Ben teşekkür ederim toplayın bencede bitince görmek isterim garaj zaten çok güzel.
Bu arada yazları bazen Giresun/Tirebolu ya geliyoruz görüşmek isterim.
@ßarış Yavaş
Insallah toplayinca resimlerini yükleyecegim. Nedemek görüsmek isterim, Giresuna gelince buyur gel beklerim. Tanisiriz ve biraz da turlariz istersen.
@fatihcankaymak
Cok tesekkür ederim begendiginiz icin, siz ve diger yeni baslayan yada yeni bisiklet almak isteyen arkadaslara bu bisiklet lerden almalarini tavsiye ederim. Insallah daha iyileri sizlerin olur. Eger bilgi almak isterseniz, bana özelden mesaj atabilirsiniz, her tür bilgiyi vermeye hazirim.
Insallah iyi olacak, allah izin verirse ya yol bisikleti yada TRIATHLON (%90 triathlon olacak) toplamayi düsünüyorum. Bakalim nasil olur, insallah begenilir.
Peki bekliyorum resimlerinizi yardım edebilceğim bişey olursa söylemeniz yeter. Bende tanışmak isterim geliceğimiz belli olunca direk haber veririm, turlarız tabi çok isterim bisikletimi getirme şansımız olur mu bilmiyorum .s
Evet alperen benim, bence bir insan süs icin bu tür bisikletleri almaz. Bu benim spor tarzim ve bu tür bisikletler olmadan da bu spor tam anlamiylan yapilmaz. O resim italya da cekilen bir resmin, esim cekmis. Cok güzel bir gündü.
Bende o parkur nerede diye soracaktım gerçekten güzel bir görüntü çıkmış ortaya ,alttaki şu su içinden indiğin kısımdan inmeye hayatta cesaret edemem sanırım abi acayip kaygan bir ortam değilmi