Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim bisikletlerim de bunlar

@Serkan YalnızMurat beyin böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum kendisi zaten downhill yarışlarına Almanya da katılan biri neden böyle bir şeye gerek duysun bence keşke özelden irtibata geçseydiniz kendisine sorsaydınız bence böyle yapmak Serkan bey hoş bir davranışta değil sizin söyleminiz ile bence bir merhaba deyip özelden tanışın Murat bey ile derim....

• Beğen
Tepkiler: Faruk Korkut
Scudo
Zannetmiyorsunuz işte, sorun da zannedememek zaten.

Son derece emin olmasam yazmazdım zaten, google image search yapmanız yeterli, fotoğrafı kaydedip google a yükleyin, onlarca yerden aynı sonucu alacaksınız. Böyle birşeyin yeri tabii ki özel konuşmadır, ancak başka insanlara yalan pazarlanması hiç hoş birşey değil ve şahıslar da bunun farkına varmalıdır. İsterse kendisi downhill şampiyonu olsun, ylana başvurmaya gerek duyan duyuyor işte.

Ha eğer yanılıyorsam kusura bakmayın, o zaman Murat Bey'in fotoğrafını çalmışlar, Almanya'da çektik demişler ve hatta o fotoğraf ile ödül bile kazanmışlar, bence kendisi birşeyler yapmalı.

@murat cömez

olunmaz balki ama Distribütör seniz hergetirdiginiz bisiklet hoşlanıp birtanesini almak istersiniz yoksa normal şartlar da bu bisikletler ufak bir servet bisikletleriniz güzel bize de nasip olur birgün umarım ne mutlu size
ve giresus nun neresin den ?

@orhan0911

Tesekkürler insallah allah size de nasip eder. Ben girsunun icindenim, yeniyol dan.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Serkan Yalnız

(link) adreste yer alıyor bu ve bir kaç resim. Almancam iyi değil ama sürücünün ismi Elliot Machin

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Emrah ONAN

Teşekkürler düzeltme için, benim de almancam olmadığı için düzgün çevirememişim. Sürücü Elliot Machin. Bu durumda Murat Bey Elliot oluyor :)

Bu da bu fotoğraf ile ödül kazanan Thomas Dietze'in fotoğraf yorumu. Google Translate ile İngilizce'ye çevrilmiştir:

"British bad weather - the iXS EDC Innerleithen in the Scottish succeeded Thomas Dietze of the British driver Elliot Machin shot *.
That was one of the muddiest races I've experienced. Since you have more rain in Scotland, it was no problem for them to perform, run to iXS EDC. I have unfortunately flooded my cameras, but until then the resulting images were worth it. - Thomas Dietze"

@Serkan YalnızBence daha da üstelemenin gereği yok Serkan bey bence kapatalım bu konuyu ...Yalandır doğrudur hayaldir gerçektir demiyorum bir ayıp örtenin bin ayıbı örtülürmüş diyorum..

bir fotoğrafçı olarak yorumum; öyle rastgele çekilecek bir poz değil, murat bey sanırım aşırı ilgiden şımardı ve daha çok takdir edilmek istedi, gidip başkasının pozunu alıp "eşim çekmiş hehe" diye birkaç defa yazmak ne kadar etik.. hata bir kere yapılır birkaç defa aynı şey tekrar ediliyorsa bu yalan dolandır.. ayrıca sözkonusu fotoğraf yarışmada birinci olmuş, teknik olarak diğer paylaşılan fotoğrafların arasında da sırıtıyordu zaten..
.
http://j1309.hizliresim.com/1f/8/sg937.jpg

kaynak: (link)

Neden 4 tane DownHill? Şaşırdım.

Bisikletler ve ortam süper.. Maaşallah..

Fotoğraf konusuna çok üzüldüm. Bu forumda böyle şeylerle karşılaşmak hiç hoş değil.

@Tuğrul T.

Bisikletleri ve ortami begendiginiz icin tesekkürler.

4 tane downhill bisikleti degil onlar Siz herhalde yanlis görmüssünüz...
2 tanesi CC (kendi bisikletlerim)
1 tanesi DH (kendi bisikletim)
1 tanesi CC (esimin bisikleti)

Fotograf konusunda da benim kimseye bir seyi ispatlamam gerekmiyor. O kisiler (3kisi) neden bana karsi böyle yazdilar anlamadim, yanliz ben o dedikleri IBC MTB forum deutschland da üyeyim ve orada kim kim den ne almis ne vermis bilmiyorlar, daha dogrusu almanyadaki forum ortamini bilmiyorlar. Ben resim ve taktir meraklisi olsaydim o resimi degilde baska resimler koyarak daha cok takdir alirdim o resim gibi ne resimler var neden onu kullanayim? O resim ödül felanda kazanmis degil sadece MTB forum da 1. secildi okadar. Ayrica o resimi kimse burada taktir etmedi aksine taktir alan sadece bisikletlerim oldu (eminim ki yakin da o bisikletler de muratin degil diyenler olur). Arkadaslar almanca okuyamiyorlar herhalde, okusalardi bilirlerdi neyin ne oldugunu. Biri de ben fotografci olarak o resim profesiyonel cekilmis diyor onun fotografciligi da okadar iste.

Bu konu da ispat isteyen benimle istedigi yerde bulasabilir ve canli olarak, IBC MTB Foruma giris yaparim ve dogrulari gösteririm. Buda onlara kapak olsun...

Simdi inanan inansin inanmiyan inanmasin hic umrumda bile degil.

Beni bu olay ve buna benzer olaylar cok üzdügü icin yakin da bu forumdan ayrilmayi düsünüyorum, cünkü bir kac kendini bilmez kisiler, insanlari renci de ederek kücümsüyorlar. Böylelikle kendilerini bir sey yaptilar saniyorlar. O kisileri bisiklet konusun da ben cebimden cikartirim, bundan haberleri yok kendilerinin. Asil bana bu hakareti eden kisin konusuna bakin orada hava atan kimis görürsünüz, Giant Rain le hava atan ancak burada olur, gitsin almanya da felan hava atsin bakalim, bisikletine bakan olurmu.

Bisikletciler benim bildigim.... birlik, beraberlik ve kardeslik demektir, simdi sorarim size bisiklet sporu böylemi tr'de ilerliyecek. Biri ötekini kücümser cekemedigi icin, öteki baskasina laf atar falan filan iste.

Beni taniyanlar nasil bir insan oldugumu bilirler, ben de burada tartistigim kisiler oldu ama sonunda ben büyük kücük demedim ona özürdileyerek son cevabimi hep gül resmi yollayarak tamamladim.

Hoscakalin Saglicakla kalin.

Buralar karışmış. :) Fotoğrafla ilgili cevaptan bir şey anlamadım ben ama kendisine ait olduğunu söylüyor sanırım Murat Çömez. Gerçekte kimin bilemem ama bu konuda bir gün tantana döneceği belliydi, aylar öncesinden hem de. İnceldiği yerden kopmuş zaten.

bende merak ettim fotoğraf kimin ama murat beyi de sonucu bilmeden aşağılamak yanlış ama eğer iddialar doğruysa gerçekten büyük yanlış yapmış olur murat bey hepimize.

Serkan Bey'in tespiti dikkatimi çekti resmi araştırdım ve ilgili siteye ulaştım orada bu ve bir kaç resim var ve sürücünün ingiliz olduğu yazıyor ismiyle bilemem kim kimden alıntı yapmış, çok umrumda değil açıkçası resimdekinin kim olduğu bu saatten sonra.

saygılar...

bana cevap hakkı doğmuş; Murat bey ne sizi tanıyorum ne de paylaşımlarınız beni ilgilendiriyor.. birçok fotoğraf paylaşmışsınız muhtemelen sizin hanım çekmiştir elinize sağlık ancak aralarında sadece bir tanesi teknik açıdan dikkatimi çekti.. fotoğrafçı gözüyle durumu değerlendirdim, o kişinin siz olmadığı alenen ortada, agresif tavırlanızla üste çıkmaya çalışıyorsunuz, kimse kimseyi küçümsemiyor, kimse birlik beraberliğinize taş koymuyor merak etmeyin.. size ait olmayan bir fotoğrafı kendinizmiş gibi gösterirseniz sonuçları da böyle olur elbette.. Elliot MACHIN ismiyle google görselleri bi tarayın aynı kask ile bir sürü fotoğrafı var adamın, tıpkı size ait olduğunu söylediğiniz ama oradaki kişinin yine Elliot olduğu gibi.. Thomas Dietze diye arama yapın benzer fotolar çekmiş adam, belli ki ilgi alanı bu tarz kareler üzerine.. ister forumda kalın ister gidin kendiniz bilirsiniz, ben sadece tek bir kare fotoğraf üzerine düşüncelerimi yazıyorum!!!

http://t1309.hizliresim.com/1f/9/sgt2r.jpghttp://t1309.hizliresim.com/1f/9/sgthp.jpg
http://u1309.hizliresim.com/1f/9/sgt2u.jpg

@Buğra Kaan

Bu ne biçim cevaptır allah aşkına. :) İstemsizce güldüm. Yahu savunmanın da bir adabı vardır, ne demek gerisi teferruat? Bilinçli mi yazdınız bunu?

@ahmetcan44

Murat ağabeyi iyi kötü tanıyorum şöyle söyleyeyim sorduğunuz her soruya sabırlıca cevap veren asla geri çevirmeyen bir insandır... böyle bir şey yaparak eline bir şey geçmeyeceğini kendinin de bileceği kanaatindeyim.. siz de haklısınız o yorumu biraz moralim bozuk bir şekilde yazdım çünkü yargısız infaz olmuş gibi düşündüm...

Edit : Yazdığım mesajı sonradan düşününce gereksiz gördüm :)

Geri