Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bikeinn

@erayhayta
@Sıradan Çinko Pil hocamız yanlış değilsem taa İngiltere' den 4700 liralık bisiklet aldı. Kargo ücreti 50 lira gibi bir şeydi o_O 20€/$ a kadar anlarım da bu saçmalık.

Bisiklette 150€/$ sonrası yine saçma. Hadi neyse de 29 bin lira nedir? Türkiye dünyada değil, uzayda mı?

• Beğen
Tepkiler: Motorola ve S.Koca
Scudo
@Mustafa Zeybek68usd idi kargo. (Takipli).

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Motorola
Yanlış hatırlıyormuşum, teşekkürler. Yine de uygun ama konumuz 290000 lira kargo ücreti. Sonuç olarak astronomik.

Ekleme: Hatırlıyorsunuz kelimesi hatırlıyormuşum olarak düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Nail Acun
Hocam öncvelikle merhaba. Sormak istediğim konu vergisi dahil mi fiyatlarda yoksa gümrükten geçtikden sonra kargo bize ulaşınca ptt ye bizmi ödüyoruz %18 lik vergiyi?

@Ufksky Ptt, getiren kişi, elden alıyor vergiyi. Siz doğrudan ona veriyorsanız yani. Hesapladığınız tutar neyse, o çıkıyor. Sürprizler olmuyor.

@The UGUR
Yani şimdi şöyle ürünün fiyatı 540 tl ptt kargo ücreti 42 toplam 582 tl. Merak ettiğim 582 tl + kdv mi hesaplayacağız yoksa tüm maliyet 582 tl mi

@Ufksky
Ürün fiyatı x 0,18 kdv bedeli olarak hesaplanabilir. Taşıma ücreti bunların dışında tutuluyor bildiğim kadarıyla. Fatura fiyatı üzerinden hesaplama yapılıyor.

@msandikci

Tamamdır. Anladım teşekkür ederim. Aynı wiggle mantığı gibi çalışıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Ufksky Mesela bir ürün alıyorsunuz. Ürün 540 TL. Buna 42 TL kargo ekleyin etti size 582 TL. Şimdi google'ye yüzde hesaplama yazın ve 582'nin %18'ini alın. O da eder 104 TL. Toplamda size 688 gibi bir şey çıkıyor ki bu da size olan toplam maliyet. Bu 5 - 10 tl oynayabiliyor.

@The UGUR
Taşıma ücreti hesaplamaya dahil edilmiyor. Bike componentsten alışveriş yapmıştım. Ürün tutarı 62 euro civarında idi(taşıma hariç) 4,9 euro/tl oranından yaklaşık olarak 311 tl gibi bir rakama denk gelmekteydi o zaman için (hey gidi euro hey. Şimdi 4'ler bir hayal) velhasıl kelam ptt den gönderiyi kontrol ettiğimde 56 tl gümrük bedeli göründü. 311x0,18 den 56 tl. Kdv değeri gümrüklemelerde taşıma ücreti dışarıda tutularak hesaplanmakta.

@The UGUR

Cevap için teşekkür ederim. Yurtdışından baya bir alışveriş yapıyorum aynı şekilde mi işliyor mantık olarak onu merak etmiştim bir de gün olarak çok fazla sürüyor mu diye sormuştum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@msandikci Ben her aldığımda hesap edildi ancak.

@The UGUR

Kargo ücreti matraha dahil edilmez. Sizde de edilmişse memurun hatasıdır.

Bbb marka bisiklet forması ( yazlık) kargo dahil 2 tanesi 105 tl ye denk geliyor. Gayet uygun fiyat. Sizce bu marka nasıl ? Decathlonda 99 tl olduğunu düşünürsek fiyat uygun duruyor.

Bir çok defa alışveriş yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Sitenin en güzel kısmı, giyim ürünleri için boy ve kilonuzu giriyorsunuz size uygun doğru bedeni seçiyor. Bu seçimi de markaların kalıplarına göre yapıyor. Mesela ben forma için normalde large giyerken, bir marka için XL önerdi ve gerçekten de XL tam olarak oldu. Ayrıca kargo ücretleri de gayet uygun ve takipli. Mesela geçenlerde matara satın aldım 15 lira kargo ücreti ödedim. Forma vs gibi giyim ürünlerinde 26 lira gibi kargo ücreti çıkıyor.

112 liralık schwalbe maraton plus için 192 tl shipment ücreti hesaplaması ile beni benden almıştır.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Kargo ücretleri bana da çok absürd geldiği için mail attım kendilerine. başka siteler schwalbe lastiğin çiftine 8euro kargo koyarken bunlar nerdeyse 50euro koyuyolar. Bir yanlış var galiba.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Arkadaslar TR de bu ürünü 450 TL civarı görüyorum ama bu sitede 245 TL ne diyorsunuz satın alsak bir problem olur mu ? Vergi bile gelse daha uygun durumda.

(link)

Geri