Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beyaz masayı bombalıyoruz!

bugün bir kez daha gönderdim... 1 metre yol yapılana 1 bisiklet toplutaşımada ücretsiz taşınana, bisiklet parkları çoğalana, korkusuzca seyehat edene kadar maillere devam

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Scudo
İlk gönderdiğim maile gelen cevap aşağıdaki gibidir:

T.C.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü
BEYAZMASA

Sayın ÇAĞLAR ILI;

İlgi : 07/06/2010 14:14:09 Tarih ve 818449 Nolu Başvurunuz

Başvuru iletinizde yer alan sorun, gereği için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü yetkililerine iletilmiştir.
Yapılan değerlendirme sonucu alınan cevap aşağıdaki gibidir :

Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Genelinde Bisiklet Yolları yapılmasıyla ilgili olarak proje çalışmaları yapılmaktadır.
05.09.2008 Tarih ve UTK2008/24-23 Sayılı UTK (Ulaşım ve Trafik Düzenleme Kurulu) kararıyla İstanbul' un koşulları, cografi yapısı, güzergâhların durumu ve fiziki konumları gözönünde bulundurularak yeni bisiklet yolları planlanmaktadır. Proje kapsamındaki çalışmaların uygulamaya geçirilmesi için uygulayıcı birim olarak Yapı İşleri Müdürlüğü belirlenmiştir. Bakırköy - Sirkeci Sahil Yolu'
nda 7 Km' lik bir bölüm "Bisiklet Yolu" olarak düzenlenmiştir. İlk etapta, sahil yollarında güzergâh planlamaları yapılmıştır. Eminönü pilot bölge olarak belirlenmiştir ve kademeli olarak İstanbul genelinde yaygınlaştırılması için uygulama proje çalışmaları devam
etmektedir.
İlk kademede planlanan bisiklet yolu güzergâhları :
- Bakırköy İDO - Alibeyköy arası (Sahil güzergâhı) : 24 Km
- Eminönü - Beşiktaş Meyadanı arası (Sahil güzergâhı) : 4,5 Km
- Üsküdar - Kartal arası (Sahil güzergâhı) :32,5 Km

------------------------------------------------------

Aşağıda yer alan bağlantıdaki kısa ankete zaman ayırmanız, çalışmalarımızda bizim için yol gösterici ve belirleyici olacaktır.

(link)

İyi günler dileriz.

MUSTAFA SÖNMEZ
İBB BEYAZ MASA
TANITIM VE HALKLA İLİŞKİLER UZMANI
02124495853
mustafa.sonmez

En azından bu da sevindirici...
S&S

Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Genelinde Bisiklet Yolları yapılmasıyla ilgili olarak proje çalışmaları yapılmaktadır.
05.09.2008 Tarih ve UTK2008/24-23 Sayılı UTK (Ulaşım ve Trafik Düzenleme Kurulu) kararıyla İstanbul' un koşulları, cografi yapısı, güzergâhların durumu ve fiziki konumları gözönünde bulundurularak yeni bisiklet yolları planlanmaktadır. Proje kapsamındaki çalışmaların uygulamaya geçirilmesi için uygulayıcı birim olarak Yapı İşleri Müdürlüğü belirlenmiştir. Bakırköy - Sirkeci Sahil Yolu'
nda 7 Km' lik bir bölüm "Bisiklet Yolu" olarak düzenlenmiştir. İlk etapta, sahil yollarında güzergâh planlamaları yapılmıştır. Eminönü pilot bölge olarak belirlenmiştir ve kademeli olarak İstanbul genelinde yaygınlaştırılması için uygulama proje çalışmaları devam
etmektedir.
İlk kademede planlanan bisiklet yolu güzergâhları :
- Bakırköy İDO - Alibeyköy arası (Sahil güzergâhı) : 24 Km
- Eminönü - Beşiktaş Meyadanı arası (Sahil güzergâhı) : 4,5 Km
- Üsküdar - Kartal arası (Sahil güzergâhı) :32,5 Km

vallada billada iyi gelişmeler bunlar

(link)

evet dedim
zamanla beşiktaş sarıyer sahil yolu
artı üsküdar -beykoz sahil yolları da yapılacak eminim

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

paylaşım için teşekkürler, bence de olmazsa olmaz bir eksiklik bu, destekliyorum. ben de yazacağım.

@enver avcı

Bizim talebimiz daha çok toplu taşım araçlarını bisikletimiz ile kullanmak amaçlı mesajlardı. Konuya vakıf diyorsunda ben en son CM etkinliğinden dönerken otobüs şoförü yasak olduğuna dair beni uyardı.:eek: Neye vakıf? :)

@enver avcı

evet Enver beyin söylediği gibi boğaz köprüleri karayollarına ait yani ulaştırma bakanlığının cemal bey de bu kurumun mail adreslerini vermiş bir mesaj beyaz masaya bir mesaj da karayollarına atalım arkadaşlar

bende şimdi yollayacağım

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@derşan sezer

derşan hocam
para toplamak güzel ben de seve seve veririm
ama mesela dernek aracılığı ile imkanı olmayanlara bisiklet alınması için harcanmasını tercih ederim.

bizim amacımız bisikletli sayısını arttırmak olmalı, çoğalırsak
zaten gün olacak diğer isteklerimizi zaten yapmak zorunda kalacaklar...

@enver avcı

enver hocam burası belediye ve beyaz masa başlığı olsun
sen de ulaştırma bakanlığı ile ilgili bir başlık aç
buraya yazan herkes o konu başlığına da yazacaktır mutlaka.
böylece konular dağılmaz
ve mümkün olduğu kadar çok koldan yüklenmiş oluruz...

hadi başlığı bekliyoruz :)

• Beğen
@Banu Ak

banucum hoşgeldin :) pazar enişteyi de kap gel köprüye..
forumdaki ilk mesajınin böyle hayırlı bir iş olması ne güzel :)

hadi mesajını da yaz, başvuru nosu bekliyoruz ..

@Çağlar İLİ

ÇOK GÜZEL SONUÇLAR HAKİKATEN.
EVET TABİ Kİ BU CEVAPTAKİ ÇALIŞMA BİZİM ŞİMDİKİ ÇABAMIZ İLE OLMADI, BİZDEN ÖNCE EMEK VERENLERİN ÇABALARININ SONUCUDUR
AMA İŞTE ŞİMDİ SIRA BİZDE
BİZ DE ŞİMDİ EMEK VERECEĞİZ HAKKIMIZI TALEP EDECEĞİZ Kİ
YAKIN GELECEK DURUM DAHA DA İYİYE GİTSİN...
KARTOPU YUVARLANMAYA BAŞLADI, ÇIĞA DÖNÜŞECEĞİ GÜN YAKINDIR...

HAYDİ ARKADAŞLAR DAHA ÇOK MESAJ GÖNDERELİM..

Arkadaşlar aşağıda acil bir yardım isteği var.
ANKARALI arkadaşlar....

Furkan Kartal arkadaşlar lutfen okuyun........ÇOK ACİLLLL !!!! ANKARA HACETTEPE HASTANESİNDE YATAN 2 YAŞINDAKİ KIZIMA A+ KAN GEREKİYOR ÇOK ACİL !! YALVAARIRIM PAYLAŞIN ADIM MEHMET GÜNGÖR TEL : 05556063930
(arkadaşlar bende birinden gördüm insanlık namına kopyalayıp yapıştırıyorum SİZ DE GÖNDERİN NOLUR BELKİ BİR KİŞİNİN HAYATINI ...KURTARACAKSINIZ... HENÜZ BEBEK =( KOPYALA YAPIŞTIR SADECE PAYLASIN ALLAH rızası için BENDE ALLAH RIZASI dedigi için yapıştırdım

@samet_özdemir

Samet kardeş benimde ilk 2 mesajımda sistem hata vermişti.. ama sonradan çözdüm.. eğer sayfa çok açık kalırsa hata veriyor. word te yazdım yapıştırdım hemen gönderdi. bide böyle dene istersen:in:

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@kerem seckin

Hoşbulduk Keremcim,
böyle bir forum olduğunu öğrenmemi sağladığın için teşekkürler,
pazar günü görüşmek üzere :)

başvuru numaram : 819621

Benim mesajim altta,basvuru numaram 819640

Sayin Yetkili, Bisiklet tutkunu bir vatandas olarak sehrimizin trafik,cevre kirliligi sorunu gibi problemlerinin cozumune de katikida bulunmasi amaciyla bisiklet yollarinin ve bisiklet park yerlerinin olusturulmasi konusunda sizlerin tarafindan etkin ve olumlu adimlar atilmasini bekliyoruz.Avrupa'da ozellikle bisiklet kulturunun gelismis oldugu ulkelerde bu konu ile ilgili yapilan uygulamalarin ornek alinmasinin faydasi olacagini dusunuyorum. Bisikletin hem spor hem eglence hemde ulasim araci olmasi nedeniyle bisilet kullaniminin arttirilmasi yonunde de tesvik edici cabalarinizi da gormek istiyoruz. Saygilarimla

• Beğen
@kerem seckin

Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. Biz talep etmedikçe hakkımız alamayacağız. Taş ortada elleri uzatalım azıcık:in:

• Beğen
Taleblerimizde özellikle şu İDO tarafından bence haksız ve adeletsizce olan bisiklet taşıma ücretinin de kaldırılmasını belirtsek iyi olur.

• Beğen
@aliko

Kültür başkentliği yapacak bir büyükşehirden Hem trafik için hem çevre için alternatif ve insanları spor yapmaya teşvik etmesi açısından BİSKLET YOLLARI ve toplu taşıma araçlarında taşıma alternatifleri özellikle mevcut olan Şehir Hatları ve Deniz Otobüsleri işletmelerinizden ücretsiz faydalandırılmasını taleb ediyorum. Yapacağınız uygulamalarla Büyükşehirden sıkılan insanı daha çok SOSYALLEŞTİRME ve motivasyonununu yükseltmeniz en büyük isteğimdir. İyi çalışmalar dileğimle

Geri