Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de formaları beğenmedim bu sene;
tek tesellim bu sene şampiyon olursak zaten üç yıldızlı yeni sezon forması alırız.
Ben Alman Milli Takım forması alıp giymeyi düşünüyorum bu sene, Fabian Ernst benzerliğinden hareketle:) Eski formaları verdim gitti çoktan. Çubuklu formayı da sattım, dikiş çekmesi oldu diye kolunda. Elimde forma kalmadı:/
Alman milli takım formasına gelince, Bugün sordum 229TL Adidas'ta; üstelik 4 yıldızlı:)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@MuratHan
Kalıbının dar olması yakası vs. bisiklet için en uygun Beşiktaş forması bence de. Ben de bazen giyiyorum bu formayı bisiklet kullanırken ama sanırım kumaşından dolayı teri iyi atamıyor ve koku yapıyor, kısa oluşu ve cebinin olmaması da sıkıntı. Güzel bir Beşiktaş forması yaptırsak alırım ben de. Sora Tekstile yaptırmıştık daha önce kumaşı, kesimi güzeldi baya, fiyat da diğer firmalara göre uygundu. Beyaz ağırlıklı sade bir tasarımı Beşiktaş'ın simgeleri ile birleştirerek güzel bir forma yaptırabiliriz aslında.

Başlık amacının biraz dışına çıkıyoruz ama, forma konusunda gaza getirme amaçlı bir iki seçenek sunmak istiyorum. Yetenekli arkadaşların da yardımı ile güzel bir tasarım ortaya çıkarabiliriz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Gökhan Töre, Sosa,

ve İsmail Köybaşı (ki tezahüratı herkes biliyor, nasıl çağırıyordu tribünler oooooo ismaiil köybaşııııııı diye başlayan) denilen adam Tümer Metin örneğinde olduğu gibi Fener'e gidiyor.
Ya Atiba?

Üçüncü yıldız için en önemli fırsat elimizdeyken, elimizde bir anda futbolcu kalmayacak,

Sadece iki üç takviye ile banko şampiyon oluruz derken,

Şimdi kara kara düşünüyorum.

Bu arada Kabataş iskelesi de 28 temmuzda kapanıyor uzunca bir süre için.

Kadıköy yakasından maça gelenlere duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02 ve Groims
Atiba ile SoSa kalmalı kesinlikle ismail ile törenin yerinin aranmayacagi kanaatindeyim tabi sakatlık olmazsa malum sakatlıktan çok çekiyoruz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yusuf G. 1 numaralı forma şahane.
sırf bunun için kilo verebilirim :)

yaptırılması planlanıyor mu?

ben içerisinde olmak isterim Ankara tarafında.

Birinci tasarım forma yaptırılacaksa ben de varım :) İzmir'deyim ama olsun :) Hatta XXL olsun :D :D

Kimse vazgeçilemeyecek kadar büyük futbolcu değildir. Sosa bu kulübe hizmet etmiş ve karşılığını fazlasıyla ( ailesine destek ) almıştır. Şu anda gitmek istiyorsa gereğini yapıp gitmekte serbesttir. Kulübün belirlediği bonservis ücretini karşılanırsa Sosa istediği kulüple anlaşabilir. Ben ailesi ile ilgili çekinceleri olmasını anlayışla karşılıyorum. İdmanlara çıkmıyor. Takımın huzurunu bozacaksa hiç kalmamalı ayrıca takımdan uzak durmalıdır. Takındığı tavır hiç hoş değil. Atiba takımdan ayrılabilir lakin adam tam bir profesyonel, gelip idmanlara çıkıp, çalışıyor. Sosa inanılmaz acemilik gösterip kulübün elini kuvvetlendirmeye devam etmektedir.

