Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla G.
Ntv sporda Ercan Taner Kolarov mali sebeplerden dolayı gelmeyecek diyor. Bu durumda solda Tosic kalıyor, onunla da sezon geçmez. Zaman daralıyor, artık şu transfer konularını netleştirmek gerek. Tüm bölgelerde eksiğimiz var

Scudo
upload_2016-7-14_22-12-23.png

Çok gözümden düştü. Hak etmediği destek vermişiz gibi hissettim. Taraftar olarak bağrımıza bastık. Tümer bile üzmedi bukadar.

Özür dilerken yazılı kağıda bakıyor.

upload_2016-7-14_22-14-22.png

Şu görüntü, yüz ifadesi, kullanılan cümleler herşeyi anlatıyor.
Neyin ne olduğunu herkes biliyor, çocuk mu kandırıyor bunlar.
Daha çok para kazanmak eyvallah ama para senin beynini, ağzını, dilini, karakterinide mi satın aldı ismail kardeşim.
Beşiktaş camiasında unutulmayacak isimler arasına girdin kanaatimce. Ama tabi bazıları hayır duası ile anılır bazıları ...

Allah herkese hayırlısını versin. İsmail parayı tercih etti. Beşiktaş'ın efsanelerinden biri olabilirdi. İyi performans gösterdi, daha iyisini de gösterip kendini geliştirebilirdi. Beşiktaş kulübü spor hayatı açısından daha uygundu, ama FB'de maddi anlamda tatmin edecektir. Bu adamların derdi ne yazık ki paradan başka bir şey değil. Kazandıkları para yedi sülalerine yetecek olsa bile daha fazlasını isteyip manevi güzellikleri ellerinin tersiyle itiyorlar. Bize de burada konuşmak düşüyor işte.
Takımın son haline bakacak olursak medyada bir kaos havası estiriyorlar. Haksızda sayılmazlar. Transfer çalışmalarında ki tüm belirsizlikler beni ürkütüyor açıkçası. Başkan Gomez'in yerine daha iyisini alırız diyor ama kendini ve bizleri kandırıyor. Tatmin edici iki stoper alınması gerekirken şimdi bir de sol bek ihtiyacı doğdu. Hayırlısı olsun bakalım.

Bir tek ben sevindim her halde Fenerbahçe'ye gitmesine. Arkadaşlar İsmail'in Beşiktaş kariyerinde 2 sezonluk bir performansı var. Yani iki sezon oynayabilmiş tam olarak. Ortalama 30 maç istatistiği var. Bırakalım gitsin, futbolcu vefasız ise yapacak bir şey yok. Parayı seviyorsa yapacak bir şey yok. Yolu, bahtı açık olsun. Fenerbahçe inşallah faydalanabilir. Ben kötü temennide bulunmak istemiyorum. Sonuçta Fenerbahçe'nin işi bu. Biz hangi futbolcuyu scout ( izleme ) ediyorsak arkamızdan geliyorlar. Herhangi bir transfer politikaları yok. Kimse kusura bakmasın ama asalak gibiler, bunu yönetimleri için söylüyorum, taraftarı tenzih ederim. Bu sene biz kimle görüştüysek almaya kalktılar. Örneğin Gregory Wan der Wiel ( maddi yükü çok olduğundan biz almadık ), Martin Skertel ( 32 yaşında oyuncuya 5m euro bonservis olur mu ? Bisiklet takımı kurarız o paraya ), Kolarov ( bu transferde sadece uyuzluk yapmak için araya girdiler) şimdi ise Mario Gomez'i kovalıyorlar. Tam anlamıyla asalakça bir politika. Taraftarlarını yıllardır başkalarının elinden futbolcu almakla kandırıyorlar. Akılları sıra zarar verecekler. Utanmadılar Gustavo Gomez için bile fiyat sordu bunlar. Allah bunlara akıl fikir versin. Bu Fenerbahçe yönetimi geçen sene Diego ve Van Persie transferlerini de aynı şekilde yapmıştır.

Ailem Fenerbahçeli ve hepsi bu durumdan oldukça şikayetçi. Özellikle kendi başkanlarından. Artık anlaşılıyor ki Fenerbahçe başkanı sadece kendi camiasına değil Türk futboluna inanılmaz zararlar vermektedir.

@Atilla G. Profesyonel yöneticilik anlayışı ülkemize gelmedikçe birşey olmaz. Yıl 2012, Ajax İcra Yönetim kurulu üyesi olarak Edgar Davids oturuyordu kurulda. Yıl 2016, fotoğrafta, Marc Overmars (herkes bilir, fırtına açıklardan biri), Edwin Van Der Sar. (Kaynak: (link))

upload_2016-7-15_11-0-45.png

Konuyu tekrar Beşiktaş'a getirecek olursam eğer, Mario Gomez'i bitirmemiz ya da onun ayarında birini getirmemiz gerek. Balotelli boşa çıkmış bu arada.
Sosa'yı da göndermemiz gerek, odaklanamayacak futbola. Stoper'e, sol beke, forvete acil transfer şart.

