Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike-Components

Lastiğin çifti 39 Euro. Tek fiyatı 19 euro.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@ahmetizmir38
Aynı lastik için bir de merlin ve wiggle den maliyet araştırması yapıp kıyaslayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
Merlinde çifti 280 tl 70 kargo. 350tl. Vergi ne çıkar buna acaba arkadaşlar

@ahmetizmir38
55 tl vergi ödersiniz verdiğiniz fiyata göre

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
Merhaba.

Aliexpress, Amazon gibi bir çok siteden alışverişim oldu ama bu sitenin adres kısmını çözemedim. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz.

Türkçe karakter kullanmadan Street kısmına oturduğum mahalle ve cadde adını yazdım. City kısmına da oturduğum ili ve ilçeyi yazdım.

Ekran Alıntısı.JPG

Bana en son Sürat Kargo sağolsun Büyükçekmece'ye değil de Çatalca'da aynı mahalle adını buldukları için gönderdiler Büyükçekmece yazmama rağmen; sonra pardon diyerek geri gönderdiler. Böle iş mi olur yav.

@krmiks

street kısmına direk adresimi yazmışım hemde işyeri ismi de dahil, city ve ülke bölümü zaten ayrı, 4-5 yıldır bütün siparişlerim bu şekilde sorunsuz geldi.

@danceros
İlçeyi street kısmına mı yazdınız

@krmiks

street/no kısmında street bölümüne işyeri ismi dahil mahalle cadde vs. herşeyi yazmışım, no kısmına no: ibaresi dahil yazmışım, postal code/city kısmına ilçe ve il yazmışım. country kısmı ülke

Bike-components den üzücü bir email geldi. 1 hazirandan itibaren Türkiye nin de içinde bulunduğu belli ülkelere Shimano ürünleri satışı yapmayacaklarmış. Bununla birlikte %10 indirim kodu tanımlamışlar, 1 hazirana kadar indirimli alışveriş et diye.

IMG_20190523_224755.jpg

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Veto8
@ratm
zaten ne zaman iyi bir haber aldık ki :(

Shimano Türkiyede aktif,buradaki satışları etkilemesin diye olabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@serdarrx

E tabi ondandır.

Bu konuda çok da suçlayamam. Shimano Türkiye bisiklet firmaları arasında işini düzgün ve kaliteli yapmaya çalışanlardan biri. Shimano Service Center konseptini uyguluyorlar mesela bazı bisikletçilere; eğitimler veriyorlar vs. Burdaki temsilcinin talebi olabilir, satış ve satış sonrası servis kalitesini yükselttikleri sürece bence haklılar.

Bu olay Türkiye ile sınırlı değil, Bike-components'in artık Shimano göndermeyeceği 100'den fazla ülke var:
(link)

Benim duyduğum; Şimano'nun organizasyonu değişti, artık ShimanoEU daha müstakil olacak. O yüzden Avrupa'dan Avrupa dışına satış kısıtlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Arkadaşlar ortalama stokta olan ürünler kaç günde Türkiye'ye geliyor ?

@adilmusazafer
Türkiye gümrüğe 4-5 günde gelebiliyor amaaaaa gümrükte ne kadar bekleyeceği hiç belli değil. 1 günde de gümrükten çıkabiliyor 10 günde de....

@gezgin gezer
Site uzerinden ya da herhangi bir sekilde takip etme sansimiz olabiliyor mu? Siparis verdim ama sanirim takip edebilecek bi imkanim olmayacak

@adilmusazafer
Orda kocaman bir "package tracking" linki var.
203685

Sanırım kargoya verdiklerinde o zaman maille bana kargo takip numarası gönderecekler. Ondan sonra dediğiniz gibi takip edebileceğim

Kargo Türkiye'ye geldiğinde bilgimiz oluyor mu? 8 gündür Almanyadan çıktı gibi bir şey yazıyor.

Geri