Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

@murat cömez

Kendime uygun bir bütçe uygun bi zaman bulduğumda karadeniz turuna çıkmak istiyorum hele o çok anlatılan bir taraf mavi bir tarafı yemyeşil olan yolda yürümek istiyorum. Eğer bu hayalim gerçek olursa sizide mutluka ziyarete gelirim :)

Scudo
bisikletler muhteşem.. maşaallah nazar değmesin..

yaz aylarında samsundan o tarafa doğru gelme gibi bir plan kurmuştuk zamanında, bu sene gerçekleştirebilirsek eğer bisikletlerinizi görmek isterim gerçekten :)

@Emre Doğru

Bisikletleri begendigin icin Tesekkürler... Insallah buyurun gelin, herzaman beklerim...

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Konuyu baştan sona keyifle okudum Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız keyfini sürmeyi nasip etsin Murat bey. Türkiye de bu seviyelerde bisikletlere sahip olma ayrıcalığıda ayrı bir keyif olsa gerek :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
bizim buralarda ona servet diyolar :D

Arkadaslar Biskletlerin resimlerini kopyalayip baska bir konuya yüklendigini gördüm, ben böyle seylere karsi degilim ama önce bir sorarsaniz ondan sonra izinli kopyalarsaniz iyi olur. Yanlis anlasmalar olabilir.

• Beğen
mükemmel bir koleksiyon. Sanırım yol bisikleti tarzınız değil ama bir yol bisikleti de güzel giderdi bu güzelliklerin içine:)

@Alperen Öztürk

Rica ederim özürdilemenize gerek yok. Sadece sorularak yapilirsa daha iyi olur diye düsünüyorum.

• Beğen
Sizlere birde DT Swiss 240S ratchet jant göbeklerinden biraz bilgiler vermek istedim.

Bu video'da arka göbegin az bir pedal cevirmeyle nekadar hizli ve uzun döndügünü ve nekadar güzel bir citirti sesi cikardigini göreceksiniz.

Bu video'dada ön göbegin az bir cevirmeyle nekadar hizli ve uzun dödügünü göreceksiniz.

Ilgisini ceken arkadaslara en ucuz alacaklari yerden bir link veriyorum.

(link)

@murat cömez

Benim bisiklet bu jant göbeklerinden daha ucuz :) Bir 12-13 yıl sonra bunları alabilecek duruma gelirim sanırım (uzay teknolojisi çıkmazsa)...

Abi göbeklerde gerçekten mükemmel ,isviçreliler bişey yapınca az yapıyor ama sağlam yapıyorlar ,hayran olmamak elde değil

• Beğen
Bisikletler güzel görünüyor gerçekten, kazasız belasız sürüşler.
Bir tur atmak nasip olur mu acaba:)

Dt swiss göbekli bisikletin jantı durmadı ben de ileri sararak izledim, o neydi öyle ya durmak bilmedi:)

• Beğen
usta bütün parayı bisiklete gömmüşsün :):):)

(link)

bunun gibi bir şeymi almak istiyorsunuz. @murat cömez

@enes savaş
Yok enes kardes, tüm parami degil sadece bütcemin el verdigi kadar harciyorum.

• Beğen
Geri