Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

@Saikou
Stoklarında varmıydı yeşil renkli 3 gün içinde kargoya verilir yazması gerekir. Bende aldım 10günde gibi geldi.

Scudo
@Taxonera stokta vardi. Kargolandiktan sonra 10 gun kadar suruyor ama kargo ve maillere cevap yok.

@clubber 27 aralikta verdigim siparis hala kargoya verilmedi.

@Saikou
Bi şey diyemeyeceğim valla maili almanca mı atınız yoksa ingilizce mi ingilizce yazınca belki ondandır

@Taxonera Ingilizce attım. bikediscount'tan 1 Ocak'ta verdiğim sipariş yolda. Ayrıca onlarla Türkçe bile yazışabiliyorsunuz. Bundan sonra bikediscount'dan devam edeceğim herhalde.

Bike 24 den kargom 3 haftada geldi.bike 24 paketleme ve kargoya verme işlemini biraz geç yapıyor ama sonuçta geldi ürün

(link)

Herkese merhaba,

Poların v650 urununu kullanan varmidir?
Bike24ten almayi dusunuyorum. Yurtdisindan chaindan, merlinden, bike24ten cok urun aldim ama hic elektronik urun almadim. Elektronik urunlerle ilgili gumrukte bir mevzuat yasagi falan varmi? Yoksa diger urunler gibi kdvsini odeyip alabiliyormuyuz?
Birde bu polar urunun garantisi globalmi, turkiyedede gecerlimidir?

Tesekkurler

@Burak Salgın Benim bildiğim sadece telefonlar ile ilgili bir prosedür var. Öbür elektronik ürünlerle ilgilendiren bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
Son zamanlarda bike24'ten alışveriş yapan varmı kredi kartıyla?
daha önce böyle birşey yoktu, geçen gün mail attılar bilmemne güvenliğinden ötürü kredi kartınızdan 1 euro altı bir bedel kesilecek onay veriyormusunuz? vermiyorsanız paypal ile ödeme yapabilirsiniz falan diye. neyse onay verdim ama ne için alacaklarını pek anlamadım.

bilen varmı?

@Burak Salgın genelde bu hatırladığım kadarıyla PayPal'ın işiydi. Bide aldıktan sonra geri ödüyordu PayPal. İlk kez duyuyorum bunu.

• Beğen
Tepkiler: Emresari
@Burak Salgın hayırlı olsun. Bile components ile 5.kez alışveriş yaptım böyle birşeyle karşılaşmadım hiç. Durum açıklığa kavuşsun diye mail attınız mı konuyla alakalı ?
Sonuçlanınca buraya yazarsanız sevinirim bilginmiş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Emresari
@MBB baya mailleştik neden bu fark dedim bişeyler söyledi ama anlayamadım tam. bilmemne güvenlik politikasından dolayı falan bişiler zırvaladı. mantıklı gelmedi ama miktar fazla bişey olmadığı için zorluk çıkarmayıp onay verdim:)

Bende yaptım geçen yıl sonu ama böyle birşey olmadı. Banka ile alakalı olabilir mi. Benim ki akbank hatta y.dışı alışveriş olarak gözüktüğü için chip para bile geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@Serkan Mıstınoğlu gostermiyorsunuz derken kimse maili gorebilirmiyiz demedi bende gerek duymadim. Istenilirse paylasabilirim sikinti yok:)
@Taxonera sanmiyorum daha once ayni kartla alisveris yaptim bole bisey olmamisti

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan kardeş, birşey sormak istedim. Arkadaşlar siz de kusura bakmayın. Konu ile alakası yok ama şu nick name.. Onu nasıl renki yazıyorsunuz? Seninki yeşilde

Geri