Scudo Sports

Bike-Discount

Arkadașlar Türkiyeye kargo varmı bilgisi olan varmı anlamadım ben kadro alıcam

Scudo
Kargo gönderiyorlar.Ama her ürün için değil.Seçtiğiniz ürün ile alakalı olarak hemen altta bilgi veriyorlar.
Türkiye ye gönderip gönderemeyeceğini bildiriyor.

Arkadaşlar önemli bir sorum olucakdı bilgisi olan lütfen acil cevap verebilirmi ?

Bike24 den toplu ürün alınca hepsi bir kargodamı geliyor yoksa ayrı ayrı kargoda gelip ayrı kargo parasımı alıyorlar oradaki meseleyi cözemedim bide gümrük vergi olayı nasıl oluyor teşekkürler.

@Ruhullah.Grbz

bike24 ten hiç siparişim olmadı ama benzer siteler olan wiggle, merlincycle ve evancycle tüm ürünleri bir kutuda toplu olarak gönderdi.
25Euro ile 1500 Euro arasında siparişlerde %18 KDV ödersin. KDV yi kutuyu sana teslim eden PTT ye elden ödüyorsun.
25 Euro altı KDVye tabi değil.
1500 Euro üstü ise ilave gümrük işi ve masrafı çıkarır.

@Ruhullah.Grbz
Soğukta gezme zorkunda üşütürsün. Tek koli olur genelde. ptt ile gelirse gümrük vergisi kapıda ödenir. dhl ile olursa sıkıntılı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@volkan ismail Gümrük vergisi hesaplamada ürün adedini 1 olarak mı gireceğim peki. Adet yükseltikçe vergisi yükseliyor çünkü.

@Ruhullah.Grbz

Vergi toplam bedel üzerinden hesaplanır. KDV, toplam bedelin %18 idir. ilave olarak 5 TL gibi bir masraf dahil ediliyor.
Siparişiniz 1500 Euronun üzerinde ise prosedürü öğrenmeden sipariş kararı almayın derim.

Ödeyeceğiniz sadece KDV ile kalmaz!

@volkan ismail Hayır ürünlerin kargo harici tutarı 465 Euro.Bu tutar üzerinde 83,70 Euro vergi cıkarıyor 1 adet yazınca. Nakliye ve hacimli mallar 40 Euro kargo parası.

@Ruhullah.Grbz

Teslim yerini Türkiye olarak seçtiğinizde vergi göstermemesi gerekir. Çünkü vergiyi onlara değil Türkiye'ye ödüyorsunuz.
Teslim yeri dediğim sağ üstte ülke seçimini Türkiye yapın

@volkan ismail Hocam yanlıs anladınız :) Bunu bir siteden hesapladım benim gümrük vergimi. Bike24 vergi almıyor zaten.

@Ruhullah.Grbz

Vergiyi hesaplamak için bir siteye ihtiyacınız yok. Ondan yanlış anladım. :)

Bike discount sitesinden kadro almak istiyorum ama göndermiyorlar alan kişiler var nasıl yapabiliriz bu işi hiç almanyadada tanıdık yok ki ?

Başka sitelerde cube kadro satan varsa link atabilir misiniz

(link) birde bu siteyi dene istersen

@Ned Stark
Yok malesef kadro
Toplanmış hali bar sadece

Yok derken ne kadrosu bakıyorsunuz yol tur dağ hangisi ?

Yol kadroları (link)
Mtb kadroları
(link)

Tur kadroları (link)

Kırmızı yazanlar türkiyeye gönderilemez yeşil ibare olanlar gönderiliyor

Bike-Discount tavsiye etmem bana revizyonlu tamirli jant yollamış iade edeceğim dedim kargo ücretini sen ödersin dediler sonra iade edelim felan yok diğer seçenekte 20 euro verelim konu kapansın diyorlar dalga geçer gibi zaten birşey alsam kargo ücreti 22 euro

@Ned Stark
Çift süspansiyonu bakıyorum ama bu sitede fiyatlar 4 katıymış

@Greystone
Bende jant almayi düşünüyorum bu siteden. Sonraki süreç ne oldu hocam. Birde hangi jantlarda sorun yaşadın? Bilgilendirebilirsen sevinirim

@paloschi06

mavic tubeless jant içinde böyle yama çıktı çizikler vardı sonuçta sıfır jant alıyorum 2.el değil revizyon olduğunu tahmin ediyorum

ayrıca gümrük vergisi dahil dediler ek gümrük vergiside ödedim .

Türkçe cevap yazan bir Türk var sanırım

20 € anca verebiliriz, siz istemiryorsaniz o zaman siz bize geri gönderin ve bunun kargo ücreti biz karşılamayacagız.

onun resmi support@bike-discount.de attığı maillerden biri

sonuç olumsuz 20 euro çeki ne yapayım

Dosyalar

• PHOTO_20190410_163046.jpg
    PHOTO_20190410_163046.jpg
    705 KB · Okunma: 85
  • PHOTO_20190410_163033.jpg
    PHOTO_20190410_163033.jpg
    794,4 KB · Okunma: 82
Geri