Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

Scudo
Trainer için çok cüzi bir vergi çıkmış çok iyi oldu bu durum

@_Marrusia_ hangi ürünü aldın vergisi ne kadar çıktı öğrenebilirmiyim bende almak istiyorumda

@_Marrusia_ hangi ürünü aldın vergisi ne kadar çıktı öğrenebilirmiyim bende almak istiyorumda

Saris M2 158 TL
Icerisine bike24 faturayi bilerek koymuyorlar galiba gerci bilmiyorum var mi yok mu ama yoktur muhtemelen fatura olmayincada ha bu 900 tl eder bu kadar vergi keseyim

Sıvı, aeresol yada sporcu gıdası gibi ürün var mıydı siparişinizde? Bazen hediye olarak haribo koyuyorlar o mu takıldı acaba
Hayır yoktu. Zaten Türk gümrüğünden değil, Alman gümrüğünden döndü. Yeniden göndereceklermiş, bir şeyleri yanlış gönderip kendileri geri çağırdılar diye tahmin ediyorum.

kargo 3 gündür acıbadem kargo dağıtım'da hiç haraket yok.Arasam mı ne yapsam almanyadan 2 günde geldi gümrükten 1 günde çıktı ptt kadiköyde haraketsiz bekliyor şaka gibi :)

30 Euro ürün + 20 Euro kargo toplam 50 Euro için 94 lira gümrük ücreti normal mi?

Dosyalar

• BA0FB31E-D1B0-4095-9082-BB67DEB3A3CC.jpeg
    BA0FB31E-D1B0-4095-9082-BB67DEB3A3CC.jpeg
    30,5 KB · Okunma: 56
@Murat B. yarın kargoyu alıp vergiye itiraz edeceğim bakalım ne diyecekler.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Urun sonunda gelebildi.Daha pek denemedim ama ilk izlenim olumlu.
Zwift'e bagladim Heart Rate icinde Galaxy Watch Active 2 yi tanittim galaxy store da uygulama var bunun icin 8 9 liraya kalp ritmi bandi almadan Gwa2 yi kullanip kalp datami uygulamaya aktariyorum.

Dosyalar

• 20200922_171951.jpg
    20200922_171951.jpg
    1,3 MB · Okunma: 127
  • 20200922_200842.jpg
    20200922_200842.jpg
    1,7 MB · Okunma: 121
Urun sonunda gelebildi.Daha pek denemedim ama ilk izlenim olumlu.
Zwift'e bagladim Heart Rate icinde Galaxy Watch Active 2 yi tanittim galaxy store da uygulama var bunun icin 8 9 liraya kalp ritmi bandi almadan Gwa2 yi kullanip kalp datami uygulamaya aktariyorum.

Güle güle kullanın. Yalnız bu tarz trainerlar lastiğin ömrünü oldukça kısaltıyor diye biliyorum. Hatta yine bu tarz trainerlar için üretilen lastikler var. Uzun dönem bisikleti çıkarmadan trainer'da kullanacaksanız, o tarz bir değişim yapmak mantıklı olabilir.

@_Marrusia_ Birde bisikletinizin sele boyuna bakarak sanki bisikletiniz size biraz büyük gibi geldi bana.

@_Marrusia_ Birde bisikletinizin sele boyuna bakarak sanki bisikletiniz size biraz büyük gibi geldi bana.
yok onu öyle kullanmıyorum :) arabaya sığmıyor sele borusu yüksek olunca sanruv var arabada arkaya asamıyorum bisikleti.O günde yükseltmeden çekmişim seleyi 1.74 boy 53 kadro yoksa.
Güle güle kullanın. Yalnız bu tarz trainerlar lastiğin ömrünü oldukça kısaltıyor diye biliyorum. Hatta yine bu tarz trainerlar için üretilen lastikler var. Uzun dönem bisikleti çıkarmadan trainer'da kullanacaksanız, o tarz bir değişim yapmak mantıklı olabilir.
Evet lastiği eritiyor parça parça kauçuk oluyor fakat lastiğin durumu zaten çok kötü eski lastik yanakları açılmış bitene kadar bu şekilde devam edicem sokakta kullanmaya uygun lastik değil yani michelin'ler yumuşak hamur olduğu için çabuk bozuluyor sanırım.Michelin Pro Race Sport 3

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Adsız.png

26 sında sipariş verdim şuan bu durumda. Tahmini ülkeye ne zaman girer sizce ? Yakın zamanda alanlardan kaç günde geldi yazabilirse sevinirim.

Adsız.png

Bu şekilde ücret çıktıktan sonra ekstra bir ücret çıkmıyor değil mi ?

Enteresan bir şekilde Cumartesi gümrükten çıkıp bugün Antalya merkeze geldi. Ptt den beklemediğim bir hız gerçekten. Ayrıca ürün 500 euro totalde 544 euro ödememe rağmen 100 tl vergi çıktı :D 900 küsür olur diye parasını bile ayırmıştım oysaki :D Gün içinde elime ulaşır diye tahmin ediyorum artık. 12 günde ulaşmış oldu gayet hızlı.

Geri