Herkese selamlar,
Bir süredir katlanır bisiklet sahibi olmayı düşünmekteyim. İşe gidiş-geliş için ve ufak sahil gezilerinde arabama atıp rahat bir şekilde götürebilmek için katlanır bisiklet istiyorum. Tabi ki bir diğer amacım da uzun süredir hayatımda bulunmayan spor aktivitesine tekrar başlayabilmek.
Hepinizin de bildiği gibi çok fazla marka ve modeli var, bazen içinde kaybolup gidiyorsunuz. Bütçem en fazla 1.500-1.600 dolaylarında, ama rakam ne kadar düşerse o kadar iyidir tabi ki
İstanbul'da yaşıyorum ve iniş-çıkışlı yollar sebebiyle kesinlikle vitesli modellerle ilgileniyorum, bu konuda da bianchi v-21 açık ara önde gibi geliyor. Açıkçası, fazlaca modellere bakmama rağmen sürekli dönüp dolaşıp yine bu modele geliyorum, sanırım da sonuç yine bianchi olacak. İş ve ev arası 9-10 km civarında.
Yalnız çok ciddi bir sorun söz konusu. Boyum 1.76 ve kilom 113. Bu kilo katlanır bisiklet için ne kadar uygundur? Bu kiloyu kaldırabilecek bir katlanır bisiklet var mıdır?
24"-26" katlanırları düşünmüyorum, 20"nin verdiği keyfi veremeyeceklerdir sanırım. 1-2 ay gibi bir sürede 10 kilo civarında vermiş olurum sanırım, sıkıntılı durumu biraz toparlar gibi geliyor bana.
Değerli vaktinizi ayırıp naçizane görüşlerinizi aktarabilirseniz, aranıza katılmaya uğraşan bu arkadaşınıza çok destek olmuş olursunuz
Saygı ve sevgilerimle