Ayrıca o gitti, bu gitti derken hiç bir Beşiktaş 'lı üzülmesin. Transfer hamleleri yerinde ve doğru yapılmakta. İsmail'in gönderilmesi hele ki Fenerbahçe'nin alması büyük başarıdır. Bir çok Fenerbahçe taraftarı kendi başkanı ve yönetimiyle alay etmekte malum sebeplerden ötürü. Biz İsmail'i gönderirken yerine Kolarov'u alıyoruz, arada ki farka dikkatinizi çekerim. Eğer sağlam bir stoper alınırsa çok memnun oluruz. Bu zor zamanlarda kulübün gücü neye yetiyorsa artık.

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar, hiç bir şeyi sevmedik inan senin kadar...

Sosa resmi olarak gitmek istediğini açıkladı. Bu saatten sonra bağlasan durmaz. İstediği yere gitsin. Bu takımın iskeleti, Cenk, Oğuzhan, Olcay, Atiba, Rodolfo, Marcelo, Beck, geçen yıl oynamamış olsalarda Tolgay ve Veli'dir.

İsmail'i de saymak isterdim ama imza atarsa listede olur. Fener'e giderse hakkımı helal etmiyorum ona.

Yeni transferler için de En Başta Gökhan Keskin'e sonra Torunoğulları ve yeni Futbol komitesine güveniyorum. Son 3 yılda scout ekibimize ciddi yatırım yapıldı.

@Atilla G. yazınızı okumamla birlikte şarkı ağzıma pelesenk oldu :)

@Groims İsmail keşke Fener'e gitse. Fenerbahçe intikam almaya çalışıyor aklı sıra. Biz ise bununla dalga geçiyoruz. Bence Fenerbahçe yedek olarak alacak İsmail'i. Bonservissiz sol bek, iyi transfer. Lakin şu var Aziz Yıldırım gibi bir zihniyetin taraftarını yıllarca yapılan pahalı transferler göz boyayarak idare etmesi artık demode oldu. Bir çok Fenerbahçe'li arkadaşım olanın bitenin çoktandır farkında.

Ayrıca şunu unutmayalım, futbolda bu tip transferler sidik yarışına çevrilmemelidir. Bizden oyuncu Fenerbahçe'ye gitmeli, onlardan bize gelmelidir. Bunun gurur meselesi yapmak sadece ergence bir tavır olacaktır. Artık şu işin keyfine bakmak gerekiyor. Bu transfer meselelerini kusura bakmasın ama Fenerbahçe camiası bu hale getirmiştir. Azıcık Süleyman Seba'yı örnek alsalardı böyle olmazdı. Çok merak edenlere transferler konusunda Süleyman Seba'nın nasıl bir tutum izlediğini bilahare izah edebilirim.

@Atilla G. İsmail konusunda maalesef farklı görüşteyim. Türkiye'de Hakan Balta, Caner Erkin, İsmail Köybaşı sol kanatta ilk akla gelen isimler. İsmail ağır, defansı kötü ama bindirmeleri ve ortaları iyi, iki tane çapraz bağ kopması yaşadı, kolay değil.
İbrahim Üzülmez ile yıllarca ortasız sol kanat/ Sol bek izledik, kapasitesi o kadardı. İbrahim Üzülmez öncesi orada Markus Münch gibi hızlı bir sol bek vardı (Burada İbrahim Üzülmez'in canını dişine takarak oynamasına lafım yok) Yabancı hakkımız başka bir alanda değerlendirsek daha iyi olur. Orta sahada Sosa sonrasında zeki bir oyun kurucu ya da forvet arkası Shakiri benzeri hızlı dikine gidebilen oyuncu olabilir, o zaman Oğuzhan oyunu kurar.

Sonuçta, scout ekibi iyi bir oyuncu alacaktır. Yerli kadromuz Türkiye liginin oldukça üzerinde bu iyi bir nokta.

SoSa son açıklamasından sonra durmasın gitsin kendince haklı olabilir veli tolga bizde fazlasıyla iş yapar şenol hoca işini bilir alternatifsiz bölge değil nede olsa şu kolarovda gelse iyi olacak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Köybaşı gitmiş. Beşiktaş Resmi Twitter adresinden de doğum günü kutlamasını da silmişler.

(link)

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri