Sadece bu forumda değil, nerede emeğe değer biçerken "ÇOK" yazan birini görsem he kardeşm he diyesim geliyor! Sana göre çok olabilir ve evet fiyat bizim alım gücümüze göre yüksek! Ancak gerçekten çok mu? Hayır! Ayrıca sanki bir tekel varmış da gelen müşteriyi düzeltiyorlar gibi hizmet veren kişileri hemen yaftalayan ve karalayan kişilere ise diyecek sözüm yok. Sana çoksa yaptırma arkadaşım!
Hemen örnekleyelim! (link) neymiş fiyatları: £100 standart fit, £250 sanal rüzgar tüneli fit. TL karşılığı neymiş: Standart 773TL, sanal rüzgar tünelli fit 1932TL (Sterlin güncel kur 7,73).
Bizde kaça yapılıyor ve şikayet ediyoruz 500TL! Şu anki mevcut fiyatı bilmiyorum, yukarıdaki fiyatı baz olarak 500TL diyorum. Ha şu var bu paraya verilen hizmette bir eksik, kusur ya da memnuniyetsizlik vardır onu yaz! Bizde bilelim ve kusurlu hizmeti hep beraber eleştirelim ve hizmet kalitesini arttırmak için baskı kuralım. Ama yok sadece benim cebime uymuyor diyorsan, üzgünüm ama kimsenin emeği, bilgi birikimi ve ustalığı senin iki dudağının arasında değil. Bu kafa ile de ne hizmet alacak yer kalır ne de bu hizmeti vermek için bu işe zamanını ve parası yatıracak kişi/firma!