Scudo Sports

Bike-Discount

@Greystone
Geçmiş olsun. Hiç hoş bir durum değil gerçekten. Umarım genel anlamda sorunsuzdur ve keyifle biniyorsunuzdur. Bende Dt Swiss jant almayı düşünüyordum ama bir kez daha düşünmem gerekecek sanırım:)

Scudo
@paloschi06
akıcılığı iyi ama hızımı kesiyor gibi shimano göbekli jantla 60-70'le indiğim yokuşu 45-50 ile iniyorum hubdanmıdır bilmiyorum ama aslında işime yarıyor

shimano göbekli jant çabuk akort bozarken bunda bir sorun olmuyor :)

@Greystone geçmiş olsun çok talihsiz hadise. Böyle bir ürün yollayıp üstüne hiç bir sorumluluk almamaları müşteri memnuniyetini sıfırlıyor.

"Campagnolo shamal Ultra Disc" jant seti alacaktım oradan. Sitelerini direk siliyorum sık kullanılanlar dan. Wiggle buna göre çok daha iyi.

Birkaç parça fiyatına baktım, ciddi derecede uygun ürünler var. Mesela göbek fiyatları oldukça uygun, ama bu siteden çok fazla şikayet okudum. Siz ne diyorsunuz?

@erdlylmz
Peki diğer sitelerden ciddi derecede daha uygun fiyatlara sahip olmasının nedeni nedir acaba? Bazı ürünler neredeyse yarı fiyatına yakın diğer sitelere oranla.

@BisikletSeverÜye
1-2 sayfa geriye doğru giderseniz yaşadığım sorunu yakalarsınız . satış sonrası hakaret bile ediyorlar

• Kızgın
Tepkiler: Demir Atlı
@Greystone
Sanırım jant meselesi sizindi, direk vazgeçtim bu siteden. Böyle sitelerden alışveriş yapmam ben. Peki olayın sonrası ne oldu hocam?

@BisikletSeverÜye
hiç bir şey ne yapabilirim ki arkadaşlar dediği gibi en iyisi Wiggle sanırım ordan şikayete rastlamadım

@Greystone
En iyisi bilinen mağazadan bakıp kontrol ederek almak sanırım, bu yüzdendir galiba çok nadir internet üzerinden alışveriş yapıyorum.

@BisikletSeverÜye
ucuz olanlar genelde revizyon ürün oluyor aliden 3 ürün aldım 2'si öyle çıktı iade ettim göndermedim iademi kabul ettiler bide gümrük vergiside var burayla fiyat olarak pek fark kalmıyor 15-30 gün beklemeye değmez sezon kapanıyor

@Greystone
Diğer firmalarla aynı fiyattan satmamalarının kesinlikle bir nedeni vardır diye düşünüyorum ki söyledikleriniz de bunu destekliyor. Bence de uzun günler ürün beklemek bir süre sonra insanı yormaya başlıyor.

Geri