ozansefer
Daimi Üye
- Tepki
- 188
İndirimli ürünleri takip etmekte yarar var. ben diz dirsek korumaları aldım scott granade 2 diğer sitelerde toplam 200 euro civarı idi bike 24 de dizlik 58 dirseklikleride 40 eurodan almıştım mesela. Genelde burada bulamadığım ürünleri tercih ediyorum yanında da diğer ihtiyaçlarımı alıyorum. En son alışverişimdede yine maxxis minion dhf 3c maxxterra minion ss ve ixs trail kask falan aldım burada bulamadığım eşdeğerlerini de pahalıya bulabildiğim ürünler. Mesela eşime adidas energy boostun bir ayakkabısını aldık dün 229 tl ye indirimden aynı ayakkabı bike 24 te kdv dahil 159 dan 86 euroya düşmüş. yani bazı ürünler ülkemizde dahada düşüğe alınabiliyor. İyi araştırmak lazım. Birde teva links düz pedal ayakkabıları ülkemizde 140 tl civarı iken bike24 te 90 euro kdv dahil
bike components, bike discount, bike24, chainreactioncycles, merlincycles ve wiggle bir ürün alacağımda fiyat karşılaştırması yaptığım siteler. chainreactioncycles ve wiggle hariç diğerlerinden alışverişim oldu sorunsuz geldiler. Özellikle merlin çok hızlı geldi gümrüksüzler bir haftadan kısa sürede elime ulaştı. Ama ürün çeşitliliği açısından ve genel fiyatlardan dolayı bike24 en iyisi.