Scudo Sports

Bike24

Benim ürünüm yaklaşık 2 hafta içerisinde geldi. Siparişimi verdikten sonra Türkiye'ye 3 gün içerisinde uçakla gönderildi ürün. Fakat biz de gümrük, ptt aktarmaları derken süreç biraz uzuyor.

Scudo
Bendeki durum şu haliyle. Resimdeki gibi

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160723/cf444f9877188b6a46953ec00bc8fa8a.pnghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160723/997efa4aecee1be90d995c329776f307.png

Bu ara sıkıntı var sanırım benim de 27 sinde verdiğim spariş hala yurt içine giremedi yine bike24 den 10 gun önce verdiğim sparişte hala aynı konumda bekliyor. Daha önce bu kadar gecikme hiç yaşamamıştım genel bir sorun var sanırım pttde

@Burak Salgın Merhabalar, ben de şu anda bahsettiğiniz durumun aynısını yaşıyorum. Tam olarak nasıl bir süreç devam etti? Ne kadar zaman sonra yatırıldı hesabınıza para ve yatırılan ücretin TL-Euro dönüşümünü nasıl çözebildiniz? Son olarak da ne kadar zaman içerisinde elinizde oldu ürünleriniz? Çok aydınlatacak beni vereceğiniz cevaplar, şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi günler dilerim.

Birşey sormak isterim diyelim ben 73 euro olan bir ürün aldım kargosu 20 euro toplam 93 euro oluyor.Bu durumda ben %18 kdv ödüyormuyum ?
Çünkü ürün bedeli 73 euro ! kargo fiyatı yüzünden kdv ödemek zorunda mı olurum ? teşekkürler...

Benim de 18 Ağustos'ta verdiğim siparişim halen Almanya'da DHL Rodgau'da beklemede. Bakalım ne zaman gelecek Türkiye'ye diye bi e-posta attım DHL'e ama sallayacaklarını pek düşünmüyorum.

@Pureal

Bu kadar zamandır beklemesi normal değil. Türkiye DHL çağrı merkezini arayıp konuşun derim.

@clubber 18 Ağustos siparişin veriliş tarihi, 2-3 gün kadar kredi kartı onayı için bekledim, 2-3 gün de siparişim belli bir tutarın üzerinde olduğu için izinlerin alınması sürdü. 26 Ağustos'ta anca verebildiler DHL'e kargoyu, 6 gündür de geziyor bakalım Almanya'da. Gönderdiğim e-postaya cevap gelmez ve gün içinde de bir hareket olmazsa dediğinizi yapıp arayacağım, aksi halde kurban bayramı da girerse araya iyice uzayacak süreç :/

@Pureal Hocam selam..DHL ile geliyor olmasi sizi yaniltmasin. Deutche Post ile geliyordur buyuk ihtimal. Bildigimiz DHL Express degil almanlarin yerel postasi. 6 Gundur geziyor dediginiz ise kara yolu ile geliyor olusundan kaynakli kanaatimce.. Uluslararasi takip numaraniz CL ile baslayip DE ile mi bitiyor? Bir de size yerel bir takip numarasi vermis olmalilar.. 12 haneli sayilardan olusan.. Eger oyle ise buyuk ihtimal 2 haftayi biraz gececektir gelmesi. DHL`i arayip sorarsaniz siparis durumu ile ilgili bilgi alamazsiniz. Biz tasimiyoruz diyeceklerdir. Ben de benzer sekilde kask siparisinde bulundum 16 Agustosta yola cikti hala beklemedeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Pureal
@Jandero Şu andaki en son durumu bu şekilde, dediğiniz gibi Deutsche Post DHL şu anda taşımayı sağlayan firma.
Bayram tatili ve sonrası için güzel bi Kaz Dağları turu planlamıştım kendimce, umarım yetişir o zaman kadar da kullanabilirim ekipmanları :/

bike24.png

@Pureal Kaba bir hesapla 19-20 Eylul arasi gelmis olur diye tahmin ediyorum :/

Şu
@Pureal
Şu an hala Almanya'da ise bayramdan önce elinize ulaşma ihtimali çok az.

@Pureal Deutsche Post ile geliyor olsa bile bu süre normal değil, Bike24 ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Almanya'dan yapılan alışverişlerin büyük bir kısmı PTT'ye teslim edilene kadar zaten Deutsche Post ile geliyor. Bu kadar uzun bekleme süresi olmaması gerekir, sizin DHL'le iletişime geçmenizden ziyade Bike24'ün iletişime geçmesi daha hızlı ve etkin sonuç verir. Bu yüzden bir an önce Bike24 ile iletişime geçmenizde fayda var.

@clubber Ben de artık karamsarım maalesef, Türkiye'ye en geç yarın ulaşmış olmazsa artık bayram sonrasını bekleyeceğiz gibi.

@Anonim teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yapıp hemen bike24 ile iletişime geçeceğim.

@Anonim Bike24 ile de görüştük, şu anda son aşamasında olduğunu ve bugün-yarın Türkiye'ye girişinin yapılacağını söylediler. Önümüzdeki hafta P.tesi günü Türkiye'de olsa sizce elime ulaşır mı kargo?

@Pureal Şayet bugün yarın gümrüğe girerse önümüzdeki haftaiçi elinizde olur. Gümrükte çoğunlukla uzun süreler bekletmiyorlar ama şans işi biraz. Gümrük haftasonu dahil çalışıyor, yani sadece ülkeye giriş yapması önemli, ondan sonra genelde süreç hızlanıyor zaten çoğunlukla.

@Anonim Anladım, çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. Bolca F5 yaparak durumu takip edeceğiz artık elden başka bir şey gelmeyecek :)

Geri