Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim bisikletlerim de bunlar

Ben teşekkür ederim toplayın bencede bitince görmek isterim garaj zaten çok güzel.
Bu arada yazları bazen Giresun/Tirebolu ya geliyoruz görüşmek isterim.

Scudo
Bu işe yeni başlayan birisi olarak hedefim belli oldu şuan da :)

Gerçekten çok güzeller kazasız belasız sürüşler dilerim...

Maşallah, arkadaşlarda önermiş bunların arasına güzel bir yol bisikleti yakışır :) Bakalım o nasıl olacak :)

@ßarış Yavaş
Insallah toplayinca resimlerini yükleyecegim. Nedemek görüsmek isterim, Giresuna gelince buyur gel beklerim. Tanisiriz ve biraz da turlariz istersen. :)

@fatihcankaymak
Cok tesekkür ederim begendiginiz icin, siz ve diger yeni baslayan yada yeni bisiklet almak isteyen arkadaslara bu bisiklet lerden almalarini tavsiye ederim. Insallah daha iyileri sizlerin olur. Eger bilgi almak isterseniz, bana özelden mesaj atabilirsiniz, her tür bilgiyi vermeye hazirim.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Msgl

Insallah iyi olacak, allah izin verirse ya yol bisikleti yada TRIATHLON (%90 triathlon olacak) toplamayi düsünüyorum. Bakalim nasil olur, insallah begenilir.

• Beğen
bisikletleriniz birbirinden güzel. gıpta ile seyrettim. maaşallah diyeyim de nazar değmesin :) eşiniz ve size, kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim.

@murat cömez

Peki bekliyorum resimlerinizi yardım edebilceğim bişey olursa söylemeniz yeter. Bende tanışmak isterim geliceğimiz belli olunca direk haber veririm, turlarız tabi çok isterim bisikletimi getirme şansımız olur mu bilmiyorum .s :)

_;@Rmzn
Bana güvendigin icin, sana cok tesekkür ederim. Insallah ortaya güzel bir cikacak.:)

• Beğen
@ßarış Yavaş
Insallah beklerim, bisikleti dert etme kendine, benimkiler den birine binersin.

@Ahmet Küçükkara
Amin... Tesekkür ler....

• Beğen
@murat cömez

Maddi durum sebebiyle yakınmadım :) Profesyonel aletlerim yok lakin olsa da hem yakınımda parkur yok hem de orada deli sürecek cesaretim :D

@Emre Yazıcı

Ben yanlis anlamissim seni, kusura bakma emre kardes.

• Beğen
@murat cömez

İnşallah diyelim o zaman anlaştık benim için daha iyi olur çok teşekkür ederim görüşmek üzere.

@murat cömez

ben bunları yeni gördüm abi senmisin o uçan ,bisikletler süper ama hakkınıda veriyormuşsun be abi ,bu kadar aksiyon beklemiyordum açıkcası süper

Evet alperen benim, bence bir insan süs icin bu tür bisikletleri almaz. Bu benim spor tarzim ve bu tür bisikletler olmadan da bu spor tam anlamiylan yapilmaz. O resim italya da cekilen bir resmin, esim cekmis. Cok güzel bir gündü.

Bende o parkur nerede diye soracaktım gerçekten güzel bir görüntü çıkmış ortaya ,alttaki şu su içinden indiğin kısımdan inmeye hayatta cesaret edemem sanırım abi acayip kaygan bir ortam değilmi

@alperen_69

Evet alperen bu spor biraz cesaret isi, dedigin gibi dere inisi cok kaygan oluyor, hele hele o gün -5 derce olan bir gündü.

DT SWİS"ler

XTR"lar

SLX"ler

RACİNG RALPH"lar

HAVADA uçuşuyor

Geri