Barış OKUDUCU
Üye
- Tepki
- 48
- İsim
- Barış OKUDUCU
- Bisiklet
- Specialized
Herkese tekrardan selamlar arkadaşlar ara ara girip bu başlıkta kendimi güncel tutmaya çalışıyorum. Aktif Pedal'daki çalışma sürem 4 yılı geçti ve 1200 kişiyi aşkın kişiye İstanbul içinde ve dışında hatta Kıbrıs'ta yardımcı olmaya ve hizmet vermeye çalıştım. Buradan da aklınıza takılan güncel soruları yanıtlayabilirim. İşimi severek yapmakla beraber , gelişimlerine yardımcı olabildiğim bisikletçileri gördüğüm zaman ekstra mutlu oluyorum.
Bisiklet kültürünü ve bu sporu yaymak için bisiklet üzerinde sorunsuz olabilmek bence başlangıç noktamız olmalı.
Bu arada önümüzdeki günlerde Aktif Pedal mağazasında sınırlı kontenjanlı ve bedava olacak bir Workshop düzenleyeceğim. Birçoğunuz ile de yüz yüze görüşme fırsatı yakalamak beni heyecanlandırmakta.
Bu Workshop için Aktif Pedal mağazası ve benim özel Instagram hesabımı takipte kalabilirsiniz.
Ufak tefek soru ve görüşleriniz varsa bu postun altında yanıtlamaya çalışabilirim.
Herkese mutlu sürüşler dillerim.
Bisiklet kültürünü ve bu sporu yaymak için bisiklet üzerinde sorunsuz olabilmek bence başlangıç noktamız olmalı.
Bu arada önümüzdeki günlerde Aktif Pedal mağazasında sınırlı kontenjanlı ve bedava olacak bir Workshop düzenleyeceğim. Birçoğunuz ile de yüz yüze görüşme fırsatı yakalamak beni heyecanlandırmakta.
Bu Workshop için Aktif Pedal mağazası ve benim özel Instagram hesabımı takipte kalabilirsiniz.
Ufak tefek soru ve görüşleriniz varsa bu postun altında yanıtlamaya çalışabilirim.
Herkese mutlu sürüşler dillerim.