Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

aldığım trainer 3-4 gündür gümrükte olunca arayıp bilgi aldım, ürünün gümrükte takıldığını ve bana en yakın olan gümrüğe yani Bursa'ya gümrüğe geleceğini işlemlerin burada devam edeceğini söylediler, niye takıldığını da gelince öğreneceğim artık.
Memur ne olduğunu tam anlamadığından kıymetlendirme yapamamıştır. Fatura ve kredi kartı dökümü ile gidin vergisini öder alırsınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eakbas
Scudo
Memur ne olduğunu tam anlamadığından kıymetlendirme yapamamıştır. Fatura ve kredi kardı dökümü ile gidin vergisini öder alırsınız.
Muhtemelen o şekilde oldu hocam, bakalım Bursa'ya gelmesi kaç gün sürecek bekliyorum.

7 haziranda sipariş vermiştim 11 inde kargoya verilmişti aldığım trainer, bugün teslim aldım.Gümrükte 4 5 gün beklemesine rağmen bence gayet iyi bir sürede geldi.

Bike24 ün maalesef,Wiggle ve merliyn e göre daha ağır işleyen bir sistemi var,hatta son dönemlerde aliexpress bile daha hızlı diyebilirim,16 haziranda yaptığım alışveriş henüz bugün ülkeye giriş yaptı ve gümrükten enaz bir haftada zor geçer :acpsnr: yani toplam süre 3 haftayı buluyor,acelem yok ama yinede diğer sitelere göre gelme süresi neredeyse iki katı.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bakalım biz de trainer yolu gözleyenlere katıldık bi çılgınlık yapıp.. Henüz kargolanmadı bile.
Hayırlı olsun genellikle 2-3 gün içerisinde kargoya veriyorlar, ben de 7 sinde sipariş etmiştim 11 inde kargoya verilmişti, hayırlı olsun tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Selamlar bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum,5 6 senedir kullandığım shimano spd sl ayakkabılarım bir hayli eskimişti,yenilemeye karar verdim ufak bir araştırmadan sonra zaten hep aklımda olan fizik r5 modelini seçtim ((link) ) rakam olarakta bütçeme uyması,model olarakta sadeliği ile hoşuma gitmişti lakin ülkemizden almak oldukça tuzlu geleceğinden bike24 ten aldım,bike24 ten 92 euro artı 20 euro kargo ve 208 tl gümrük vergisi ödedim.16 günde teslim edildi,günlük hayatta 42 no giyiyorum ölçü olarak 28cm ye denk gelen 43,50 noyu tercih ettim önceki ayakkabımda 27,80cm idi ölçü tam oldu................................................... 19396764-3E6A-4C74-955B-8AAC7D5D3527.jpegC5263F13-5D83-44B0-A687-8BA3E906C932.jpeg00EBBAB4-AC90-4A1E-B950-C7937A2E58ED.jpeg

aldığım trainer 3-4 gündür gümrükte olunca arayıp bilgi aldım, ürünün gümrükte takıldığını ve bana en yakın olan gümrüğe yani Bursa'ya gümrüğe geleceğini işlemlerin burada devam edeceğini söylediler, niye takıldığını da gelince öğreneceğim artık.
Size be kadar vergi çıktı hocam

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Güle güle kullanın. Ben bayağı beğendim daha çok eğlence katıyor bu işe
Ben de çok beğendim hocam, geldiği günden beri daha dışarıda sürüş yapmadım. 😀

Selamlar.
Bike24 ten gelen mailde dhl ile geleceği yazıyor, fakat bi yerde de ptt yazıyor kafam karıştı 😀

DHL ile Almanya içi taşımayı yapıp gümrük ve sonrası işlemler için Ptt yi kullanıyorlar. Benim Almanya'da bulunan başka bir siteden olan alışverişimde bu şekilde ilerledi süreç.

Selamlar.
Bike24 ten gelen mailde dhl ile geleceği yazıyor, fakat bi yerde de ptt yazıyor kafam karıştı 😀
DHL gumruge kadar getirmekle yukumlu, gumrukten ciktiktan sonra ptt yurtici tasimayi yapiyor.

• Beğen
DHL gumruge kadar getirmekle yukumlu, gumrukten ciktiktan sonra ptt yurtici tasimayi yapiyor.
Gümrükten çekim dhlde mi ptt mi?
Neden soruyorum dhlde kartla direk ödüyoruz ama pttde kapıya geliyor evdeyiz evde değiliz vs sorun oluyor diye🙂

Gümrükten çekim dhlde mi ptt mi?
Neden soruyorum dhlde kartla direk ödüyoruz ama pttde kapıya geliyor evdeyiz evde değiliz vs sorun oluyor diye🙂
Vergiyi ptt ye ödüyorsunuz, ülke içinde yapılan tüm işlemler ptt.

• Beğen
Bu kötü oldu.. Çok teşekkürler dönüş için.

Bu adamlar gerçekten yavaşmış. Fiyat iyiydi ama gözünü yiyim wiggle ın.. 1 temmuzda verdiğim sipariş hala yok. (sitelerinde belirtiyorlar zaten 11 15 iş günü diye de yine de bayram öncesi gelir diye umuyordum)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bu adamlar gerçekten yavaşmış. Fiyat iyiydi ama gözünü yiyim wiggle ın.. 1 temmuzda verdiğim sipariş hala yok. (sitelerinde belirtiyorlar zaten 11 15 iş günü diye de yine de bayram öncesi gelir diye umuyordum)
bayramdan önce gelmesi biraz zor ihtimal açıkçası, 15 iş gününde geliyor genellikle.

Geri