Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi touring kullanıcı kulübü...

Scudo
@enriqueEn üst 727 var 730 da vardı ama bu sene üretmediler diye biliyorum 727 altus setli bir bisiklet benimki 727 ama şu an ki hali orjinalle pek alakası yok [emoji846]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@enriqueVites sistemlerinde çok aşırı bir fark yok 513 ü 413 den ayıran disk fren 413 ü 411 den ayıran kilitli maşa ben kilitsiz bir maşa tercih etmezdim ayrıca hidrolik disk fren bana rahatlık gibi geliyor öyle akort bozulmasından etkilenmiyor ayar gerektirmiyor yine ben olsam disk fren tercih ederdim ama sana kalmış v fren olur dersen 413 disk olsun dersen 513...

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
@enrique kullanıma - isteğe bağlı tabi ki ama touring m827 aldım (eski seri, şuan bulamayabilirsin) ve son derece memnunum. Ne için sorduğuna, ne şekilde kullanacağına bağlı tabi.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Cayenne_41
Hocam merhaba 713 ten hala memnun musunuz? Bende bu fiyat bandında tur bisikleti alacağım. Kafamda 727, carraro 225 ya Da 227 var.
Bu konuda bilgiye ihtiyacım var. Su anda siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız. Butce ortalama 1500tl...

@poyraz_371 hocam yazdığın bisikletler arasında en 727 ve 227 arasında arka aktarıcı ve gidondan kitlemeli maşa var ve arada 350 tl gibi bir fiyat farkı var gidondan kilitli maşa kullanışlıdır diğer türlü durup maşayı kilitlemen lazım buda biraz sıkıntı aktarıcı benim için çok önemli değil ama sanırım 727 de ruble oranı 227 den düşük 11-32 olması lazım 227 de 11-34 var 11-34 de seni rampalarda bir nebze rahatlatır ben senin yerinde olsam sabit maşalı ve ruble oranı 11-36 lı bir model bakman ama illaha bunlar diyorsan 227 derim...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@C.Koc
Hocam sabit maşa bizim bozuk yollarda kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. Onun için kilitli maşalar kafama daha çok yatıyor. Düzgün asfaltta kilitlenebilir, bozuk yollarda açılabilir...
Peki 1500 tl niz olsaydı(+/-100tl) siz ne marka bir tur bisikleti alırdınız?
Bu arada boyum 1.83 m ...

@poyraz_371 valla ağbi benim bisikleti görüyorsundur touring 727 maşayı aliminyum sabitle değiştirdim bisiklet 2 kg hafifledi bende hep acaba nasıl olur diyordum güzelde oldu içi jelli bir eldiven düz maşada sana yeter sonuçta bu bisikletler arazi yollarına uygun değil belki hafif toprak yol olabilir (hafif toprak yolda düz maşada seni çok ama çok rahatsız etmeyecektir özellikle çelik değilse aliminyum maşa ) tamam maşa rahatlık sağlıyor ama bir maşalı bisiklet alıyorsan gidondan kitlemeli olucakki yokuşun başında durup kitleme ile uğraşmıyacaksın veya yokuşun sonunda dur şunu açayım diye durmayacaksın özellikle toplu çıkılan turlarda bunu yapamazsın eğer dersen o kadar paraya ne alırsın diye 1 ay daha bekler üstüne biraz daha ekler 227 alırdım...

@C.Koc
Eyvallah, kafam çorba gibi oldu. Malum alıp pişmanlık yaşamak istemiyorum, onun için bayağı bir pinpirikli oldum bisiklet konusunda.
Peki neden 1 ay beklemeli ? İndirim vs dönemi mi ?

• Beğen
@poyraz_371 maaş v.s eline bir para geçer diye dedim tabi kışa doğru bir kıdım düşme bekliyorum fiyatlarda ama bellide olmaz

@C.Koc
Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuz.
Bayağı bir fikrim oldu şu son1 haftadır :D
Artık son rötuşlardayım. Ayrıca güzel bir hevesim var umarım bisikleti aldiğimda ddaha da artar.
2 hafta içinde almayı düşünüyorum bu tercihlerden birini.

@C.Koc
Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuz.
Bayağı bir fikrim oldu şu son1 haftadır :D
Artık son rötuşlardayım. Ayrıca güzel bir hevesim var umarım bisikleti aldiğimda ddaha da artar.
2 hafta içinde almayı düşünüyorum bu tercihlerden birini.

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Merhabalar, foruma yeni katıldım. Konu başlığında arama yapma yerini aradım ama bulamadım. Lastiklere kaç psi basıyorsunuz? Min 36 - max 87 psi yazıyor benimkinin üstünde.

@Saku Hiç psı ölçme şansım olmadı ben olsam orta bir değer yada 80 ne yakın bir şey basardım :) ama bilgim yok genelde el ile kontrol ederim...

Benim lastiğimde max 65 psi yazıyor, bende 50 psi basıyorum yeterli oluyor. Az hava basarsanız lastik ezilip daha hızlı deforme olacaktır.

Bianchi neden touring serisinde tourney kullanıyor? Mesela ben 413 almayı düşünüyorum ty300 aktarıcı var. Tourney hemen kırılır mı yoksa iyi mi ? Cevaplarsanız sevinirim.

@Azzi514
Uzun turlarda eller ağrımaya başlar çünkü çelik maşa

@The Best tourneyin o kadar kötü oldugunu zannetmiyorum hemen kırlır vs vs.kendim bianchi dağ bisikletinde 8 sene kullandım hala sağlamdı gittim carraro sportive 321 aldım onda da tourney var.önemli olan püf nokta rampa çıkarne vites değiştirmeyi gerekmedikçe yapmamak,gerekiyorsa çok yük bindirmeden yumuşak yapmak,çapraz vitesten kaçınmak bunlara uyduktan sonra uzun seneler kullanılır

• Beğen
@The Best727 altus 830 deore...

@Desert Fox ben de öyle düşünüyorum. Benim aklımda Hatay'da ilçeler arasında yolculuk yapmak var. Yaklaşık 50 km fakat 500-1000 metrelik tırmanışlar oluyor yaklaşık 50-100 metre tırmanıyoruz. En az bir iki kere de vites değiştirmek gerekecek . Olur da elimde kalmasından korkuyorum. Forumda ve başka forumlarda çok kötülediler tourneyi.

Zaten iki üç yıl kullandıktan sonra Acera takacağım garantisi bitsin önce

Geri