Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

Scudo
Bildiğim kadarıyla fullyler downhillde kullanılmak için yapılmış. Peki neden 3 tane var sorabilir miyim? :) Yani normal tur bisikletiniz bile fully. Allah kaza bela vermesin.

Murat bey, AMS 110 satılık mı? :) özel mesaj atamadım kutunuz dolu :(

@toprakakalin1
Fullylerin hepsi downhill icin degildir, biraz bilgi toplarsaniz ve konuyu okursaniz hepsinin bana ait olmadigini, birtanesinin esime ait oldugunu anlarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Murat abi biraz geç oldu ama muhteşem bisikletler oraya bir tane mtb bir tane de yol bisikleti gerekli :) Allah kaza bela vermesin :)

Hayır biri eşinizin ama 3 tanesi de sizin. İki cube, bir specialized sizin. Maşaların uzunluğuna bakarak specialized daha inişe uygun, cubeleri ise biraz daha hafif arazide kullanıyorsunuz sanırım. İki tane aynı klasmanda bisiklet kullandığınız için (iki cubeniz) merak ettim. Bu arada bir gopro kamera falan bulup bize Giresunda "anı" yaşatırsanız çok mutlu oluruz forum olarak. :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Ertuğrul
Olsun ertugrul kardesim, yinede sagol. Yol bisikleti yakinda gelecek ama digerleri zaten MTB...:)

• Beğen
@toprakakalin1

Evet specialized tam bir downhill bisikleti. Cubelerer gelince ikiside 100 ve 110mm ve ikiside normal tur icin cok uygun. masalar ve amortisöler kilitli ve kilitlenince bildigin ucuz mazemelerden degil ve tas gibi oluyor.

• Beğen
@murat cömez

Ama çift amortisörlü abi tek amortisörlü farklı :D o açıdan söyledim :) Yol bisikletiniz de hayırlı olsun şimdiden :)

8.fotoğrafta arkada asılan olan bisikleti palyaşmamışsınız gözüme çarptıda onun marka-modeli nedir acaba?

@Onat GÜRSOY
8.fotoğrafta görünen 2danger markali bir 140mm'lik Enduro bisikleti, ucuz bir fiyata almistim ve yedek parca olsun diye parcaladim, kadrosunuda duvara süs olarak astim. O kadro artik bir duvar süsü :)

• Beğen
Bisikletleriniz gerçekten çok güzel görünüyor, güle güle kullanın.

Bisikletle böyle iç içe olmak herhalde çok eğlencelidir. Üstelik Karadeniz gibi güzel bir bölge de sürmek kat kat daha eğlencelidir.

Darısı başımızda diyelim, size iyi eğlenceler ..

Ağzım açık kaldı burası atölye değil sanat eseri. İnşallah kazasız belasız kullanırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Berksan

Özelden mesaj attim geri cevap gelmedi, istersen özelden bu konuyu görüse biliriz.

• Beğen
Mükemmel aletler, kazasız sürersiniz inşallah. Keşke imkanım olsa da ben de dağa taşa vurabilsem.

@Emre Yazıcı
Tesekkürler, Emre kardes o kadar karamsar olma insallah olur, neden olmasin. Sadece olacagina inanman gerekiyor. Inanirsan her seyi elde edersin.

hepsi çok güzel makineler kazasız belasız sürüşler dilerim :)
bu arada böyle bir atölyeye birde yol bisikleti yakışır diye düşünüyorum :D

Geri