@Tuğrul T.
Bisikletleri ve ortami begendiginiz icin tesekkürler.
4 tane downhill bisikleti degil onlar Siz herhalde yanlis görmüssünüz...
2 tanesi CC (kendi bisikletlerim)
1 tanesi DH (kendi bisikletim)
1 tanesi CC (esimin bisikleti)
Fotograf konusunda da benim kimseye bir seyi ispatlamam gerekmiyor. O kisiler (3kisi) neden bana karsi böyle yazdilar anlamadim, yanliz ben o dedikleri IBC MTB forum deutschland da üyeyim ve orada kim kim den ne almis ne vermis bilmiyorlar, daha dogrusu almanyadaki forum ortamini bilmiyorlar. Ben resim ve taktir meraklisi olsaydim o resimi degilde baska resimler koyarak daha cok takdir alirdim o resim gibi ne resimler var neden onu kullanayim? O resim ödül felanda kazanmis degil sadece MTB forum da 1. secildi okadar. Ayrica o resimi kimse burada taktir etmedi aksine taktir alan sadece bisikletlerim oldu (eminim ki yakin da o bisikletler de muratin degil diyenler olur). Arkadaslar almanca okuyamiyorlar herhalde, okusalardi bilirlerdi neyin ne oldugunu. Biri de ben fotografci olarak o resim profesiyonel cekilmis diyor onun fotografciligi da okadar iste.
Bu konu da ispat isteyen benimle istedigi yerde bulasabilir ve canli olarak, IBC MTB Foruma giris yaparim ve dogrulari gösteririm. Buda onlara kapak olsun...
Simdi inanan inansin inanmiyan inanmasin hic umrumda bile degil.
Beni bu olay ve buna benzer olaylar cok üzdügü icin yakin da bu forumdan ayrilmayi düsünüyorum, cünkü bir kac kendini bilmez kisiler, insanlari renci de ederek kücümsüyorlar. Böylelikle kendilerini bir sey yaptilar saniyorlar. O kisileri bisiklet konusun da ben cebimden cikartirim, bundan haberleri yok kendilerinin. Asil bana bu hakareti eden kisin konusuna bakin orada hava atan kimis görürsünüz, Giant Rain le hava atan ancak burada olur, gitsin almanya da felan hava atsin bakalim, bisikletine bakan olurmu.
Bisikletciler benim bildigim.... birlik, beraberlik ve kardeslik demektir, simdi sorarim size bisiklet sporu böylemi tr'de ilerliyecek. Biri ötekini kücümser cekemedigi icin, öteki baskasina laf atar falan filan iste.
Beni taniyanlar nasil bir insan oldugumu bilirler, ben de burada tartistigim kisiler oldu ama sonunda ben büyük kücük demedim ona özürdileyerek son cevabimi hep gül resmi yollayarak tamamladim.
Hoscakalin Saglicakla kalin.