Kamp başladı, ŞL'ye 3 ay var, gelecek hafta hazırlık maçları başlayacak.

Bence ismaili göndermek hata oldu, tam oyuncu kendine gelmişken en büyük rakibimize hediye ettik. Kolarov gelemezse tosicle orayı idare ederdik. Kolarovu da alamıyoruz. Yerine gelen oyuncu en fazla beck gibi bişey olur çünkü para yok. Sosa kalsa bile verim alınması çok zor ailesi mutsuz burda kendi de öyle olacak. Gomez hala oyalıyor koca Beşiktaş'ı bu adamın nesini bekliyoruz anlamıyorum. Nisanda ne güzel bi bisiklet parasına alacaktık bonservisi ama işte beyfendi kararsızdı. Şimdi 4 milyon € istiyorlar. Stoperler de eksik. Delgadoyu boşu boşuna aldık. Medya da haklı olarak bi kaos ortamı gösteriyor çünkü kaos var. Erdal torunoğulları da istifa etmiş

Fikret Orman evet büyük işler başardı. Genç bir takım oluşturup şampiyon yaptı. Ancak şu anki hiçbir hareketi bu geçmişi desteklemiyor.
- Yedekte sorunsuz bir sağ bekimiz varken, gidip 31 yaşında Gökhan'ı aldık. Bundan sonra satsan satılmaz. Ayrıca Gökhan oynasa Beck mutsuz olacak, Beck oynasa Gökhan mutsuz olacak.
- Sol tarafımız tam oturdu derken 2 sini birden kaybetme aşamasına geldik. Üstelik o bölgeye bakılan adam 30 yaşında Kolarov.
- Stoper için Delgado alındı 31 yaşında. Mathieu gündemdeymiş, 32 yaşında.
- 33 yaşında Hutchinson'a milyonlar teklif edildi. Hani sat sat dönemi olacaktı! Onun yerine hiç mi oyuncu bulamazdık!
- Sosa ile Mario Gomez hala sorun.
- Cenk, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek forveti idare edecek gibi. Orta sahaya da Veli ve Tolgay'ı adapte etmeliyiz.
Şu an bu kaos ortamı ancak bir sihirli değnek ile düzelir.

Gomez yerine ona sarılırız dedik oda gitti.

upload_2016-7-19_9-6-34.png

Haydi sezona başlayalım artık,
her şeyi unutup Beşiktaşı konuşmayı özledim.
Nickimi de revize ettim:)

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
@zlatan_1903 Doğru. Video var.

@BarisBJK valla tat kalmadı bende yönetim hala daha transfer yapmadı. Sosa gitmeli, 3-4 futbolcu gitti gidecek 2 transfer var.

ne isterler bizden anlamıyorum git saraçoğlu stadına in zar zor yaptık zaten @Kerem Groims

Yönetim birazda icraat yapmalı bu kadro şampiyonlar ligi için yeterli değil grupdan çıkmak için transfer şart

@MuratHan
Taraftarlar için yapılan bu formalar, yürümekten daha fazlasını yaptığınızda çok terletiyor. Bende de var Kartal Yuvası'ndan aldığım bir tane. O kadar da 'climacool' değil anlaşılan. Üstelik üzerinde reklam olması biraz sevimsizleştiriyor. Terletmese yine düşünülebilir. Kadrodan logoyu söken becerimizle formadan gsm reklamını söküp bisikletle ilgili bir ilüstrasyon yerleştirilebilir.

@Kerem Groims Hocam ima yolu ile stadın ışıklarını bilerek açık bıraktılar, demeye getiriyor. Sonra arkasından Fikret Orman sorgulanmalıdır diyor. Daha ne diyecek şeref yoksunu insanlar.

@Atilla G. Beyin vardı da mı sulandı yoksa olmadığından mı bunu yazmış belli değil. Atom bombası düşse herhalde koordinatları Beşiktaşlılar verdi der. Buna taraftarlık değil başka birşey denir.

Bu arada BJK CEO'su, Gökhan Keskin, Altyapıdan Bayraktar'ın görevine neden son verildi?

Ben bunlara edecek küfür bulamıyorum lügatımda.:mad: Allah belalarını versin alayının:mad: ayrıca ÇARŞI'yı da buradan kınıyorum dilsiz oldular olan olaylarda:acpsnr:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri