Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

@murat cömez

Yorumunuzu acınılası derecede talihsiz buldum.

Gerçekten, böyle bir durumda bu şekilde tepki vermek sizi yüceltmez, aksine daha da saçma bir konuma sokar. Bisiklete gönül vermiş insanlara saygım çoktur, bir de bisiklete gönül vermiş abilerim, ablalarım, yaşça benden oldukça büyük insanlar vardır ki onlara daha da fazla saygı duyarım. Benim kimse ile alıp veremediğim yok, tutup fotoğraf koyup geçseniz yine dönüp birşey demem. Ama sizin yaptığınız da işin başka bir boyutuna kaçıyor. Ahh ne de güzel gündü demeler, yok şöyleydi yok böyleydi, insanlara fotoğraf üzünden nasihat vermek, saygı toplamak çok farklı bir boyuttur. Bunu da her kim olursa olsun bakmadan açıkça dile getiririm.

Sizinki gibi bir durum herkesin başına gelebilir, herkes böyle bir hataya da düşebilir. Ama dürüst davrandığımız için beni ve diğer insanları hedef göstererek eleştirmeniz AYIPTIR.

Anlamsızca saldırmışsınız, siz belki o şekilde görüyor olabilirsin ama "Bisikletlerimizin Fotoğrafları" bölümü hava atma yeri değildir, sizin yaptığınız hava atmaktır. Keyifle takip edilecek bir bölümdür, bu yüzden özenerek fotoğraflar çekip eklemiştim bende, kaldı ki sizin bisikletlerinizi de zevkle takip etmiştik.

İsterseniz dünyanın en iyi ve yetenekli freeride ya da downhill sürücüsü olun, bu bir bahane değil. Kimse sizin ne şekilde sürüp sürebileceğinizi eleştirmiyor burada. Ama yine bir kaçış aramışsınız bu noktada da.

Son olarak, "birlik, beraberlik ve kardeşlik" kelimelerinden çıkardığınız anlamı şiddetle sorgulamanızı öneriyorum ve cevap veriyorum: Hayır, bisiklet sporu bu ülkede bu şekilde ilerlemez.

Scudo
Resim konusu cok uzadi besbelli farkli kisi resimdeki adam uzatilmamasi taraftariyim.
Son olarak bir şey eklemek istiyorum eğer resimler size aitse,o forumda bir konu açın kendi üyeliğinizle bu resimler kime ait diye altına yorum atılıcaktır mutlaka bizde öyle anlayalım yani illaki bir buluşma filan olmazsın uzaktan uzaktan halledelim :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
enteresan. insan egosunu tatmin etmek için neden böyle birşey yapar, anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@murat cömez

Birincisi sizin bu forumdan ayrılmanızın kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Kimsenin birini rencide ettiği yok. İkincisi bu iddiaya cevap olarak kendinizi ben o hareketleri yapabiliyorum . Bisikletler benim şeklinde savunmanız çok talihsiz.

ve son olarak birini bisikletinden dolayı küçümsüyorsunuz. Birinin kendi bisikletiyle hava atması başka bir şey . Birinin başkasının bisikletiyle , başkasının hareketiyle , başkasının fotoğrafıyla hava atması başka birşeydir.

( Resimin sizin olmadığına sizin açıklamanızda vararak yazdım bunları. Çünkü açıklamada başka başka konulara girmişiniz resimle halakalı açıklama göremedim.)

@Emre GÜLEN

1. Sen yasina göre konus benimle...
2: Bisikletlerin fotograflarinda sahsen görünüyorum ama simdi o bisikletler de sizce benim degil artik, herhalde onlari da google den caldim.
3. Ben kimseye hava atmiyorum bura da. (onlari alabiliyorsan sen de gel göster)
4. Ben kimin bisikletini kücümsemisim bura da simdiye kadar.
5. Ben simdiye kadar kime yanlis yapmisim burada ciksin ortaya.

Bir resim icin demediginizi birakmadiniz bana ya, Sizler nebicim insanlarsiniz, bir sögmediginiz kaldi artik bana. (gerci onu da yapan vardir ama yasak oldugu icin yazamiyor herhalde) Bu konu kapanacakmi yoksa devammi edecek.

Kendimi sahsen cok ünlü sanatcilardan sandim, onlar da hani skandal haberlerle ünleniyorlarya aynen öyle. Süpermis ya devam edin iyi reklam oluyor.
:):alkis::islik::in::in::in:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@KaanG

Sen de hangi mesaji gereksiz gördün, söyle de bilelim.

