Scudo Sports

Bike-Components

Scudo
@Erdal YILMAZ 100 gün iade garantisi var diye hatırlıyorum. Ben daha önce aynı siteden aldığım 45-50 günlük bir ürünü (ürün elime ulaştıktan sonraki süre) iade etmiş ve sorun yaşamamıştım. Ürün sorunlu çıkmıştı, değiştirebileceklerini veya iadeyi önermişlerdi, iade istemiştim, gönderim yaparken ödediğim kargo ücreti ile birlikte iade etmişlerdi, sorun yaşamadım.

@Anonim

100 gün olayını ben de gördüm, fakat iade etmek istediğim ürünün ambalajı mevcut değil ve kısa bir süre kullanıldı, kozmetik açıdan sorunsuz. Mail atıp sorsam mı diye düşünüyorum.

Teşekkürler

@Erdal YILMAZ Bende hiç ambalaj falan sormadılar. Ürün pompaydı, yani aktif olarak kullanabileceğim bir ürün. Sorunun ne olduğuyla ilgili bir mail hazırladım, fotoğraflarla tespit edilebilecek bir sorundu zaten. Onlarda benden direkt üründeki sorunun ne olduğunu detaylı anlatan bir belge ile IBAN no ve banka hesap bilgileri içeren -kargo ücreti iadesi için- bir belgeyle ürünü istediler. Çözebilecekleri bir sorunsa çözebileceklerini yoksa alternatif çözüm yolu sunacaklarını söylediler ve sorunsuz şekilde halloldu. Öncelikle sorununuzla ilgili detaylı bir mail atmanızda fayda var, sonrasında zaten sizi yönlendireceklerdir. Rica ederim, selamlar.

@Anonim

Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Yabancı dili iyi olan bir arkadaşım sağ olsun yardımcı olacak, bir mail gönderip en azından yapabileceğim bir şey var mı öğrenmek istiyorum.

Ürünü büyük bir hevesle aldım ancak kullanamıyorum, moralim bozuldu, yetmez iyi de para ödemiştim. :/

@Erdal YILMAZ 100gün geri iyade hakki sadece ürün hic kullanilmadiysa gecerlidir, eger kullanilimis bir ürünse 14gün geri iyade hakki var. 14 günü gecen bir ürün icin neden geriye iyade etmek istediginizi aciklamaniz gerekiyor, aciklamayi geceli bulmazlarsa geri iyade hakki da yok malesef. Pketin icin de geri iyade hakki icin bir form olmasi gerekiyordu muhtamelen paket ile birlikte atilmistir. Geri iyade de faturasi eliniz de olmasi gerekiyor. Orjinal paketine gerek yok.

Isterseniz bana özelden yazin sana pazartesi yardimci olabilirim.

Iyade hakki icin aciklamarini burada bulabilirsin.
(link)

bu siteden ilk siparişimi verdim schwalbe mondial lastik aldım. siteye üye olduktan sonra fiyatı düştü, kargo 15€ yüksek fakat toplamda Türkiyedeki fiyatına göre hesaplı. umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır:)

Ben ayın 20'sinde sipariş verdim ve ürün ayın 21'in de kargoya verildi. Şu an ülkeye giriş yaptı ve UKİM'de, muhtemelen de haftaiçi elimde olur zaten. Bu siteyle sorun yaşayanların bahtsızlığı söz konusu sanırım. Onlarca alışverişim, yüzlerce euroluk ödemelerim oldu, daha tek bir siparişimin bile elime ulaşması 15 güne kalmadı, benim favori sitem kalacaktır kendileri, tabii daha iyisini bulana kadar. Bu arada sorun yaşadığım bir ürünü değiştirip üstüne de bir sonraki alışverişimde indirim ve ücretsiz kargo teklif ettiler, yani müşteri memnuniyeti de adamlarda on numara.

@BurakY. Fiyatin dusmesinin sebebi, Turkiye'ye gonderim yapilacagi icin Alman devletine odenen verginin hesaptan dusulmesi. Yani vergisiz satin aliyorsunuz. Eger adresiniz Almanya olsaydi fiyat dusmeyecekti.

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
@Anonim aynısını bana geçende chain reaction stoktaki bir ürünü satın alıp sonra stok sorunu çıkınca bana maille ayni seyi teklif ettiler onlar da gercekten güzel bir site fiyatı uygunsa oradan alabilirsiniz bir de merlincycles var ama ordan alışveriş yapmadım

@Anonim aynısını bana geçende chain reaction stoktaki bir ürünü satın alıp sonra stok sorunu çıkınca bana maille ayni seyi teklif ettiler onlar da gercekten güzel bir site fiyatı uygunsa oradan alabilirsiniz bir de merlincycles var ama ordan alışveriş yapmadım

24 eylülde sipariş ettiğim yeni tur lastiklerim geldi.. :) :hrkbuya:

Merhabalar,bike components kargoları ptt ye takipli mi veriyor acaba bilginiz var mı bu konuda?

Teşekkürler,aksi halde 45 TL kargo ücreti verip takipsiz kargo bekleme riskine değmezdi.

719 euroluk bi ürün almak istiyorum gümrükte sıkıntı yaşarmıyım.

% 18 vergi ödeniyor.

• Beğen
Tepkiler: YAVUZ CANBOLAT
28 ekim de sipariş verdim.takip ettiğim kadarı ile kargo hala almanya da görünüyor.gerçekden o kadar kargo ücretini haketmiyorlar.mail gönderdim.dhl ile görüşüp haber vereceğiz dediler hala ses yok..rezil herifler...

Sitede maximum 8 iş günü yazıyor.

"1-2 business days within Germany, 2-5 business days for the rest of Europe, and 5-8 business for the rest of the world."

Sitede 8 gün yazdığına bakmayın. Benim son siparişim 1 ayda geldi, sondan bir önceki siparişim 10 günde ulaştı.

Firma gönderileri DHL Paket Premium servisiyle yapıyor. Gönderi Almanya içinde Deutsche Post, Türkiye'ye girince de PTT tarafından taşınıyor. Özellikle yoğun dönemlerde Deutsche Post'un Frankfurt'taki biriminde çok fazla yığılma oluyor ve paketin yurtdışına sevk edilmesi 15-20 günü bulabiliyor.

Ekleme: Kargoyla ilgili sıkıntılarınızı siteye eposta yoluyla değil de, canlı sohbet hattını kullanarak iletin. Epostalara çok geç dönüş yapıyorlar. Canlı sohbette daha hızlı çözüm alma şansınız var.

• Beğen
Tepkiler: Nautilus
Geri