Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike-Components

@adilmusazafer Merhaba, gümrüğe girdiğinde güncelleme görürsünüz takip ettiğiniz sayfada, bunun dışında bir bilgilendirme yapılmıyor.
 
Scudo
1.JPG

1 haftadır bu şekilde yazıyor. Gümrüğe girdiğinde burada bir güncelleme olacak diyorsunuz. Doğru anladım di mi ?
 
@adilmusazafer
Evet. almanyadan çıkmış, yolda. Ortalama 5-6 günde bizim gümrüğe giriyor. Haftasonu belki 1-2 gün daha geciktirebilir.
dhlnin türkiye kısmını ptt dağıtıyor(en azından bana gelenlerin hepsi ptt ileydi)

(link) 'den takip edilebiliyor.
dhl'nin sayfasındaki gönderi numarasıyla sorgulanabiliyor.
204389
 
  • Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
Çok teşekkürler. Çok aydınlatıcı oldu.
 
Maalesef 15 Temmuzda kargoya verilen ürünüm halen " Gonderi yurtdisina sevk edildi " durumuyla karşı karşıya. Site ile irtibata geçtim. Kargoyu soruşturuyorlar. Önceki sayfaları kurcaladım sanırım benim kadar bekleyen olmamış. Acaba diyorum adres de sıkıntı mı oldu?
 
@adilmusazafer

1-2 hafta daha beklemelisiniz. 15 Temmuz kargoya veriliş tarihi olabilir, ancak DHL normal gönderileri Türkiye'ye hemen sevk etmiyor. Belirli zamanları var ve gönderiniz İstanbul hava limanı gümrüğünde giriş okutulana kadar hareketini görmeniz mümkün değil. Araya hafta sonları da dahil olunca süreç uzayabiliyor. İstanbul dışındaysanız eğer, süreç biraz daha uzayacaktır. bike-components şu an sadece DHL Almanya tarafını sorgulatabilir.

Örnek olarak bike24'den aldığım ürün 20 gün sonra elime ulaşmıştı, bike-components'den aldığım ise 15 gün de. Bu süreler her zaman değişiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
@erdlylmz cevap icin tesekkurler. City kismina ilce adini yazmisim. Ama posta kodum dogru. Daha dogrusu geri kalani dogru. Acaba sorun olur mu
 
@adilmusazafer

Sorun olmaz, ancak sonra ki gönderileriniz için bike-components'de yer alan adres bilginizi düzeltin derim.
 
  • Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
@adilmusazafer

Merhabalar. Benim de bike-components kargom 16.07.2019'da Almanya'dan çıktı hala gümrüğe ulaşmadı. Beklemeye devam.. Gelişme olursa yazalım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
@alfisti

Haberleşelim :)
 
amazon.de den pazar günü sipariş verdiğim bryton bugün geldi.gümrük vergisini satın alırken vermiştim. bilginizd.
 
@adilmusazafer Evet bir hareket yok. Daha önce de aynı ürünün farklı markasını almıştım ve 2 günde Almanya'dan çıkıp, +5 günde gümrüğe gelmişti. Bu sefer 13 günde (6 gün tedarik) Almanya'dan çıktı ve 12 gündür de transit. Çok ilginç.
 
Yav benim çok ters zamanıma denk geldi. Set toparlıyorum. Bi zincirim eksikti bi kadro kulağım. Zincir burda vardı aslında. Dedim kulağı almışken zinciri de burdan alayım. Bi zincir bi kulak için bekledik de bekledik yav. ptt nin sitesinden nefret ettim gir çık gir çık :)
 
@alfisti Harikasın kardeşim günde 20 kez bakmama rağmen bende önce yakalamışsın benimki de aynı şekilde Başakşehir Gümrük.. Hadi bismillah..
 
@alfisti şimdi de gümrükten ne zaman çıkacağı için pusuya yatalım :ssrtcbya:
 
@adilmusazafer
Başakşehir e geçtiyse ortalama 3-5 güne ptt ye verilir tahminim.
 
@adilmusazafer Gümrükten hemen çıktı ve dün gece UKİM'den Arnavutköy KİM'e geçti. Adresim İzmir. Arnavutköy'e geç geldiği için İzmir KİM'e sevki olmadı. Büyük ihtimal bugün sevk ederler, yarın İZMİR KİM'e ulaşır. Gün içinde İZMİR KDM'ye geçiş yapar, Cuma da dağıtıma çıkar. Fakat ben Perşembe İZMİR KDM'den gidip alırım diye düşünüyorum :)
 
Geri