• Beğen
@murat cömez

Yaşımın konuyla halakası yok. Size kimse bisikletleriniz sizin değil demedi siz kendiniz işe bisikletleri katıyorsunuz.
Hala maddi düşünüyorsunuz yazık size bende öyle bisiketler olmaması sizin yaptığınız yanlışı kapatmaz . Bir arkadaş resimin size ait olmadığını söyledi ama siz ne resimin sizin olduğunu söylediniz nede özür dilediniz alakası olmayan konulara çekiyorsunuz. Bu ünlü olmaksa ünlü oldunuz.

@Emre GÜLEN

Burada (Bisikletler benim şeklinde savunmanız çok talihsiz) Bisikletler yaziyormu yazmiyormu?

• Beğen
@Emre GÜLEN

Bura da ne yaziyor (Bisikletlerrrrrrrr) yoksa benmi yanlis okuyorum.

• Beğen
@murat cömez

Bence bisikletler konusuna değil de fotoğraf konusuna izahat getirirseniz daha iyi olur. Zira arkadaşlar fotoğraf konusunda çok ciddi delillerle sizin kendinize ait olmayan fotoğrafla tüm forumu kandırma girişiminde bulunduğunuza dair ciddi bir iddiada bulunuyorlar. Ki şu ana kadar ben de söz konusu deliller doğrultusunda bu iddianın doğru olduğuna inanmaya başladım. (konuyu okuyan herkes için olduğu gibi)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@murat cömez

Abi bu yazdığınla hava atmıyorum demişsin ama '' onları alabiliyorsan sen de gel göster '' bu hava değilde ne :D Biz senin gibi bu dağ uçağı '' tabiri yerindese '' bisikletlere sahip olamayız. ama alabiliyorsan sen de gel göster senin burda hava attığının kanıtıdır bence ;)

Görmemişin bisiklet''LER''i olmuş işte. Bence o fotoğraflar bile çalıntı olabilir. Bisikletlerinizle hava atacak ve kendinize ait olmayan fotoğraflarla kandıracak başka bir forum bulmanız sanırım şu durumda en iyisi ;)

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
resim konusunda bir açıklama yok hala bisikletler deniliyor

@Hakan ÇELİK

O lafim o kisiye özeldir. Bana hava atiyorsun dedi diye öyle yazdim yoksa benim hava attigim hic bir yerde görülmüsmü. Ben kimseye özür yada ispat borclu degilim. Insallah senin Ludwigsburga gelecegini ögrendim, gelince sana ispat ederim ben ludwigsburgun 8km ilersin de Stuttgart Zuffenhausen da oturuyorum. Ben senenin 6 ayini orda 6 ayini da türkiye de kaliyorum. Sana burada arkadas olabilirim tabiki istersen. Ben oralari adim adim bilirim ve tanirim (nede olsa 40 senedir ordayim) sana da yardimci olurum. Eger okulla ilgili ögrenmek istedigin birsey varsa, gider senin icin ögrenirim.

• Beğen
@alp değer tanrıverdi

Izaha falan gerek yok arkadasim, pardon beyefendi olacakti. Kim ne düsünürse düsünsün. Ben bu islerin neden yapildigini biliyorum. Ben ispatimi nasil yapacagimi yazdim, arzu edersen yanina gelir ispat ederim.

Saygilar

konu gereksiz yere uzamış. velev ki fotolar başkasına ait, koyarsın linkini "bu resim senin değil" dersin biter gider. adama katil ya da hırsız veya tecavüzcü muamelesi yapmazsın. GEREK YOK çünkü. konuyu takip edenler de karşılaştırır ve kararını verir.

zira foruma yakışmıyor bu tip muhabbetler. çocukça(yer yer düşmanca) tavırlar hiç hoş değil. neredeyse birbirinizi boğazlayacaksınız.

@aligüler

Aynen katiliyorum sagol kardes. Elime gecseler bogmam, elimi verir arkadaslik teklif ederim ve kafaya koydum, oturduklari yerlere gidecegim ve saygiyla selam verecegim onlara.

Buda benden onlara olsun

http://img600.imageshack.us/img600/2192/mqcs.jpg

• Beğen
@murat cömez

Abi buyur gel tanışırız çok iyi olur ama birşey soracağım. Neyi ispat edeceksin ? :) O bisikletler gerçekten bende var diyorsan ben konuyu başından beri takip ediyorum ve biliyorum o bisikletler sana ait. Güle güle kullan harika bisikletler. Ama ispattan kastını anlamadım :D

Geri