@Greystone
Geçmiş olsun. Hiç hoş bir durum değil gerçekten. Umarım genel anlamda sorunsuzdur ve keyifle biniyorsunuzdur. Bende Dt Swiss jant almayı düşünüyordum ama bir kez daha düşünmem gerekecek sanırım
@paloschi06
akıcılığı iyi ama hızımı kesiyor gibi shimano göbekli jantla 60-70'le indiğim yokuşu 45-50 ile iniyorum hubdanmıdır bilmiyorum ama aslında işime yarıyor
shimano göbekli jant çabuk akort bozarken bunda bir sorun olmuyor
Birkaç parça fiyatına baktım, ciddi derecede uygun ürünler var. Mesela göbek fiyatları oldukça uygun, ama bu siteden çok fazla şikayet okudum. Siz ne diyorsunuz?
@erdlylmz
Peki diğer sitelerden ciddi derecede daha uygun fiyatlara sahip olmasının nedeni nedir acaba? Bazı ürünler neredeyse yarı fiyatına yakın diğer sitelere oranla.
@BisikletSeverÜye
ucuz olanlar genelde revizyon ürün oluyor aliden 3 ürün aldım 2'si öyle çıktı iade ettim göndermedim iademi kabul ettiler bide gümrük vergiside var burayla fiyat olarak pek fark kalmıyor 15-30 gün beklemeye değmez sezon kapanıyor
@Greystone
Diğer firmalarla aynı fiyattan satmamalarının kesinlikle bir nedeni vardır diye düşünüyorum ki söyledikleriniz de bunu destekliyor. Bence de uzun günler ürün beklemek bir süre sonra insanı yormaya başlıyor.