Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

Para bilinçli ellerde kullanılınca daha bir anlam kazanıyor. Sağlıklı pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
@mehmet.oz
Tesekkürler, yolbisikleti kullanmiyorum ama birtane almayi düsünüyorum ama nezaman allah nasip eder bilemem. Herhalde 9.ayin sonuna dogru olacak.

@mustafa genç
adam bisiklet koleksiyonu yapmiyor, sadece her sürüs tarzina göre bisikletleri var. :)

@Halil EROĞLU
Tesekkürler....

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
hepsi çok güzel tabiki ama bence çok saçmalar.çünkü hepsi aynı sürüş karakterine sahip aynı tarz bisikletler.
bari 1 tane sabit kadrolu mtb 26 yada 29 yada 1 tanesi yol yarış şehir bisikleti olsaydı.
Bende 1 tane 29' hard trail 1 tanede 28 city bike sabit maşalı bir bisiklet var.inanin bana bu kadar birbirine zıt bisikletler en ufak bir benzerliği bile yok sürüş karakterleri fren hızlanma vs.o gün ne hissediyorsan onu sürüyorsun.yani kısaca benzetmem şu şekilde garajınızı
porshe 911 turbo,porshe 911 Carrera,porshe 911 Carrera s,porshe 911 targa,porshe 911 Carrera 4s vs vs..
kazasız belasız en önemlisi hırsızlardan uzak olsunlar

@burak özgüng

Öncelikle size tesekkür ediyorum ve amin diyorum.

Sizce sacma olabilir ama bence degil. Merak ettigim, specialized le cubeler %100 Farkli bisikletler, sürüs tarzlari bile ayri (Specialized DH ve Cubeler CC), nasil ayni tarz oluyorlar? 2 Cube de haklisiniz ama bana göre siyah cube de arka ve ön armotisör kilitleri kilitlenince Hardtail oluyor ve ben onu cogu hardtail den daha iyi buluyorum, tur icin de bire bir, aynisi tabiki mavi cube icin de gecerli.
Treke gelince oda esimin bisikleti, benimle bir ilgisi yok.
Yol bisikletinden hoslanmiyorum o yüzden de yok. Ben zaten pek fazla asfalta cikmam. Resimlerimi gördügseniz (mesla sayfa 8 ve 12 de var), ne tarz kullandigimi anlmissiniz dir. 29 inch bisikletim oldu ve hemen sattim, bana göre cok büyük ve kullanisli degildi. Hardtail de oldu ama bence, beni sürüs tarzima göre cok rahatsiz ve dayanik li olmayan bir bisiklet tarzi. Birtane citi bike'im var 90li yilarda almistim ve hala duruyor, simdi onu komple yeni bas dan Retro olarak toparliyacagim. (Su an kadrosu kum püskürtme de)
Simdi burada sadece biri birine benzeyen 2 cube ler var.

4 bisikletin benzer olan yanlari sadece fully olmalari.

Calinma konusuna gelince, yeterince önlem aldigimi saniyorum. Evimin dört bir kösesinde kamera var ayrica ev de ve garajda da alarm sistemi de var, tabiki sadece bisikletler icin degil. :)

Umarim ki merak ettiginiz noktalara aciklik getirmistirim.

Tekrar tesekkürler, saglicakla kalin.

@candas
Hangi siyahlik lar? Anlayamadim, masalarin boyasi orjinal fabrika cikisi, carbon oldugu icin siyah.

• Beğen
Güzel bisikletler, ailece kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Keyifli sürüşler dilerim.

Bisikletleriniz süper Allah kaza bela vermesin hepsi çoğu bisikletten bir adım önde ama açıkcası ben bisikletleriniz den çok saat koleksiyonunuzu merak ediyorum bisikletler bunlar sa Ap ler rolex sub. lar hatta VC bile vardır diye düşünüyorum ama yanılıyormuyum ?

@Tolga Can
Amin cümlemize insallah, tesekkürler tolga kardes.

@Rmzn
Tesekkürler, evet saat koleksiyonum var ama dedigin saat ler malesef yok, onlarin yerine 1 tane Breitling Super Avenger, 1 tane Roger Dubuis, 1 tane Tag Heuer, 8 tane Invicta ve digerleri var. Resimlerini sana göstermek isterdim ama yükleyecek yer yok. Diger hobilerimiz icin bir konu acmistim ve yöneticiler den Diger hobilerimiz diye bir baslik acilmasini rica etmistim, söz verdiler ama 4-5 ay dir ilgilenen yok. Böyle bir baslik olmasi bence forum icin cok iyi olur.

