Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

@murat cömez

bilgi için çok teşekkür ederim ,evet iki bisikletinizdede dt swiss olduğunu fark ettim :) özellikleri gerçekten çok iyi güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
olay budur işte :) en üst pik noktası.. gelinebilecek en mükemmel yer.. bisikletler ve tüm aksesuarlarıyla bir ortam.. tebrik ederim.

• Beğen
Murat abi bişey daha merak ettim ,gördüğüm kadarı ile para sıkıntısı yok ALLAH a şükür ,bu durumda neden karbon kadro tercih etmediniz ,ben kendi açımdan ne kadar iyi markalar sağlam dursada bende yeni bişey alsam en iyi alümiyum kadroya yönelirim ,sizin sebebinizide merak ettim açıkcası

@alperen_69

Alperen Kardes allaha bin sükür ama karbon kullanmanin durumu iyi olub olmamasi ile alakisi yok tamamen bir tecrübe meselesi. Ben karbon kadroyu sevmiyorum, sadece hafiflik elde etmek icin karbon ve üst kalite komponentler kullanirim, herkesin görüsü tabiki baska olabilir. Karbon kadronun kirilma tehlikesi var ve karbon ben kirilacagim diye bir isaret vermez, yara aldigi yerde belli olamaz. Alüminyum kadro yara aldiginda ya egilir yada catlar ve baktigida belli olur. Tabiki karbon kadro daha hafif ama fazlada bir hafiflik yok aralarinda benim kadro ile ayni karbon kadronun arasinda sadece 400gram var. Benim mavi cube bir fully olmasina ragmen asiri derecede hafif sadece 9,8kg, kadro karbon olsaydi 9,4kg olacakti. Alüminyum kadro alirken 7005 olmasina dikat etmek lazim 7005 alüminyum 6061 alüminyumdan daha hafifdir ve dayaniklidir.

@berk4134
Hosuna gitdigi icin tesekkürler, asik olduysan satim sana berk kardes... :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@murat cömez
bende aynı sizin gibi düşünüyorum rijit olduğundan çok riskli kırılma ani olur ,peki aynı durum kullandığınız dt swiss maşalardada geçerli değilmi onlarda karbon bildiğim kadarı ile

Mükemmel bisikletler. DT Swiss maşalara her zaman ayrı bi hayranlığım olmuştur, Türkiye'de satan yer yok bildiğim kadarıyla. Bende de Focus hayranlığı var. Ağustos içinde alıcam inşallah. Almanlar her türlü yapıyor ya :) Az da olsa Focus'la ilgili bilgin vardır heralde abi biraz bilgi verebilir misin ?

Alperen evet masalar, arkar vites, sele, seleborusu, gidon ve QR'ler karbon ama bu parcalar kolay kolay zede almaz ve karbon zede almadigi sürede kirilmaz. Bu parcalar kirilsada herhangi bir tehlikesi olmaz, yenisini tekrar alma sansi olur. Benim düsüncem bu.

Maşallah. Ben de Sedona 771 alacağım diye seviniyordum. İçim karardı :D

Kazasız, sağlıklı bol pedallamalar dileğimle...

• Beğen
@Mustafa Zümrüt

Tesekkürler Mustafa kardes.

DT Swiss asli bisikletde var ama DT Swiss masasi bulunurnu bilmem yanliz dt swiss saticisi olarak herhalde siparis verebilir. Ayrica bu masayi 2400liraya satan biryer daha görmüstüm ama simdi neresiydi bilmiyorum.

Focusa gelince fazla bilgim yok ama benim arkadasda Focus whistler var. 1,5 senedir dag tepe hic durmadan kullanir, bisiklete simdiye kadar tik yok valla banamisin demedi.

Iste bu bisiklet
http://img812.imageshack.us/img812/9327/dsc00780ld.jpg

• Beğen
dt swiss in şu videoda testini izledim abi hayran kaldım üst çizgi neredeyse hiç oynamıyor hemde o kadar sert parkurda ,darbeleri emmesi mükemmel gerçekten hakkını veriyor ,peki abi maşaların bakımını kendimi yapıyorsun

bu arada video

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin G. KAYA
En ince detayına kadar okudum dakikalarımı aldı ama ben bir konu okumaktan bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim. Öncelikle güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. Karadeniz'in o eşsiz temiz havasında ağzıma kan kokusu gelene kadar yokuş tırmanmak isterdim. Şu sizin Specialized'ınızla. :)

@alperen_69

Hani bana sormustunya neden DT Swiss sectigimi, bende sana aynen bu videodaki özellikleri anlatmistim. Simdi kendi gözlerinle gördün kalite farkini, kalite budur baskada tanimam. Bakimlarini kendim yapmiyorum, yapamadigimdan degil yanliz 2500-3000 liralik bir masayla kendim oynamak istemiyorum. Devamli DT Swisse gönderiyorum.

@Hüseyin Tekin

Konuyu Zevk alarak okudugunuz icin tesekkürler.

Gelelim Specialized konusuna. Benim kapim sizin gibi temiz kalbli arkadaslar herzaman acik, yanliz Specialized'le yokus tirmanmanizi tavsiye etmem o bir down hill bisikleti. Siz en iyisi onu arabnin icine atin ve tepeden asagiya inis yapin daha saglikli olur. :rolleyes:

• Beğen
İniş bisikleti olduğunun farkindayim az çok bilgi sahibi edindim fakat benim bütçem daha mütevazı olduğu için ikinci bir bisikletle çıkıp downhill i de arabayla getirmek aklıma gelmedi ben o zorluğa katlanirim yeterki benim olsun binmiş olayım :)
ayrıca davetiniz için çok teşekkür ederim karadenizli lerin misafir perver olduklarını biliyordum sizin bu sozlerinizle de teyit etmiş oldum :)

• Beğen
Karadenizi ve insanlarini begendiginiz icin size cok tesekkür ederim, dedigim gibi kapim acik buyurun gelin. Bu arada istediginiz kadarda kullana bilirsiniz.:)

• Beğen
Murat abi memleket giresunmu ,bende karadenizliyim bayburttan bu arada özel değilse meslek nedir abi

Geri