Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim bisikletlerim de bunlar

@oğuz çetinkaya
tesekkürler,
bakalim sayfa sayisi kaca cikar ama forumda ben baska iyi bisikletlerde gördüm. Allah tüm bisiklet sürücülerine kazasiz belasiz sürmek nasip etsin.
saatlere gelince benim zevkim cok degisik, ben agir ve büyük saatlerden hoslaniyorum yaklasik 30tane saat koleksiyonum var. sizde herhalde saatlerden hoslaniyorsunuz??

Scudo
@engin.deniz.ozseker

tesekkürler,

evet tr...

Bir ara saat merakım çok fazlaydı. Ama insan bir konu hakkında derine daldıkça hayatın asıl yaşanılabilirliğinden uzaklaşıyor gibi. Yat sahiplerinin kendi yatlarını uygun şekilde yaşamak yerine bir üst model hayaliyle ellerindekini hakkıyla yaşayamadıkları gibi diğer konularda da hep bir üst seviye düşünüldüğünde var olanı hakkıyla yaşayamıyorsunuz. Bu yüzden tutku seviyesinde olan alışkanlıklarımın çoğundan vazgeçtim diyebilirim. Daha iyisini hayal etmek yerine var olanı hakkıyla yaşamaya çalışıyorum. Şimdilerdeki felsefem bu. İlgilendiğimiz konularda derinleşmeyelim demiyorum, boğulmamak gerektiğini düşünüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmasın okuyanlar.

Yanlış anlamayın ama çocuğunuz varsa gerçekten aşırı şanslı :) Keşke benim ailemdede bisiklet sporu bu kadar hat safhada olsa :)))

Hayir bence cok güzel yazmissin, ben eskisini unutup daha iyisini alma düsüncesine hic dalmadim. benim bir prensibim var kötüsünü alip 20 defa alcama birdefa alirim ama iyisini alirim. diyeceksinki neden ozaman 30tane saatin var, o benim hobim... :)

@Engin ATAL

evet 1 oglum var 18 yasinda ama bisiklet sporunu hic sevdiremedim kendisine. ona dünyanin en iyi bisikletini almaya hazirim ama sevmiyor. olsun onunda bana karsi olan saygisi yeter.

cube leri görünce moralim bozuldu ya kıskandım.sana bol pedallar.

eyvallah kardes, ama morelini bozma sanada insallah nasip olur... :in:

HEPSİ ÇOK GÜZEL güle güle kullanın cube hayranlığınız var galiba birde slx aynakollar :) benim de bodrumumu tamirhaneye cevireceğim cubem ve trekim var eski yarış ve çocukluk bisikletim var bir yarış ve bir de şehir bisikleti alacağım sonra klasikleri toplamaya çalışacağım şu anda eddy mercx el yapımı klasik bir model için e buy .be de açık arttırmada çarpışıyorum bakalım ne olacak yaşlılığımda tüm bodrum dolar heralde :)

tesekkürler,
evet cube hayranligim var... XTR varken slx e neden hayranlik duydunki? bodurumda yer varsa neden olmasin senin cube hangi modeli??

Ben de analog modeli var günlük kullanıyorum acid i getirecektim çalındı ltd pro arkadaşımda var belki takas edeceğim Belçika ya gidip geldiğim için oradan getirme fırsatım oluyor slx aynakollar benim merakım değil sizinkiler slx gibi gördüm onun için sordum şu anda bir trek single speed geldi belçikadan daha almadım gelecek yol yarışlar var birini kendime bırakacağım cube leri takip ediyorum sanırım siz de yurtdışından getiriyorsunuz bu aralar eddy mercx lere taktım bir tane getirmeye çalışacağım l@murat cömez

Gerçekten hepsi birbirinden güzel. Siz de benim gibi kolleksiyon yapmışsınız. Kazasız belasız binin

Cevdet bey mavi cubede kompile xtr var (resimler dördüncü veya besinci sayfada mevcut) ve slx sadece siyah cubede ve trekde var (diger Bisikletlerin resimlerinide yakinda yükleyecegim)

Evet benim cubede calisan tanidigim var (Bir bisiklet fuarinda tanismisdik) ve kadrosunu onun sayesinde cubenin kendinden aliyorum.

Ok teŞekkÜr ederİm ben specİalİzedte de gÖrdÜm sankİ dİkkatİmİ Çektİ hepsİ Çok gÜzel tekrar gÜle gÜle kullanin İnŞallah bİze de nasİp olur

Hocam resimler de bisikletler de harika. Güle güle kullanın. Gördüğüm kadarıyla hakkını da veriyorsunuz bisikletin o dere inişiyle.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Oğuz22

Neee gönülmü ??... Bence herşeyini vermiş adam bisiklete :D:D

Specialized'a bittim bittim. Hocam bir tur verirsen taaa memleketine gelirim.. :)

Her gün konuyu takip ediyorum yeni bir fotoğraf eklenmiş mi diye :)

@İlyas Demirtaş

iliyas kardes nezaman istersen gel kapim acik sizler gibi can arkadaslara :) 1 deyil 1000 tur sür istersen...

@İlyas Demirtaş

Yanlis anlama sadece bisiklet icin degil devamli kapim acik, basimin üstünde yerin var... :)

Geri