak uygun olamıyorum maalesef. Ancak böyle konuyu takip edip bakıyorum fotoğraflara
Arkadaşlar gerçekten dün güzel, keyifli bir tur oldu.. Ben mühimmat dolu çantamla ve kondisyonsuzlukla biraz geride kalsam da Belgrad ormanının tadını doyasıya çıkarıp bisikletlerin hakkını verdik.. Gelen arkadaşlarıma teşekkürler..