Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi touring kullanıcı kulübü...

@The BestWd 40 yağı akıtır...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Tur bisikletine kalpiyeli pedal taksak etkili olur mu ? Malum hem SPD çok pahalı hem de ayakkabısı ondan pahalı . Kalpiyeli pedalı sandalet gibi açık ayakkabılar ile de kullanabilir belki . %15 verim bile yeter aslında sonuçta turda az yorulmak gerekir varış noktasına da enerji saklamak lazım. Fiyatı da 40 lira ikinci el 25'e bulunur. Bu konudaki aktarımınız nedir?

@The Best Hocam ikinci ele yönel tabi ayakkabı konusunda değil kalpiyenin çok kullanışlı olucağını sanmıyorum bir spd kullanıcısı olarak...

@The BestAyakkabımı ? O sizin kullanımıza bağlı ama genelde hava aldıran bir yapısı var spd ayakkabıların sıkıntı yaşıyacağınızı sanmam...

@The BestBen yapıyorum ama uzun zamandır bianchi yatıyor dağ bisikleti ile gidiyorum turlara...

@C.Koc abi kıyafet konusunda yağmurluk gözlük maske yetiyor mu yoksa başka şeyler de var mı? Misal bende maske kask gözlük var yüz için ama yağmur için çıkamıyorum yağmurluk yok ayakkabı da bot kullanırım zaten yavaş yavaş gideceğim kışın .

@The BestYağmur yağarsa çıkmam ben genelde ama olmazsa olmazlar boyunluk uzun eldiven yamurlukta genelde rüzgardan korur iyidir yani...Gözlükte iyi oluyor çünkü genelde sinek böcek olayından gözleri korumak lazım...

@C.Koc yazın çok sinek oluyor bir de köye girince ortalık sinek yuvası gibi tezekler falan o yüzden gözlük çok kullanışlı oluyor

@The Best Tourney, Shimano'nun giriş seviyesi dağ ve yol komponentlerini içeren model. Vites geçsin yeter diyorsanız işinizi görür. Biraz nazık davranmak gerekiyor, yoksa janta falan sıkışıyor. Fakat tavsiyem Altus aktarıcı seçmeniz. Daha hızlı çalışıyor ve Tourney kadar dayanıksız değil.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Macera tutkunu göbeklerini degistirirsiniz ve çok zahmetli olur maliyeti de yaklaşık 600-700 patlar eğer hidrolik ise . Bence 513'e göz at ya da 713-727-730'a bak onlar hidrolik disk fren

@Macera tutkunu 600 serisi mekanik disk fren

m827 modeli, izmir sundu bisikletten aldım. zamanla değişimleri ile aktif bir şekilde paylaşımda bulunurum artıkın :)

@huseyinbozan hayırlı olsun hocam bende carraro sportive 321 var michelin protek lastik var üzerinde sizdeki gibi dikkat edin ıslak zeminde,yağışlı havalarda kolay kayıyor,düşebilirsiniz.Ben bir kere fena halde kayarak düştüm aman dikkat

@Desert Fox teşekkür ederim uyarın için, daha dikkatli olucam. ki zaten yakın zamanda schwalbe marathon plus almayı düşünüyorum, türkiyenin bi çok noktasına gitmek istiyorum lastik kalınlığı hakkında pek bi fikrim yok, bu konuda deneyimlerinden faydalanmak isterim

@huseyinbozan hocam lastikler konusinda pek bilgim yok desem.ben de yurtdisina cikinca bir cift lastik alicam ama ne alirim bilmiyorum buradan birileri yardimci olur elbet

@Desert Fox ben çok bakındım yakın zamanda avrupa sitelerine ortalama aynı rakamlara geliyor bazı lastikler, mondial modelinde sanırım sadece arada 100 liraya yakın fark oluyordu.

Herkese merhaba, Bianchi Touring 713 ile ben de kervana katıldım arkadaşlar. Yaklaşık 20 gün oldu ve 250 kilometreye yaklaştım :) Sanırım başlangıç için doğru bir tercih yapmışım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Bende bıraktığı ilk izlenim kullanım rahatlığı ve yormaması oldu. En kısa sürede fotoğraf ve yorumlarla katkı sağlamaya çalışacağım. Keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Geri