Scudo Sports

Bike24

Kaça mal oldu ve kutu içeriği Nasıl çıktı

Scudo
@ümit KOCABAŞ henüz elime geçmedi. Çarşamba günü gibi geçeceğini tahmin ediyorum, bugün gümrükten çıkmış. Bundle versiyonununu(nabız bandı, hız ve kadans ölçerli) ve gidon aparatını beraber aldım. Yaklaşık 1000 TL kargo dahil ödeme yapmıştım, ptt sitesinde gördüğüm kadarıyla 172 TL'lik bir vergisi olacak.

Paket içeriğini paylaşırsanız sevinirim gelince

arkadaslar bir sorum olcak ben bike24 sitesinden 2 adet yol ayakkabısı siparis gectim söle bir sıkıntı var para cekildi firma kredi kartı gübenligi için çanlıntı mı degilmi diye 0.75 sent hesabıma geri yollamıs ama 3 gün oldu öle bi para hesaba gelmedi kredi klartında işlem beklemelerde bekliyor almanyayı aradım sordum hesabınıza cüzi bi miktar yatırdık gelince mail atin kargonuz verilecek diyor ben söle bir işlem yaptım gümrük ve fazla kargo ödememek için istanbulda şiparis verdim almanyada yasayan bi arkadasımın adresine 1 aya kalmaz kendi istanbula gelcek ondan dolayı böle ben ilk defa bu tarz bi olayla karsılastım bilgisi olan varmı ;?

@Oğuzhan Y.
kredi onayı nekadar zaman alıyor??

@Hüseyin_arslan

Odeme cesidini paypala degistirtirseniz sorun cozulur. Mail atarsaniz size paypal odeme linki gonderecekler. Ayni sey benim de basima geldi. 2-3 gun sonra karta dustu 75 sent.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin_arslan
@Hüseyin_arslan

Almanya'daki arkadaşına gönderterek çok avantaj sağlamıyorsun. Almanya'ya gönderdiğin için KDV si düşmeden gönderiyorlar. Türkiye'ye göndertseydin KDV'yi düşüp göndereceklerdi, gümrükte KDV'ye denk gelen vergiyi ödeyecektin. Şu ana kadar maliyet aynı. Tek farkı gönderim ücretinden olacaktıki o da en fazla 15 euro fark getirir. Şimdi arkadaşının gelmesini bekle dur.

@Saikou tşkler bigi için peki nasıl ödemeyi paypala gecire bilirim dostum sali aksami siparis gectim bugun cumartesi halen 75 cent hesaba gecmedi ödememde beklemede gözüküyor nasıl yaparım bi yardımcı olurmusun

@Hüseyin_arslan

Almış olduğunuz ürün için teyit işlemlerini yapmazsanız siparişi göndermezler, kartınızdan para da çekilmez. Ama sizin hesabınıza 75 cent elbette gelecektir. Onu iade etmenizi isterler.

Yeni bir sipariş oluşturup Paypal ile ödeme seçeneğini seçip Paypal ile ödemenizi yapabilirsiniz.

@Burak Salgın hocam yasal sınırlamalar sebebiyle Türkiye'ye gönderim yoktur diyor, bike24. Siz alırken var mıydı? İlan bölümündeki sorumun cevabı türkiye garantili değil ürün Cevaba gerek yok o soruya.

Kaç euro üzeri gümrüğüe takılıyor?

Bende bike 24 le baya lışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım hatta pirece guarantee logolu ürüne ürün kargoya verildikten sonra daha ucuzu var diye bikecomponettin linkini yolladım farkı hemen iade ettiler. Çok memnunum. ürünler ptt den dolayı gecikebiliyor. çok parçalı alışverişlerimde bile kargoya verme 3 günü geçmedi.
Bu arada 75 euro üzerini açıp kontrol ettikten sonra size gönderiyorlar kdv ödeyip alıyorsunuz kapınızda bir sıkıntı olmuyor. o yüzden 20 euro kargoyu ödedikten sonra neye ihtiyacınız varsa alın :)

ben de kullandım bu siteyi. schwalbe energizer plus lastikler + 3 adet de iç lastik getirttim. fiyat gerçekten uygundu. hemen de kargoladılar. ptt biraz oyaladı orası ayrı konu.

@1dost Aldığınız ürün tutarı + kdv gibi düşün mesela 100 euro ürün aldın 18 euro kdv ödüyorsun

@ozansefer (link) + (link) = 118,10 € + kdv = 140 € = 462 tl yapar ki Türkiye'de 480e alabiliyorum. Değer mi bence değmez :)

Sanırım bi abimiz fatura önemli değil gibisinden birşey demişti. Ben şimdi yurtdışından bi bisiklet alsam 500euroya satıcıyla konuşsam onu 50 euro şeklinde göndertsem vergi yinede öder miyim? Rayiç bedel tarzı şeyler var mı gümrükte

@1dost

Şöyle bir sipariş tavsiye edebilirim, ben de dün sipariş verdim.

(link)
+
(link)

Total 74 euro yapıyor, 15 euro kargo 89 euro. Sipariş 75 Euro altı kaldığı için ilave %20 vergi yok. Türkiyede bu ikili en az 400 liraya mal oluyor. Bu şekilde yuvarlak 300 TL

@1dost

Ayakkabı 43 numaraya kadar gidiyor, unisex model.
Ben şu modeli sipariş verdim; (link)

Pedal'ın T420'den tek farkı T420 tek taraf platform normal pedali diğer tarafı kilitli. T400'de her iki tarafta kilitli pedal.

Ben ilk kez kilitli pedala geçeceğim için tereddütlüyüm ama alışınca sorun kalmayacağını umuyorum.

Geri