Scudo Sports

Bikeinn

@Revolutions

Kargo ücreti + %18 vergi ile birlikte 333 TL mâl olur.

Şu sitede havale fiyatı ile 358 TL

(link)

Scudo
@Furkan TK Sanırım haklısınız.Onun yerine 9.16 almak çok daha makul olacak sanırım ? Bu durumda vergiden kurtuluyorum galiba.

(link)

Çoğu kişi kargo fiyatlarının garip olmasindan bahsetmiş ama kargo fiyatindan vergi kesilememesi işimize yaramaz mı belki bilerek yapıyorlardır tr ye özel.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
bende baktım lastik 238tl kargo ücreti çıkardı bana chatte konuştum bana hediye çeki verdi onlara bu durumu araştırın dedim adamda diyor ki kiloya göre mi ne belirleniyor 500g 1kg olan bu lastiklerin bu kadar pahalı olmasına imkan yok sonuçta

Bikeinn den spd ayakkabi almayi dusunuyorum ben de ama ayakkabi bedeni konusunda kararsiz kaldim , normalde spor ayakkabida 43 numara giyiyorum( nike ,skechers) ama urun yurtdisindan gelecegi icin beden konusunda endiseliyim , almayi dusundugum model shimano mt 5 suan indirim gozukuyor ayakkabi icin nasil bir yol izleyebilirim?

Ben alışveriş yaptım fakat Türkiye ye kargo almadım Yunanistan'a gelmişti ürünlerim @furkanbr shimano alacaksan eğer 1 numara büyük almanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@YoldakiyabaniDecathlondaki mtb ayakkabisini(m34 olmasi lazim) denesem mldele gore kalip degisiyor mudur orada uyana gore alabilir miyim acaba?

Shimano Kışlık botlara numara değişmiyormuş onu yeni öğrendim benim ayağım 42 kışlık botunu aldım 43 numara ayağıma bol geldi markette satışa çıkarttım diğer bütün ayakkabıları 1 numara büyük aldım shimano'nun

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Bikeinn den ptt aracılığı ile kargo alacaksanız 1ay'ı gözden çıkarın Şubat 15 de verdiğim siparişi halen bekliyorum.. UKİM den UKİM'e UKİM'den gümrüğe arasında sektiriyolar benim kargoyu hayırlısıyla Başakşehir den çıksa bari..

Arkadaşlar merhaba. Sizce bu normal mi? Normalse göz kırpmadan alacağım da.191711

@muhammedbensi
Bir çok yerde 85 € .Bence normal fiyat.

@scottrek
Türkiye'de 550 TL. O yüzden dedim.

@muhammedbensi
Tükiyede ne ucuz ki zaten ?

Doğru.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
bikeinn, shimano türkiye satış kanalının, yurtdışı shimano ile yaptığı sözleşme gereği, shimano ürünlerini ülkemize satmıyor.

Forma siparisi verecektim teslim tarihi mart diyor deve kervaniyla gelecek sanirim :D

Merhaba;

Son zamanlarda bikeinn den sipariş veren oldu mu?

Deneyimler nasıldır ?

ürün fiyatını paket üstüne yazıyorlarmış , bu yüzden küçük ürünlere vergi çıkıyormuş diyorlar.ali expresste ürün fiyatı yazmadığından küçük ürünler direk en az vergi ile geçiyor

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Geri