Scudo Sports

Bike-Discount

Scudo
bike discount ta vergi iadesi var mı arkadaşlar?

Yurt dışından aylardır kadro siparişi vermeyi düşünüyordum. Risk aldım siparişimi verdim. Bisikletimi topladım. Konuyu açmamın sebebi soru işareti olan arkadaşların gerekli bilgiyi edinmesi.

bike-discount.de adresinden aşağıdaki linkdeki kadroyu sipariş verdim,

(link)

Kadro Fiyatı 209 €
Kargo 19 €

Pttnin benden aldığı vergi 115 TL kapıma kadar getirdi kapıda ödemeyi yaptım kadromu aldım. Ptt takip ekranından resimleri görebilirsiniz ukim pim falan nasıl ulaştığı ve kaç günde geldiğini.

Dosyalar

• DSC_0063.JPG
    DSC_0063.JPG
    166,2 KB · Okunma: 348
  • IMG-20150730-WA0006.jpg
    IMG-20150730-WA0006.jpg
    60,7 KB · Okunma: 310
  • IMG-20150730-WA0007.jpg
    IMG-20150730-WA0007.jpg
    61,1 KB · Okunma: 326
  • kargo.jpg
    kargo.jpg
    65,2 KB · Okunma: 287
  • ptt.jpg
    ptt.jpg
    14,4 KB · Okunma: 277
Hayırlı olsun, bisikletinizin kadrosuda diğer parçalarla renk uyumuda çok güzel.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

gayet guzel duruyor hayirli olsun

hayırlı olsun tekeriniz düz bassın

Bike discount Turkiye'ye gonderi yapmiyor yaziyor sayfasinda. Siz nasil gonderttiniz?

Tabi gaza gelip 1000 Euro üstü kadro getirtirseniz ptt kapıda almıyor gümrüğe çağırıyor. Söylemedi demeyin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Güle güle kullanın.

@b0zbey gayet güzel gönderi yapıyor.bende lastik almıştım çok uygun fiyata.ama biraz geç geliyo diyebilirim.benimki 20 gün civarına geldi.

Bisikletiniz harika görünüyo. İyi günlerde kullanın kazasız belasız. Gösterdiğiniz yol için de ayrıca teşekkür ederiz :) @zaferalm

@Aryel @zaferalm
Lastik gibi bisiklet patcalarinda sorun yok. Kadro ve butun bisiklet gonderimi yapmiyoruz yaziyor sayfalarinda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Keşke Türkiye'ye de gönderimleri olsa :(

Merhabalar.
20 Haziran da Bike-discount dan Sigma 16.12 cad aldım.Bugün kargo bilgilerine tekrardan baktım ürünümü güney koreye göndermişler.Bu normal birşey mi?
Sizce destek ile görüşmem gerek mi bu konuda?

Sitede ki kargo fiyatları da 50 - 60 tl arası birde, bu kadar büyük bir para vermemize rağmen 2 - 3 haftaya da elimize ulaşması çok komik cidden.Çoğu siteye 60 lira kargo parası ödesek en geç 4 günde elimizde olurdu o ürün.

@Hakan Acar Normal değil, bildiğim kadarıyla aktarmasız geliyor kargolar Almanya'dan. Eğer kargonuz iade olursa elimde aynı sayaçtan var sıfır olarak, bike discount fiyatına veririm :)

Geri