Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Darbeye çanak tutan şerefsizlere, şeref yoksunu dediğim için mi mesaj siliyorsunuz ? Siz silmeye devam edin. Ben bu işe tiyatro diyenlere aynı kararlılıkla şerefsiz demeye devam edeceğim. Argo, küfür konusunda bana uyarı atan arkadaş. Vatan hainine alkış tutanlara "şerefsiz" demek ne zaman argo ve küfür oluyor ? Aklınızı başınıza toplayın.

Scudo
@Atilla G. Yazdığın şeyi bir daha yaz bir daha sileyim. Birçok lafa birşey demiyoruz biliyorsun. Şerefsiz lafi ile ilgili bir durum degil bu. Hatta diğer mesajını beğendim bile :)
Ama yorumlarını abarttığının farkına var lütfen. İçerisinde net hakaret vardı. Forum kurallarını birçok kişiden iyi biliyorsun zaten.

Pato 3 milyon euro ya villarreale transfer olmuş. Biz isteseydik ağızlarını 8-10 dan açarlardı.

@Kadirhan Renkliler topa giriyor fiyat artıyormuş başkanın dediğine göre. Eto'yu da yem olarak attı. Gönlümden Mandzukic geçiyor ama Balotelli olabilir :D

@Kerem Groims Haklısınız. Şimdi de Trabzonspor dünyada başka futbolcu yokmuş gibi Loic Remi yi kiralamak istiyormuş. Aynı ülkenin takımları birbirine neden bunu yapar anlamıyorum.

@Kadirhan

"cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş.kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasınıa vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış diğer kazanlarda her kes çıkmaya çalışıyor ama türkiyenin kazanından kimse kafasını bile çıkarmıyor baş zebani zebanilerden birini çağırmış (link) sormuş
- niçin türkiyenin kazanından kimse çıkmıyor yoksa orda günahkar yokmu?
zebani:
- olmazmı, ama çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor...

Kaynak: (link)

@Kerem Groims Güzel tesbit sonrası güzel fıkra. Alkış.

Hoffenheim maçını izliyorum da bir yandan; kalecimiz Fabricio tam isabet. Savunmada orta ve sol eksik. 10 numara ihtiyacımız var. Aras henüz futbola adapte olamamış. Kerim tam dayaklık. Forvet yaaani. Olsa da olur olmasa da olur. Kesin olan şu ki hazır değiliz. En az 3 transfer şart.

Ekleme: Maç hava şartlarından dolayı yarıda kaldı. Bu maçın kazanımı kesinlikle Fabricio oldu. İnşallah, maşallah, artık bir kalecimiz var. :ssrtcbya:

Sezon açılışını yapıcaz bugün bakalım bizimkiler bıraktıkları yerde başlıyacakmı :) bu senede güzel futbol bekliyorum Kartalımızdan :)

@zlatan_1903 daha futbolcuların ayağına top değmedi ya. Şu yaşananlar nasıl izah edilir, nasıl tanımlanır bilmiyorum gerçekten. Bu nedir arkadaş ya anlamak mümkün değil!

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum bu taş atan yaratıkları yakalayıp falakaya yatıracaksınki bir hafta ayağa kalkamasınlar belki ne kadar aptalca bir iş yaptıklarını düşünme fırsatını bulurlar

Deplasman yasağı yeni kalkmışken, resmen işin içine edilmiştir. Galatasaray taraftarını genellemeyelim. Bir grup kendini bilmez edepsizin yaptığı terbiyesizlik işte. Yaptıklarıyla mutlu oldular mı acaba. İki gün sonra deplasman yasaklarını tekrar başlatacak olaylar olmuştur diye düşünüyorum.

Taşı geç adamın elinde dönerci bıçağı var ey mübarek nasıl insansın sen ya

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bir takımı seversin, desteklersin. Yenince sevinip, yenilince de üzülürsün. Biz de yaşıyoruz bu duyguları tamam ama bu kadar düşmanlık, bu kadar kin, nefret ne anlama geliyor ya? Bu bir spor değil mi bunu anlayamayacağım hiçbir zaman ben.

Bize acil santrafor ile tosiç yerine sağlam bi adam lazım bu kadro ile şampiyonlar liginde sıfır çekeriz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız bugün bizimkiler sanki yeminliymiş gibi gol atamadılar penaltıdan bile gol atamadılar bu nasıl bir tutukluktur GS hiçbirşey yapmadan kupayı aldı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri