Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi touring kullanıcı kulübü...

@The BestÇapraz kullanmazsanız kalmaz...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@C.Koc çapraz kullanmak biraz acemice olmaz mı? Şuan kendimi bilgisiz bir cahil gibi hissettirdiniz bana .

@The Best forumdakilere bakarsan oohhooo herkes zengin sanırım ben fakirim.vitesin elinde kalması sanş işi acera da olailir tourney de olmaz ya da tam tersi vs vs.2 vites değiştirmede kırılacak bir parçayı ne bisiklet üreticisi kullanır ne satıcı satar bu kadar kafaya takma.rampa çıkarken vites değişimlerinde çok zorlama hafif bir şekilde yap sistemin çok zorlanacağını düşünürsen dur arka tekerleği kaldır vitesini değiştir devam et.tourney ile 2-3 sene geçirdikten sonra acera takacağını düşünmüyorum.tourney gayet kullanılabilir bir vites grubu.yarışa gitmiyoruz biraz yavaş atabilir bunda sorun yok.ne kadar ekmek o kadar köfte

@The Best biz uyarımızı yapalım dedik.kendim bundan önceki bianchi bisikletimdeki tourney sistemi çok çapraz kllandım,ne bakım yaptım hor kullandığım halde 8 sene oldu hala sağlam(tek sorunu arka dişlide bir dişliyi atlıyordu onu da takmadım değiştireceğim için).

@The BestEstağfurullah benimki sadece uyarı bazen benimde unuttuğum oluyor çaprazda [emoji3]

Peki arada bir çukurlu yolda falan lastikler ve sürüş ne hale geliyor ? Aşırı bir yamulma mı oluyor veya dengesiz bir sürüş?
Ayrıca ben mtb'den tur bisikletine geçeceğim. His ve sürüş farkı olacak mı? Daha akıcı mı olacak yoksa daha hassas veya retro bisiklet gibi mi?

@The BestBianchi market bisikleti kalitesinde değildir tek çukurla jant falan yamultmaz ben 100 kilo adamım 2014 den beri tepesindeyim bir kere jant teli koparttım daha vites ayarı bile kaçmadı ki arka rubleyi keyfi keder değiştirmeme rağmen...Dağ bisikletinden sonra daha rahat bir sürüşmü olur bilemem bende dağ bisikletinden geçtim rahat ettim ama geçtiğiniz daha bisikleti modeline bağlı mesela ben bu sene bir tanede dağ bisikleti aldım ama giriş seviyesi değil şu an sanki dağ rahat gibi ama bianchi de duruyor satmaya gönlüm el vermedi çünkü çok parçasını kendime göre güncelledim şimdilik iki bisiklet gül gibi geçiniyorlar [emoji3]

@C.Koc bende bir tane Bianchi Nyala 1995 var on beş yıldır kimse ilgilenmemiş sadece fren pedal kalmış vitesler kopmuş göbekler bakımsız. Yaylı sele taktım ucuz bir tane, bir amortisörlü maşa o da 30-40 lira , lastikler üç yıl oldu yanları açıldı. Diyorum acaba yeni bir Touring mi alayım yoksa tamir mi edeyim? Yeni bisiklet daha akıcı ve sağlam olur kanısındayım ama içimde bir" Acaba?" var .

Dosyalar

• WP_20170812_002.jpg
    WP_20170812_002.jpg
    105,9 KB · Okunma: 24
@The BestHocam ilginiz varsa toplayabilirsinizde kadro sağlamsa ama muhtemel çelik kadrodur ağırdır yine masraflı olur bir seçenekde ikinci el donanımla toplayabilirsiniz masraf daha az olur.Nasıl kullanırsınız kaç km yaparsınız bilmiyorum şehir içi kısa turlar içinse toplanabilir ama yok ben uzun yol yaparım derseniz bence hiç eskiye para yatırmayıp aliminyum maşalı aliminyum kadro bir bisiklet alın derim ben...

@C.Koc hocam benim yapmak istediğim ilçeler arası 50-70 km'lik gidiş ve bir o kadar gelişli turlar . Arada bir kaldırımlı yola girmek zorunda kalacağım.

@The BestBence yeni bir bisiklete yada 2. El sağlam temiz bir bisiklete yönelin derim ben...

@The BestBir şey değil...İstediğiniz kadar sorun burası onun için var...[emoji106]

@The Best
Çevre yolları ve otoyollarda sadece motorlu araçlar seyredebilir. Yani bisikletle girerseniz trafik cezası yersiniz, kaza geçirirseniz suçlu siz sayılırsınız. Çevre yolları yolu uzatır ve sözde araçları trafik sıkışıklığından korur. Yine de yer yer bisikletçiler bu yolları kullanır, ben de ara ara kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Cemil Dada fakat köy yolu da yok ya da şehir içi yol .Hani tek yol var oraya gitmek için. Yolda da polis olmuyor genelde . Yeni bir yol yapıldı gıcır gıcır, yazın gezmek için de ideal asfalt falan .

@The BestValla çevre yolları hakkında bilgim yok normal şehirler arası yollarda seyretmişliğim var ama...Karayollarının kurallarını internetten bulabilirsin...

Hep merak ettiğim şey;
Yol bisikletlerinde çıkan flibber sesinin aynısı çıkıyor mu? Dağ bisikletinde daha yumuşak çıkıyor o ses .

@The BestO göbekle alakalı üstündeki ile çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: seomam
İnternette bir adam gördüm WD 40 sıkıyordu mf-tz21 kasetten aynı ses çıkıyordu

Geri