@burak özgüng
Öncelikle size tesekkür ediyorum ve amin diyorum.
Sizce sacma olabilir ama bence degil. Merak ettigim, specialized le cubeler %100 Farkli bisikletler, sürüs tarzlari bile ayri (Specialized DH ve Cubeler CC), nasil ayni tarz oluyorlar? 2 Cube de haklisiniz ama bana göre siyah cube de arka ve ön armotisör kilitleri kilitlenince Hardtail oluyor ve ben onu cogu hardtail den daha iyi buluyorum, tur icin de bire bir, aynisi tabiki mavi cube icin de gecerli.
Treke gelince oda esimin bisikleti, benimle bir ilgisi yok.
Yol bisikletinden hoslanmiyorum o yüzden de yok. Ben zaten pek fazla asfalta cikmam. Resimlerimi gördügseniz (mesla sayfa 8 ve 12 de var), ne tarz kullandigimi anlmissiniz dir. 29 inch bisikletim oldu ve hemen sattim, bana göre cok büyük ve kullanisli degildi. Hardtail de oldu ama bence, beni sürüs tarzima göre cok rahatsiz ve dayanik li olmayan bir bisiklet tarzi. Birtane citi bike'im var 90li yilarda almistim ve hala duruyor, simdi onu komple yeni bas dan Retro olarak toparliyacagim. (Su an kadrosu kum püskürtme de)
Simdi burada sadece biri birine benzeyen 2 cube ler var.
4 bisikletin benzer olan yanlari sadece fully olmalari.
Calinma konusuna gelince, yeterince önlem aldigimi saniyorum. Evimin dört bir kösesinde kamera var ayrica ev de ve garajda da alarm sistemi de var, tabiki sadece bisikletler icin degil.
Umarim ki merak ettiginiz noktalara aciklik getirmistirim.
Tekrar tesekkürler, saglicakla kalin.