• Beğen
@murat cömez

Bencede olması mantıklı olur benimde koleksiyon diyebileceğim derecede yok ama tutku olarak önce saat sonra bisiklet geliyor açıkcası alınması gereken saatler olarak bir listem var ama tamamlamam çok uzun sürebilecek bir liste Graham pro diver lar sinn ler filan var içinde inşallah başlık açılır da Roger Dubuis ve Breitling i yakından görme fırsatım olur :) İnşallah çok daha iyileri olur en kısa zamanda Bir vacheron constantin eklersiniz diyim daha iyi bir dilek bulamadım :)

@Rmzn

Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim, ama ben kücük ve hafif saat lerden hoslanmiyorum, benim saat tarzim cok degisik. En kücük boy en az 50mm ve en az 350g olmasi gerekiyor. Mesela Roger Dubuis ve Breitling yaklasik ? ? ? ? ? TL (bu 5 rakami sen bilirsin) oldugu halde hic kullanmiyorum desem yeri. Bazen özel günlerde ve özel is görüsmelerinde kullaniyorum. Diger saat lerimin resimlerini görsen ne tür aliskanligim oldugunu anlarsin. Insallah acilirda baslik, bize beraber saat konusunda bilgilerimizi paylasiriz.
Bak aklima geldi, arkadasin birisi kolsaati konusu acmis ti ve ben de en begendigim saatimi yüklemistim, resimde breitling ve roger dubuis de görünüyor.

Link bu...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=118861&p=1490738&highlight=#post1490738 16. sira da

• Beğen
@murat cömez

inşallah en kısa zamanda koleksiyonunuzu görmek isterim bende welder filan kullandım ama makanizmasının 5 para etmiyecek kadar kötü olduğunu anladığım gün satıp bisiklet aldım (:) büyük ve gösterili diyerek almıştım ama büyük ve gösteriş kavramınıda bana bu saat değiştirdi konuyu süper bisikletlerinizden uzaklaştırmak istemiyorum ufak bir resim ekleyip yeni konu başlığının açılmasını ve orda daha detaylı görüşmek üzere dileklerimle bol pedallı ve sağlık günler dilerim

http://img27.imageshack.us/img27/97/y1yh.jpg

doğru bisiklet kolleksiyonu yapmıyor parayı bol buldu sürmeye yer arıyor sadece. ordaki biskletlerin toplam fiyatı ne kadar

abi sanırım çok zenginsin ve gerçekten zevk sahibi birisin çok güzel seçimler.

bayramda elini öpmeye gelsem bi tur verirmisin biriyle veya hatıra fotoğrafı onlarla

@Yavuz Sefa Dinçer

Sevgili kardesim yavuz, biz buna zenginlik demeyelim Forum da zengin fakir yoktur, hepimiz insaniz ve ayniyiz. Her insanin bir hedefi vardir ve ulasmak ister, ugrasirsa da allahin izniylen ulasir. Benim de hedeflerim vardi ve o hedeflere allahima bin sükür ler olsun ki ulastim, sadece bukadar. Senin yasin daha genc, yolun basindasin, azimle calisirsan sende ulasirsin. Allah insallah sana daha iyilerini nasip eder ve bende sana insallah cok güzel yorumlar yazarim.

@mustafa genç

@mustafa genç
Biraz ayip olmuyor mu, kendi akranlarinizla alyay edebilirsiniz ama kendinizden 15yas büyük birisiyle degil, tamammi (Bu nasil bir cümle >>parayı bol buldu sürmeye yer arıyor<<). Birde bu samimiyetlik nereden geliyor, cok merak ettim dogrusu? Fiyatlarini cok merak etdiyseniz size özelden mesaj gönderiyorum, merakinizi giderirsiniz oldumu.

@mustafa genç
Siz bayram da gelin, elimi öpmeye gerek yok, ben öylesine de size fotograf cektiririm....

Kusura bakmayin ters cevaplar verdigim icin ama bana mesjlariniz biraz alay edermis gibi geldi.

Hayal gibi...
maşallah diyelim herşey çok güzel sanırım downhill ve mtb seviyorsunuz daha çok bence birde yol bisikleti ekleyin :)

@ßarış Yavaş

Yol bisikletini önceden de tavsiye eden arkadaslar oldu, sagolsunlar. Ben yol bisikletinden hoslanmiyorum ama önceden de bir kac arkadaslara yazdigi gibi, 9. ayin sonuna insallah bir tane toplamayi düsünüyorum.

Yinede tavsiyeniz icin tesekkürler.

• Beğen
Geri