Öncelikle Selamlar,
Boyun agrısının (keza vucuttaki bisiklete baglı diger agrıların da) çözümü sadece gidon bogazı kısaltmak olmayabilir. Her kişide o kişiye özel bir çözüm oluşturmalı ve ezbere yaklaşmaktan kaçınmalıyız. Bu yüzden ayarlarına müdahale edilecek kişiyi , fitter ın tanıması bilmesi muhabbet etmesi ve hangi karakterde bisiklet sürdüğüne hakim olması gereklidir.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
İzmirde Buluşup sizinle fit seansını başarılı bir sekilde gecirdigimizi düşünüyorum. Deneyimlerinizi de ayrıca paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi günler.
Merhaba Barış bey deneyimlerim giderek artan bir performansa ulaşmış olmak aynı zamanda seleyi değiştirmiştim ben bu yüzden alışma süreci biraz zaman alsada özellikle daha iyi hızlanabilme kaydedebiliyorum ve artık yol yarıi bisikleti sürdüğüme inanmaya başladım kendimi zorlayarak sınırlarımı belirleyebiliyorum.
Estagfurullah ben sadece sizlerle birlikte öğrenen ve arştıran ve sürekli gelişmeye çalışan birisiyim. Uzman olarak adledemiyorum halen kendimi
telefonumdan ulaşabilirsiniz efenim :=)
telefonum : 05558372163 aramadktan çekinmeyiniz, mesajları son donemde takip edememeye başladım ve ciddi anlamda büyük bir yoğunluk ile karşı karşıyayım.