Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Belgrad ormanı

@dodobir doğru söylüyor. Oranın pisliği 3-5 kişi ile temizlenecek cinsten değil. Ormandan daha yukarı bölgelere gidince çöpler daha da artıyor. Böyle bir güzelliği umarsızca kirletmek gerçekten çok üzüyor.

@Navigare Pazar gününe kadar ufaktan da olsa bir grup oluşturabilirsek ilk gezimizi yapabiliriz :)
Hep birlikte fotoğraf da çekiliriz hem :harika:

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Scudo
Bu haftasonu bir surus yapalim o zaman gelebilecek bisikletci arkadaslarla. Guzel bir grup olusacak gibi. :) Ben bu haftaici birgun de gitmeyi dusunuyorum. Haftaici gelme imkani olan da katilabilir bana.

• Beğen
Tepkiler: senturkhamit
@dodobir Hafta içi zor gibi ama hafta sonu pazar günü liste başına adımı yazabilirsin :harika: Umarım gelen çok kişi olur.

• Beğen
Ben yol bisikleti kullaniyorum icerileri gormeme ragmen durum vahim. Giris 12 tl arabayla bu belki duzeltir cop atan ahmaklar girmez dedim amma fark etmedi.. Adam kosu parkurunun yaninda saat 10 da komur yakarak cay yapiyo.. Herneyse bence son kalan ormani da kurtarabiliriz.

Bir baska projemde aydinlatma sirketleri orayi gece de kosu parkurunu aydinlatmasi ve spora tesvik olur diye dusundum. Bir cogumuz calisiyoruz 7 den sora karanlik. Firatpen zamaninda biraz yatirim yapmis belki bir aydilatma sirketi de parkuru aydinlatabilir

• Beğen
@senturkhamit bu pazar %50 ihtimal diyeyim ben.. :) whatsapp grubu mu yoksa facebook grubu mu yapsak

• Beğen
@Navigare Grubu nasıl kurarsan ben varım. İster whatsapp ister facebook. Bu hafta gelmeni öneririm geçen hafta dodobir gelmedi çok şey kaçırdı :)

Bebek hanımın karnında rahat durursa geleceğim inşallah :) yoksa benlik bir engel yok :)

Senin durumlar farklı o zaman :) Hani dicem ki yenge hanımda gelsin orman temiz hava solusun ama tek başına orada ne yapacak.

Yada gelecek olan arkadaşlardan evli olan var ise eşlerini de getirsin. Yengeler tanışmış olur en azından. Daha güzel bir sosyal faaliyet olur.

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
Hafta sonları ben de mutlaka gelirim. Yalnız bu hafta sonu cumartesi mi pazar mı gideceğim belli değil. Pazara denk getirebilirsem ben de katılırım size.

O anca seneye :)
Biz aktifleştirelim de geziyi ve ekibi bilelim de, ben eninde sonunda ya bu hafta ya da haftaya iştirak edeceğim zaten:)

Arkadaşlar Bu hafta sonu pazar günü gerçekleştireceğimiz belgrad gezisine katılmak isteyen arkadaşlar whatsapp grubumuza katılıp haberleşebiliriz.

İnşallah gelirim, evdeki bütün olanakları zorluyorum :)
Çamurluğu olmayanlar yanına yedek kıyafet alsa iyi olacak sanırım...

@senturkhamit
Çok güzel görünüyor. Ben de @Navigare ile aynı durumu paylaşıyorum. Bebek bekliyoruz. Bisikleti alalı 2 ay oldu fakat en uzun 25 km mesafe yaptım. İnşallah fırsat bulup ben de katılabilirim. Aksesuarlar tamir kitleri kıyafet araç askı aparatım her şey tamam. Vakit bulup çıkmak kaldı. :)

• Beğen
Tepkiler: CaGe
Arkadaslar bir tane WhatsApp grubu kuruldu. Belgrad Ormani'nda surus yapmak ile ilgilenen arkadaslar @senturkhamit arkadasimiza tel nolarini verip WhatsApp grubuna dahil olsunlar. :)

@Metawox Aynen ben de bisikleti birkaç ay önce aldım.. İç lastik, pompa, kask olayını tamamladım.. Hamileliğin ilk üç aylık sıkıntılı dönemlerinden fırsat bulmaya bakıyoruz bu ara.. :)

Katılmak isteyenlerin numaralarını bekliyorum arkadaşlar :harika:

@Metawox Vallaha ne diyeyim senin gibi aynı durumda olan var Navigare :) Ama gelmeni isteriz:harika:

Bende g2lmek isterim ama bu haftazor. Iznim yok calisiyorum. Haftaya iznimi denk getirebilrsem katilmak isterim. Ayrica yarin gitmeyi dusunen varmi

Bugün komple turladık Belgrad ormanını. Çok güzel asfalt yolu var fakat ormana girdiğiniz andan itibaren korkutucu bir havası var. Ormanın yolu bu kadar mı pis bırakılır. Mangallar , poşetler , şişeler. İnsan işi gibi durmuyordu gerçekten. Sürerken hep düşündüm bunları yapan ''İNSAN'' olamaz diye gerçekten çok üzüldüm. İnşallah insanlarımız , bizler etrafa doğaya zarar vermekten vazgeçeriz.. Sevgilerle..

Geri