@alper 76 Aslında ilk mesajda en açıklayıcı bilgiyi Erdal abi verdi,benim asıl derdim kargomun tam olarak nerede olduğu ve akıbetiydi birde ptt de geçerli olacak takip no'yu nasıl bulacağımdı şükür ki ikisini de buldum sizlerin aracılığıyla...
Estağfurullah dostum, ben hiç bir şey yapmadım Erdal bey gayet kısa ve açıklayıcı bilgiyi zaten vermiş. Ben ileride de alırsınız, ihtiyacınız olur diye diye gönserdiğiniz faturadan okudum bilgiyi. o kadar.
Sağolsunlar, tecrübeli arkadaşlar her konuda bizlere yardımcı oluyorlar, bazen kafalarını şişirsek de (kendim için söylüyorum lütfen alınmayın) forumun da güzelliği burada zaten
Bende 21 Aralıkta bike24.com'dan bişey aldım. Daha önce yurtdışı çeşitli sitelerden alışveriş yapmıştım.
2 hafta sürüyor teslim olması acaba bike24.com'da da aynı mıdır teslim süresi?
28 aralık 2015 de bike24 ve bikediscountdan iki tane siparişim oldu bike discount siparişimi 2 gün içinde kargoya vermesine rağmen bike 24 de hala bi hareket yok adamlar ya çok yoğun yada çok yavaşlar anlaşılan 2 haftaya kargoya verseler 2 haftayada tr ye gelse 1 ay sonra alırım heralde ürünü
Bike24 ten burada teki 250 lira olan lastigin ciftini kargo dahil 221 tl ye aldim. Pazartesi satin aldim persembe kargoya verildi. kargom pazar gunu TR gumrukteydi. Yanlis hatirlamiyorsam persembe veya cuma teslim almistim.
arkadaşlar garmin 810 alacaktım en uygun fiyat 285 euro ile bikediscountttan çıktı fakat ürünü
Ne yazık ki, hedef seçtiği ürünü ülkeye göndermek olamaz yasal kısıtlamalar nedeniyle. şeklinde bir yazı okudum sayfada bilgisi olan var mı