Scudo Sports

Bike-Discount

çözüm:
ödeme seçeneğini paypal yaptım, uye olmadan öde seçeneğinden devam ettim. ingiltereden bir posta kodu ve sallama bir cep telefonu ile işleme devam edip. ödemeden hemen önce adres bilgilerini düzenledim. Ve günlerdir beklediğim sms telefonuma geldi. :) ödeme tamamlandı. Ürünler yolda, Türkiye'ye gelemedi bir türlü :( . Sorun olduğu gün bankaya eposta atmıştım. bu gün cevap yazmışlar. "telefon numaranız kartınıza tanımlanmıştır. işlemi tekrar dener misiniz" diyorlar :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
Ben dün Garanti kartımla bu siteden alışveriş yaptım, 3d secure için mesaj geldi, alışverişi sorunsuz tamamladım. (not: dhl ile gönderiyoruz dedikleri normal alman postası çıktı, dhl express sanıp sevinmiştim)

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Bir ara Ziraat Bankasının internet bankacışığına yurtdışı IP'ler üzerinden ulaşılamıyordu :)

• Beğen
Siparişi geçen hafta pazartesi vermiştim bugün teslim aldım.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    156,8 KB · Okunma: 124
@xeqepex

türkiyeye kadro göndermiyorlar.

Adamlar Cube Kadroları 50 Euro Satıyor Şaka Gibi :)

(link)

Adsız.png

Merhabalar , bike discount sitesinden cube agree model kadro alma niyetim avar fakat hicbiyerde masa bulamiyorum turkiyedeki dispritoru de aradigimda biraz zor oldugunu ve fazlasiyla maliyetli oldugunu soylediler. Merak ettigim sey su baska bir marka veya modelin masasini alip kullanabilir miyim uyum sorunu olur mu veya cok mu kotu olur? Veya bu model icin uygun masayi nereden bulabilirim? Simdiden tesekkurler.

(link)

@furkanbrTurkiyeye kadro gondermiyorlardi. Degismis mi durum?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@MotorolaYok hala gondermiyorlar kargomez sitesine mail attim eger abartili bi kargo fiyati vermezlerse onlar uzerinden alicam ama masa bulamiyorum

• Beğen
Bike Discount Türkiyeye ürün gönderiyor mu?

@uslsy
hayır, türkiyede cube distribütörü olduğu sürece de göndermeyecekler. ama yurtdışından gelen biri getirebilir

@uslsyBisiklet ve kadro gondermiyorlar diger urunlerin gonderimi var@TahirSoyaslanBen cube distribütörü oldugu icin gondermediklerini sanmiyorum baska turkiyede olmayan kadro ve bisikletleri de gondermiyorlar cunku

@furkanbr

Cube gidon boğazı gelir mi?

@furkanbr
yakın zamanda mail attım ve türkiyeye gönderim yapmamalarının nedeninin bu olduğunu söylediler.

@uslsy
kadro dışında hemen hemen her ürün geliyor. gidon boğazıda gelir sanırım ama kargo ücretleri diğer sitelere göre gereksiz pahalı bence. wiggle a bakabilirsiinz

@TahirSoyaslan

Wiggle da yok aradigim urun

@TahirSoyaslanUcuza kadro alabilecegim baska bi site var midir bildiginiz son 1 haftadir bakmadigim yer kalmadi nerdeyse

@uslsy (link) ya da (link) bu siteye bak bunlarda bulma ihtimalin mevcut
Ama düşünmeden edemiyorum bu siteleri bakmış olmalısın diye
@furkanbr Bu 2 site kargoları euro fiyatına göre uygun :D

@JusTiMeBaktim ikisine de tesekkur ederim , benim cahilligimden de kaynakli olabilir tabi 400 euro alti kadrolarin hicbirinde markayi bile daha once hic duymadim , hatta daha sonrakileri de pek duydugumu soyleyemem ulkemizde pek bilinmeyen guzel markalar belki de bilmiyorum malesef , bike discount sitesine o yuzden yonelmistim cube marka cok guzel kadrolar var

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri