Bildiğim kadarıyla fullyler downhillde kullanılmak için yapılmış. Peki neden 3 tane var sorabilir miyim? Yani normal tur bisikletiniz bile fully. Allah kaza bela vermesin.
@toprakakalin1
Fullylerin hepsi downhill icin degildir, biraz bilgi toplarsaniz ve konuyu okursaniz hepsinin bana ait olmadigini, birtanesinin esime ait oldugunu anlarsiniz.
Hayır biri eşinizin ama 3 tanesi de sizin. İki cube, bir specialized sizin. Maşaların uzunluğuna bakarak specialized daha inişe uygun, cubeleri ise biraz daha hafif arazide kullanıyorsunuz sanırım. İki tane aynı klasmanda bisiklet kullandığınız için (iki cubeniz) merak ettim. Bu arada bir gopro kamera falan bulup bize Giresunda "anı" yaşatırsanız çok mutlu oluruz forum olarak.
Evet specialized tam bir downhill bisikleti. Cubelerer gelince ikiside 100 ve 110mm ve ikiside normal tur icin cok uygun. masalar ve amortisöler kilitli ve kilitlenince bildigin ucuz mazemelerden degil ve tas gibi oluyor.
@Onat GÜRSOY
8.fotoğrafta görünen 2danger markali bir 140mm'lik Enduro bisikleti, ucuz bir fiyata almistim ve yedek parca olsun diye parcaladim, kadrosunuda duvara süs olarak astim. O kadro artik bir duvar süsü
@Emre Yazıcı
Tesekkürler, Emre kardes o kadar karamsar olma insallah olur, neden olmasin. Sadece olacagina inanman gerekiyor. Inanirsan her seyi elde edersin.